top of page
S I N G L E  R E T R E A T

Loop jij als single elke keer tegen dezelfde dingen aan? Lukt het je maar niet om een leuke partner te vinden en word je daar langzaam wat onzeker van? Of heb jij onlangs jouw relatie verbroken en is het allemaal nét even iets te pijnlijk voor je? Dan is deze 1:1 Single Retreat precies wat je nodig hebt! Een geweldige 1, 3-, of 5-daagse wandelretreat door de prachtige natuur, verzorgd door singlecoach Bo, waarin er alle rust en ruimte is voor jezelf, voor in- en ontspanning, voor verbinding én verdieping. Tijdens deze dag(en) gaat het om vertragen, even niets moeten, minder streng zijn voor jezelf, uit je hoofd en naar je hart. Jezelf verwennen op een hele relaxte en bewuste manier, met lichte yoga en meditatie in de prachtige tuin of op het dakterras, met feel good food, gezonde sapjes en soepjes, en prachtige wandelingen langs de Geul (L). Deze bijzondere retreat en het SPARK PROGRAM is erop gericht om jouw SPARK (terug) te vinden, zodat jij (weer) gaat strálen, en de Wet van Aantrekkingskracht voor je gaat werken! De prachtige omgeving inspireert tot zelfreflectie en biedt alle ruimte om te voelen wat je nodig hebt, waar je staat en waar je naartoe wilt, wat je wilt achterlaten én wil meenemen. En je telefoon, dié mag je afgeven als je dat wil. Hoe fijn is het om deze dagen bereikbaar te zijn voor niemand anders dan jezelf?!

andressa-voltolini-202193.jpg

YOU CANN'T START

A FIRE WITHOUT

A SPARK.”

-  B R U C E  S P R I N G T E E N  -

kristian-egelund-113903.jpg
V O O R  W I E

De Single Retreat is voor diegene (m/vr) waarvoor een groep te groot is en/of waarvoor discretie belangrijk is. Als je op een dieper level aan jezelf wilt werken, naar jezelf wilt kijken, en ook ánders wilt leren kijken. Als je een uitdaging kent op het gebied van zelfbeeld, zelfvertrouwen en zichtbaarheid. Als je het lastig vindt om jezelf in een groep te openen. Als je het spannend vindt om je kwetsbaar op te stellen en veiligheid belangrijk voor je is. Eén voor één belangrijke onderwerpen die deze dagen aan bod komen, vooral omdat het óók zo belangrijk is in een relatie.

HET HOTEL

We worden deze dagen warm ontvangen door het gastvrije personeel van Hotel Inkelshoes. Een bijzondere locatie, prachtig gelegen in het Limburgse 5- sterren* heuvellandschap. Genieten staat deze dagen centraal. Zo heeft elke kamer prachtig uitzicht, heerlijke bedden, een heerlijk ontbijt en alle benodigde faciliteiten. Het hotel heeft ook een eigen huiskamer waar we gebruik van kunnen maken voor onze gesprekken tijdens deze dagen.

IMG_9271.jpeg

L I E N  V E R T E L T

"Voordat ik aan de Single Retreat begon had ik heel erg de behoefte aan antwoorden. Ik was heel gestresst en op zoek naar een goede structuur in mijn leven, naar richting en handvatten in hoe dichter bij mijn gevoel kon komen en blijven. Ik vond het best spannend, maar het voelde ook als een krachtige beslissing dat ik dit mezelf gunde. Ik wilde juist niet in een groep, maar alle ruimte hebben voor mijn vragen, om eens dieper te kunnen kijken naar wat ik wil, zonder de verhalen en emoties van anderen mee te krijgen. 

