Image by Nathan Dumlao

"THE IMPORTANT THING

IS TO NOT STOP QUESTIONING."

- A L B E R T  E I N S T E I N -

V E E L G E S T E L D E  V R A G E N

MET HOEVEEL VERSCHILLENDE PERSONEN ZAL IK TIJDENS DE WANDELING SPEEDDATEN?

We verwachten dat je met gemiddeld 5 tot 7 singles gaat wandelen, afhankelijk van de groepsgrootte. Daarnaast hebben we voor Utrecht en Eindhoven ook een sfeervol moment met een drankje to go wat je de gelegenheid geeft om (samen) met anderen te kletsen. Mocht jij er na jouw wandelspeeddate nog een leuke wandeling aan willen plakken, dan kan dat natuurlijk altijd ;).

WORDT ER OOK VOOR MIJ GEMATCHT?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Vooral ook omdat we je de gelegenheid willen geven om zélf de keuze te maken wie er bij je past. Daarom ga je op deze manier met verschillende singles wandelen, om te kijken van wie je hart wat sneller gaat kloppen.....Kijk voor matching anders even bij het Match Program.

IS HET ALLEEN VOOR MENSEN UIT DE REGIO?

Nee natuurlijk niet! Als jij bereid bent om voor de liefde te reizen, dan ben je van harte welkom! We hebben meerdere locaties waar je kunt wandelen.

IS HET ALLEEN VOOR HETERO'S?

De huidige wandelingen organiseren we inderdaad voor hetero's maar wellicht dat we binnenkort ook dates gaan organiseren.

ORGANISEREN JULLIE OOK IETS VOOR STUDENTEN?

Ja, kijk gerust even in de agenda per locatie, dan zie je welke dates voor studenten zijn gepland. Boeken kan via het aanmeldformulier.

WAT ALS HET DEZE DAG NOU SLECHT WEER IS?

Het is natuurlijk wel een wandeling in de natuur en niets zo veranderlijk als het weer. Mócht het nou onverhoopt gaan stormen (code oranje of rood), dan verzetten we de wandeling naar een ander moment. Voor alles minder dan dat halen we de regenlaarzen uit de kast en nemen we gezellig een plu mee ;).

WANDEL IK MAAR 1 KEER MET DEZELFDE PERSOON?

In principe wandel je 1 keer met dezelfde persoon óf het moet zo uitkomen dat er meerdere wissels zijn waardoor je samen nóg een keer gaat wandelen. Zo heb je een maximaal aantal ontmoetingen en kun je later altijd nog even kijken met wie je na de wandeling nog eens zou willen afspreken. Mócht er een deelnemer verhinderd zijn, dan kán het zijn dat je als vrouw 'n keertje met een andere vrouw wandelt of andersom. Daarin beroepen we ons op overmacht.

KIJKEN JULLIE NAAR DE VERHOUDING MAN/VROUW?

Jazeker! We doen er alles aan om de groepen zo gelijk mogelijk te krijgen, dat is de ideale situatie. Mochten er in een groep meer vrouwen zijn dan mannen of andersom, en wordt de verhouding groter dan 40-60%, dan verplaatsen we de wandelspeeddate naar een nieuwe datum.

KRIJG IK NA DE WANDELING EEN LIJST MET TELEFOONNUMMERS?

Dat kunnen we in verband met de AVG helaas niet doen. Wel adviseren we iedereen (in de briefing) om naam/visitekaartjes mee te nemen, zodat je metéén na de wandeling met deze persoon, telefoonnummers kunt uitwisselen. Of je deze persoon daarna wilt bellen, is natuurlijk helemaal aan jou.

 

IK BEN ERG VERLEGEN AANGELEGD. IS DIT DAN WEL EEN LEUKE MANIER VAN DATEN VOOR MIJ?

De wandeling is heel laagdrempelig en geeft je de mogelijkheid om verschillende singles beter te leren kennen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je zelf in de actiemodus gaat wanneer je een klik voelt. Vind je dat nog wat spannend, kijk dan eens naar onze Single Sessie voor meer zelfvertrouwen bij daten.

WAT ALS IK EEN RELATIE HEB ROND DIE TIJD, OF ALS IK EEN DUBBELE AFSPRAAK HEB GEMAAKT OF ANDERS, KRIJG IK DAN EEN RESTITUTIE? 

Restitutie op het bedrag is niet mogelijk. Wel kun je iemand anders in jouw plaats laten gaan wanneer je dit uiterlijk 2 weken van tevoren aangeeft. Mocht je je afspraak willen verplaatsen naar een ander moment, dan brengen wij eenmalig € 10,- administratiekosten in rekening voor het omzetten van de planning.

Heb je nog andere vragen? Staat jouw vraag er (nog) niet tussen? Laat het ons gerust even weten, dan vullen we het lijstje graag aan.