top of page
Image by Nathan Dumlao

"THE IMPORTANT THING

IS TO NOT STOP QUESTIONING."

- A L B E R T  E I N S T E I N -

V E E L G E S T E L D E  V R A G E N

HOEVEEL SINGLES ZAL IK TIJDENS DE STADSWANDELING ONTMOETEN?

Bij de meeste Single Events spreek je gemiddeld een 10 andere singles, afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Na de wandelingen is er altijd een gelegenheid voor een drankje, zodat je nog na kunt kletsen met diegene die jouw interesse heeft gewekt. Mocht jij er na jouw wandeldate nog een extra wandeling aan willen plakken, dan kan dat natuurlijk ook altijd ;).

WAAROM IS HET GEEN WANDELSPEEDDATE (MEER)?

Omdat we tijdens de wandelingen merkte dat soms een gesprek langer de tijd nodig heeft, en dan is het fijn als je er nét in zit samen, dat je het gesprek kunt voortzetten. Dat zorgt ook voor meer ontspanning in het gesprek zelf. En dat vinden we het allerbelangrijkste, dat iedereen dié ontspanning ervaart.

WORDT ER BIJ DE SINGLE MINGLE OOK VOOR MIJ GEMATCHT?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Vooral ook omdat we je de gelegenheid willen geven om zélf de keuze te maken wie er bij je past. Daarom ga je op deze manier met verschillende singles wandelen, om te kijken van wie je hart wat sneller gaat kloppen.....Kijk voor matching anders even bij het Match Program.

ZIJN JULLIE SINGLE EVENTS ALLEEN VOOR MENSEN UIT DE REGIO?

Zeker niet! Ze zeggen weleens "Al het goede komt van ver." Als jij bereid bent om voor de liefde te reizen, dan ben je van harte welkom! Er komen Happy Singles van Rotterdam tot Deventer, van Amsterdam tot Maastricht.

WAAROM ORGANISEREN JULLIE ALLEEN VOOR DEZE 2 LEEFTIJDEN?

Ervaring heeft geleerd dat in deze leeftijdsgroepen de meeste singles interesse hebben in een sfeervolle stadswandeling met borrel na, dus daar hebben we ons aanbod op toegespitst.

WAT ALS HET DEZE DAG NOU SLECHT WEER IS?

Het is natuurlijk wel een wandeling en niets zo veranderlijk als het weer. Mócht het nou onverhoopt gaan stormen (code oranje of rood), dan verzetten we de wandeling naar een ander moment. Voor alles minder dan dat halen we de regenlaarzen uit de kast en nemen we gezellig een plu mee ;).

WANDEL IK MAAR 1 KEER MET DEZELFDE PERSOON?

In principe wandel je 1 keer met dezelfde persoon. Zo heb je een maximaal aantal ontmoetingen en kun je later altijd nog even kijken met wie je na de wandeling nog eens zou willen afspreken. Maar je kunt natuurlijk ook altijd nog even met elkaar nakletsen tijdens de borrel.

KIJKEN JULLIE NAAR DE VERHOUDING MAN/VROUW?

We doen er alles aan om de groepen zo gelijk mogelijk te krijgen, dat is de ideale situatie. Maar er wordt niet 1:1 gematched dus je wandelt soms ook weleens in een klein groepje, met drie of vier personen. Dat ontstaat heel spontaan en organisch.

KRIJG IK NA DE WANDELING EEN LIJST MET TELEFOONNUMMERS?

Dat kunnen we in verband met de AVG helaas niet doen. Je kunt bijvoorbeeld wel naam/visitekaartjes meenemen, zodat je metéén na de wandeling, telefoonnummers kunt uitwisselen. Mocht je dit wat spannend vinden, dan kun je ook gebruik maken van de MAIL & MATCH.

HOE WERKT DE MAIL & MATCH?

Als jij iemand tijdens de wandeling hebt gesproken die je leuk vindt, kun je dezelfde dag of de volgende dag de naam van deze persoon aan ons doorgeven. Krijgen wij van deze persoon ook joúw naam door, dan is er een match, en sturen we een MATCHMAIL naar jullie beide mailadressen zodat jullie elkaar kunnen contacten voor een leuke vervolgdate.

 

IK BEN ERG VERLEGEN AANGELEGD. IS DIT DAN WEL EEN LEUKE MANIER VAN DATEN VOOR MIJ?

De wandeling is heel laagdrempelig en geeft je de mogelijkheid om verschillende singles beter te leren kennen. Het is wel belangrijk dat je zelf in de actiemodus gaat wanneer je een klik voelt. Vind je dat nog wat spannend, kijk dan eens naar onze Single Sessie of naar de Flirtcursus voor maximaal zelfvertrouwen bij het daten.

WAT ALS IK EEN RELATIE HEB ROND DIE TIJD, OF ALS IK EEN DUBBELE AFSPRAAK HEB GEMAAKT OF ANDERS, KRIJG IK DAN EEN RESTITUTIE? 

Restitutie op het bedrag is helaas niet mogelijk. Wel kun je iemand anders in jouw plaats laten gaan wanneer je dit uiterlijk 2 weken van tevoren aangeeft.

Heb je nog andere vragen? Staat jouw vraag er (nog) niet tussen? Laat het ons gerust even weten, dan vullen we het lijstje graag aan.

bottom of page