top of page
Image by Chewy
A L G E M E N E  V O O R W A A R D E N

AANSPRAKELIJKHEID

Ieder neemt op eigen verantwoordelijkheid deel aan de wandeling. Wij zijn niet aansprakelijk voor letsel, (emotionele) schade of verlies voor, tijdens of na de wandeling. Met het boeken van de wandeling gaan we er vanuit dat je volledig gezond bent. Zijn er toch bijzonderheden die we moeten weten, laat het ons tijdig weten.

ANNULERING EVENT

  • Na het eenmaal boeken van een event is het annuleren van de reservering en restitutie op het bedrag helaas niet meer mogelijk. Wel kun je iemand anders in jouw plaats laten gaan of kun je jouw afspraak kosteloos verzetten wanneer je dit uiterlijk 3 weken van tevoren aangeeft.

AFSPRAAK VERZETTEN

  • Mocht je korter dan 3 weken voor datum jouw afspraak willen verzetten óf wil je je ticket graag bevriezen, omdat je bijvoorbeeld nét met iemand bent gaan daten, dan brengen wij eenmalig € 10,- administratiekosten in rekening. Je kunt dan tot 4 maanden na datum van de wandeling alsnog gebruik maken van jouw ticket.

OVERMACHT

  • Mochten wij van onze zijde een wandeling moeten annuleren, bv. vanwege slechte weersomstandigheden (bij code rood of oranje) of een andere situatie van overmacht, dan is het mogelijk de wandeling kosteloos te verplaatsen naar een ander moment óf je kunt het bedrag voor deelname laten terugstorten, uitgezonderd de situatie dat op de dag zelf de wandellocatie wordt afgesloten i.v.m. Corona maatregelen.

ANNULERING SINGLE SESSIE

  • Het annuleren van een Single Sessie is na boeking niet meer mogelijk.

  • Het verzetten van een afspraak kan volledig kosteloos tot 48 uur van tevoren. Vanaf 48-24 uur berekenen we 25% en vanaf 24 uur 50% van het tarief.

ANNULERING RETREAT

  • Voor het annuleren van een retreat beroepen we ons op de Algemene Voorwaarden van het betreffende hotel/verblijf waarvoor gekozen is.

MATCH PROGRAM

  • Wij kunnen geen garantie geven op het vinden van een partner. Hier kan dan ook geen aanspraak op worden gemaakt.

  • Bij een fotoshoot geldt dat de beelden volledig rechtenvrij gebruikt mogen worden ten behoeve van alle mogelijke dating apps en websites, echter niet voor zakelijk of commercieel gebruik op eigen website(s) of websites van derden. Daarvoor werken we met andere tarieven (opvraagbaar).

bottom of page