Image by Nathan Dumlao

"THE IMPORTANT THING

IS TO NOT STOP QUESTIONING."

- A L B E R T  E I N S T E I N -

V E E L G E S T E L D E  V R A G E N

HOEVEEL SINGLES ZAL IK TIJDENS DE WANDELING ONTMOETEN?

Bij de meeste Single Events spreek je gemiddeld een 10 andere singles, afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Na de wandelingen is er altijd een gelegenheid voor een drankje, mits de horeca (nog) open is natuurlijk, zodat je nog na kunt kletsen met diegene die jouw interesse heeft gewekt. Mocht jij er na jouw wandelspeeddate nog een extra wandeling aan willen plakken, dan kan dat natuurlijk ook altijd ;).

WORDT ER BIJ DE SINGLE WALK OOK VOOR MIJ GEMATCHT?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Vooral ook omdat we je de gelegenheid willen geven om zélf de keuze te maken wie er bij je past. Daarom ga je op deze manier met verschillende singles wandelen, om te kijken van wie je hart wat sneller gaat kloppen.....Kijk voor matching anders even bij het Match Program.

ZIJN JULLIE SINGLE EVENTS ALLEEN VOOR MENSEN UIT DE REGIO?

Nee hoor, zeker niet! Ze zeggen weleens "Al het goede komt van ver." Als jij bereid bent om voor de liefde te reizen, dan ben je van harte welkom!

ZIJN DE SINGLE EVENTS ALLEEN VOOR HETERO'S?

We organiseren inmiddels ook wandelspeeddates voor de LGBT+ community. In onze agenda vind je de data.

ORGANISEREN JULLIE OOK IETS VOOR STUDENTEN?

Ja, kijk gerust even in de agenda per locatie, dan zie je welke dates voor studenten (19-27) zijn gepland. Boeken kan via het aanmeldformulier.

WAT ALS HET DEZE DAG NOU SLECHT WEER IS?

Het is natuurlijk wel een wandeling in de natuur en niets zo veranderlijk als het weer. Mócht het nou onverhoopt gaan stormen (code oranje of rood), dan verzetten we de wandeling naar een ander moment. Voor alles minder dan dat halen we de regenlaarzen uit de kast en nemen we gezellig een plu mee ;).

WANDEL IK MAAR 1 KEER MET DEZELFDE PERSOON?

In principe wandel je 1 keer met dezelfde persoon. Zo heb je een maximaal aantal ontmoetingen en kun je later altijd nog even kijken met wie je na de wandeling nog eens zou willen afspreken. Mócht er een deelnemer verhinderd zijn, dan kán het zijn dat je als man of vrouw 'n keertje met een andere man of vrouw wandelt of misschien eens 2x. Daarin beroepen we ons op overmacht, maar ook daar zijn al erg veel leuke contacten uit ontstaan ;)!!

KIJKEN JULLIE NAAR DE VERHOUDING MAN/VROUW?

Jazeker! We doen er alles aan om de groepen zo gelijk mogelijk te krijgen, dat is de ideale situatie. Wordt de verhouding groter dan 40-60%, dan verplaatsen we de wandelspeeddate naar een nieuwe datum.

KRIJG IK NA DE WANDELING EEN LIJST MET TELEFOONNUMMERS?

Dat kunnen we in verband met de AVG helaas niet doen. Je kunt wel naam/visitekaartjes meenemen, zodat je metéén na de wandeling met deze persoon, telefoonnummers kunt uitwisselen. Mocht je dit wat spannend vinden, dan kun je ook gebruik maken van de MAIL & MATCH.

HOE WERKT DE MAIL & MATCH?

Als jij iemand in de wandeling hebt gesproken die je leuk vindt, kun je dezelfde dag of de volgende dag de naam van deze persoon aan ons doorgeven. Krijgen wij van deze persoon ook joúw naam door, dan is er een match, en sturen we een MATCHMAIL naar jullie beide mailadressen zodat jullie elkaar kunnen contacten voor een leuke vervolgdate.

 

IK BEN ERG VERLEGEN AANGELEGD. IS DIT DAN WEL EEN LEUKE MANIER VAN DATEN VOOR MIJ?

De wandeling is heel laagdrempelig en geeft je de mogelijkheid om verschillende singles beter te leren kennen. Het is wel belangrijk dat je zelf in de actiemodus gaat wanneer je een klik voelt. Vind je dat nog wat spannend, kijk dan eens naar onze Flirtcursus, eventueel inclusief Single Sessie voor maximaal zelfvertrouwen bij daten.

WAT ALS IK EEN RELATIE HEB ROND DIE TIJD, OF ALS IK EEN DUBBELE AFSPRAAK HEB GEMAAKT OF ANDERS, KRIJG IK DAN EEN RESTITUTIE? 

Restitutie op het bedrag is helaas niet mogelijk. Wel kun je iemand anders in jouw plaats laten gaan wanneer je dit uiterlijk 2 weken van tevoren aangeeft. Mocht je je afspraak willen verplaatsen naar een ander moment, dan brengen wij eenmalig € 10,- administratiekosten in rekening voor het verzetten van jouw wandeling en het zoeken van een vervanger.

Heb je nog andere vragen? Staat jouw vraag er (nog) niet tussen? Laat het ons gerust even weten, dan vullen we het lijstje graag aan.