top of page
Schermafbeelding 2020-04-20 om 13.16.41.

"WE RISE

BY LIFTING

OTHERS"

-  R O B E R T  G R E E N  I N G E R S O L L  -

Ik was 19 en werkte samen met een vriendin bij een woonbemiddellingsbureau. Zij had een woning bemiddeld voor hem en hij wilde haar komen bedanken met een mooie fles bessenjenever, niet wetende dat ze nét die dag ziek was. Ik vertelde hem dat ze het hartstikke leuk zou vinden als hij even langs zou gaan en gaf hem het adres (ja, toen hadden we nog geen strenge AVG regels ;). Het moment dat hij de deur uit was belde ik haar meteen om te vertellen dat hij eraan kwam. Toen ze lichtelijk panisch zei “Maar ik zie er niet uit!" wist ik dat het goed zat. Jaren later werd ik op de bruiloft naar voren geroepen om als matchmaker iets in ontvangst te nemen. Je raadt het al, een fles bessenjenever. Dat daarmee een zaadje was geplant werd me later pas duidelijk...

D E  R O D E  D R A A D

VERBINDEN WERD EEN RODE DRAAD

Dat gevoel van mensen willen verbinden werd een rode draad in mijn leven. Zo richtte ik een netwerkorganisatie (Pitch) op voor ondernemers om elkaar verder te helpen middels creatieve brainstormsessies, en organiseerde ik sfeervolle Single Walking Dinners in de periode dat ik zelf single was. In 2009 startte ik een castingbureau waarin ik talent verbond aan foto- en filmproducties, en trainingen gaf in jezelf presenteren en profileren, iets wat ik nog steeds met heel veel plezier doe! Echter de laatste jaren voelde ik een sterke behoefte om als multidisciplinair iets heel anders te doen met mijn creatieve talenten. Het kwam er alleen niet van door de drukte, tot in maart 2020 alle producties stil kwamen te liggen door Corona. 

RUST, REINHEID & REGELMAAT

Er volgde een periode van rust, reinheid en regelmaat waarin ik dichter bij mijn gevoel kon komen en mezelf de vraag kon stellen “Wat zou ik nog graag willen doen?”. Een paar maanden daarvoor had ik nog een koffietje gedronken op het terras in het Wilhelminapark, met onze lab Beer uitgeput van de wandeling naast me liggend. Starend naar mijn cappuchino, ving ik fragmenten op van een gesprek achter me. Zij vroeg aan hem “Omschrijf nu eens jouw ideale vrouw?” en ik kreeg kippenvel all over!! Ik dacht "Hoe gaaf is dat als je voor je werk anderen mag helpen de ware liefde te vinden?!”. Die avond vertelde ik mijn partner “Ik weet ik wat ik (later) wil worden, matchmaker!”

Schermafbeelding 2018-01-17 om 08.57.47.

P U R P O S E  I N  L I F E

Schermafbeelding 2020-04-20 om 13.16.12.

DAAR WAAR HET STROOMT

Een dag later zat ik met een vriendin op het terras, brainstormend over originele, creatieve datingevents voor Happy Singles, en wat een middag was dat! De ideeën bleven stromen en wat hadden we er plezier in. Als je zó kon werken, dan had je echt een topbaan! Maar op de een of andere manier voelde het zo spelenderwijs ‘werken’ als onvoldoende serieus - althans dat vond mijn ego - dus ging ik weer 'terug in het gareel’.

AL WANDELEND KREEG IK HET IDEE

Er gingen maanden voorbij en ik was druk met werk. Ik was 'het gesprek' en mijn euforische moment van kippenvel alweer vergeten. Tot een vriendin me belde, huilend. De hele situatie rondom Corona maakte dat ze zich als single zo vaak eenzaam voelde. En als íets me raakt is het als mensen eenzaam zijn. Dat past voor mijn gevoel echt niet in een wereld waarin we met zoveel anderen leven! Wandelend langs de Singel dacht ik aan het organiseren van iets, speciaal voor singles, Coronaproof. En toen viel het me gewoon binnen, alsof ik zelf door Cupid was geraakt! Als tekstschrijver kon ik altijd al genieten van woordspelingen. Die dubbele laag, ik hou ervan! Ik dacht SINGLE / SINGEL - en zo ontstond de SINGLE WALK, voor singles, wandelend langs de Singel, met een heerlijk drankje to go.

M I J N  H A R T  V O L G E N

MIJN HART VOLGEN

Dat het meteen zo’n succes zou zijn overviel me wel, maar het gaf des te meer aan hoe groot de behoefte is aan buiten zijn, aan contact met elkaar, ook al is het op afstand. Ik geloof erin, dat als je doet waarvoor je hier bent, waarvan je gelukkig wordt, dat ondernemen als vanzelf gaat. En wat is er nou mooier dan de liefde? Zelf had ik me tijdens de lockdown gerealiseerd hoe fijn het is een partner naast je te hebben waarmee je dingen kunt doen en delen. Ik had alleen maar naar mijn hart te luisteren, om te voelen wat ik écht graag zou willen betekenen. Ik ging het gewoon (weer) doen, mooie momenten organiseren om mensen te verbinden met zichzelf en met elkaar. En als coach gespecialiseerd in zelfbeeld en zelfvertrouwen, diégenen die het spannend vinden, helpen met hoe ze zich laten zien, hoe ze zich profileren en presenteren, zodat ze onweerstaanbaar worden voor de wo/men of their dreams. Ik heb nu de allerleukste job in de wereld :)!

Kan ik iets voor jou betekenen? Ik help je heel graag.

Alle liefs, Bo

Schermafbeelding 2018-11-15 om 21.13.15.
bottom of page