 

INHOUD RETREAT

De structuur van deze dagen vond ik heerlijk. Het was een ideale combinatie van in- en ontspanning waarin lichaam en geest geprikkeld werden. We begonnen de dag heel relaxed met lichte yoga en meditatie. Ik vond deze Miracle Mornings heerlijk! Het liefste zou ik dat elke ochtend zo doen. Prachtig om de zon te zien opkomen! De muziek en het wierookje waren ook heel sfeervol erbij. De hele ambiance klopte gewoon! Ik ben eigenlijk niet zo’n ochtendmens maar voelde wat het met me deed om tóch vroeg op te staan en de ochtend te beginnen met de vraag “Wat heb ik nodig?”, dat voelde als een heel krachtig begin van de ochtend. Gedurende de dag hebben we heel veel gelopen. Dat was best inspannend, maar een mooie combinatie met de ontspanning die ik ervaarde met de tijd voor mezelf. Zo was er voldoende ruimte om alle antwoorden, tips en tools uit de gesprekken te verwerken. Ook vond ik het fijn om gezond en regelmatig te eten, aan het einde van de dag lekker in de ligstoel met de zon op mijn gezicht, én dat we op tijd naar bed gingen. We hebben naar mijn persoonlijke ontwikkeling gekeken, naar relaties, naar het verbinden met mijn gevoel, en we hebben het over mijn bedrijf gehad, wat de mogelijkheden zijn. Dat waren mooie inspiratiesessies! Ik vond de vragen en opdrachten tijdens de wandeling heel fijn, ook dat we daar na het eten in een sessie nog even op terug kwamen, dat voelde heel erg in balans. Door de retreat ben ik echt van de stilte gaan houden. Het bracht mooie inzichten naar boven.

SPARK PROGRAM

Het was leuk dat er elke dag een thema was, en daarin alle vrijheid en ruimte om te praten over wat zich aandeed. De P van Purpose gaf mij heel veel kracht! Zo hebben we bv. ook zakelijk gekeken naar mijn klanten, wie er bij me passen. Een belangrijk inzicht voor mij was, dat ik mezelf allemaal dingen opleg vanuit een gevoel dat ik mezelf moet bewijzen, maar dat het gaat om wat ik leuk vindt! Vanuit daar keuzes maken gaf me heel veel power en zelfvertrouwen en een heel goed gevoel!

BO ALS COACH

Bo was al eerder mijn coach en ik had al heel veel stappen kunnen zetten. Nu wilde ik als afronding van mijn traject mezelf deze retreat met Bo kado doen. Bo daagt je uit, prikkelt en stretcht je om net een stap verder te zetten en geeft je daarin ook weer alle ruimte. Ik vind Bo en hele fijne en prettige coach, heel zorgzaam en intuïtief waardoor ze precies aanvoelt wat iemand nodig heeft. 

RESULTAAT

Ik voel nu veel meer ontspanning en vooral ook meer focus, ook in mijn werk door de planning waar we naar gekeken hebben. Deze tools geven me heel veel houvast. Door meer rust en me-time te ervaren, heb ik gevoeld dat ik het nodig heb, wat het me brengt, en daardoor is de behoefte sterker om te zorgen dat ik mezelf dit gun. Ik voel me nu veel bewuster, door de hele dag heen. Dat voelde ik eerst nooit. Dat brengt me echt heel veel."

(R E) T R E A T  Y O U R S E L F

Voel jij ook een absoute JA bij deze 1:1 Single Retreat in de natuur? Ben jij eraan toe om eens écht even de tijd voor jezelf te nemen en te kijken hoe je jouw SPARK weer kunt (terug) vinden? Neem dan even contact met me op voor een intake, zodat ik samen met je kan kijken of de retreat past bij waar jouw behoefte ligt. De retreat wordt ingepland in een week dat het ons beide schikt.

De investering voor deze retreat bedraag € 500,- incl. Btw per dag. Hiervoor krijg je dagelijkse 1:1 begeleiding, yoga en meditatie, coaching en training, voedingsadvies, prachtige wandeltochten, powertrainingen en/of running therapie naar wens. De verblijfskosten, maaltijden en drankjes zijn voor eigen rekening, evenals de toeristenbelasting (1.70 p.p.p.n.) die je rechtstreeks met het hotel afrekent.

Heb je een eigen locatie die geschikt is voor deze retreat en waar jouw voorkeur naar uitgaat, dan is dat uiteraard ook een optie

bottom of page