S I N G L E  C O A C H I N G

Je bent alweer een tijdje single, en weet eigenlijk niet zo goed waar dat nou aan kan liggen? Is het de manier waarop je jezelf laat zien aan de ander? Is het de manier waarop je iets vertelt over jezelf óf is het gewoon lastiger voor je om in écht contact te treden omdat je niet helemaal in contact staat met jezelf? Mogelijk heb je je portie aan teleurstellingen wel gehad en ben je extra voorzichtig geworden, heb je een muurtje opgetrokken waar een ander ook niet zo makkelijk overheen komt. Misschien merk je bij dates dat je niet zo makkelijk jezelf meer durft te zijn en vind je het een uitdaging om te voelen wat voor partner er eigenlijk bij je past? Dat wordt vanzelf helder wanneer je weer het geluk in jezelf hebt gevonden. Daarvoor is het belangrijk te kijken wat je op dit moment nodig hebt, waar je staat en wat jij eraan kunt doen om jouw ideale partner aan te trekken.

Image by Xan Griffin
H E R K E N  J E  D I T ?
  • Het is weer zo'n ochtend dat je alleen wakker wordt. Het weekend nadert en je hebt nog helemaal niets gepland staan. Je vriend(inn)en zijn allemaal druk met hun partners en jij wilt je niet opdringen. Je voelt je stiekum best eenzaam maar wil vooral niet zielig gevonden worden, dus je houdt je sterk!

  • Je voelt je intussen best onzeker of je ooit nog een partner gaat vinden. Je blijft het spannend vinden hoe je een date tot een succes kunt maken, hebt altijd best wel even de tijd nodig om jezelf te kunnen ontspannen om goed uit de verf te komen. Je twijfelt over wat je aan moet doen, over wat te vragen of te vertellen op een eerste date, en zo heb je nog een hele lijst met vragen waarover je best eens zou willen sparren met een expert op dit gebied.

  • Je vorige relatie verliep nou niet echt vlekkeloos. Je bent er echter nog niet helemaal achter wat je nog te doen hebt om een volgende relatie een oprechte kans van slagen te geven. Het lijkt je fijn om hierover te praten met iemand die oordeelloos reflectie, inzichten en tools geeft, zodat je kunt werken aan dat wat nog de nodige aandacht vraagt.

​​

Als Coach en Matchmaker ben ik er om samen met jou te kijken wat je nodig hebt om je op onweerstaanbare wijze te profileren en presenteren.

Wil jij echt gaan voor Mr/Mrs Right? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek (evt. via Skype) om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt kiezen voor een 1:1 Single Sessie of een 1:1 Traject van 3 of 6 wandel- en online sessies met invulling op maat, afhankelijk van jouw wensen.

Schermafbeelding 2020-04-20 om 13.17.10.

R I S E  &  S H I N E

Loop jij al langer rond met de gedachte dat je graag iemand naast je wilt op het pad dat je bewandelt? Een gecertificeerd coach en ervaringsdeskundige, met expertise en een sterk intuïtief vermogen die jou - zonder oordeel - kan spiegelen, begeleiden, steunen en inspireren in een voor jou uitdagende levensfase?​

 

Als Lifecoach gespecialiseerd in zelfbeeld, zelfvertrouwen en zichtbaarheid loop ik graag met je mee. Ik haal je uit je comfortzone en stretch je op inspirerende en motiverende wijze, want alleen door jezelf liefdevol uit te dagen en door te doén, groeit het vertrouwen in jezelf. Dit maakt dat jij stáát en durft te strálen waardoor de Wet van de Aantrekkingskracht voor je gaat werken! Wat heb jij nodig om een volgende stap op jouw pad te zetten?

I M P R O V E M E N T  B E G I N S  W I T H "I"

S A M E N  O P  P A D

Na een eerste intakegesprek (kosteloos) gaan we aan de slag met een voor jou op maat gesneden plan. Afhankelijk van jouw behoefte en wensen maken we samen 'de agenda'. Je kunt tijdens het coachingstraject kiezen voor online sessies of voor 'live' coachingssessies, bij mij in de praktijk in Utrecht óf in de vorm van wandelsessies (bv. Amelisweerd in Bunnik of Voorveldse Polder in Utrecht). Wanneer nodig kun je me tijdens de sessies door telefonisch bereiken voor feedback bij het nemen van belangrijke beslissingen. Laat me vooral ook weten als je specifieke vragen of wensen hebt.

E R V A R I N G E N

B O  A L S  C O A C H

Loes (46): "Ik kwam bij Bo terecht omdat ik mijn toekomst weer wat leven in wilde blazen. Ik weet altijd goed voor anderen, maar voor mezelf is dat toch heel anders. Ik zat echt in een donkere tunnel na mijn relatie. Bo stelt je direct op je gemak en geeft je een warm gevoel, wat mij heel erg in mijn proces heeft geholpen. Door haar coaching voelde ik al snel weer licht, begon de zon zelfs weer voor mij te schijnen! Ze weet in zeer korte tijd zoveel positiviteit in je leven toe te voegen. Zo bleef ik teveel in het verleden hangen, of ik keek té ver vooruit, waardoor de dingen er somber uitzagen of de angst het soms overnam. Bo leert je in te zien dat je in het nu lééft, en dat als je ergens in gelooft, dat ook echt mogelijk is. Ze is iemand met enorm veel ervaring, iemand die zich echt voor je inzet! Ze is voor mij de perfecte coach gebleken. "