top of page

"DE WEG NAAR
EEN NIEUWE RELATIE

BEGINT BIJ CUPID."

S I N G L E C O A C H I N G

Je bent alweer een tijdje single, en weet eigenlijk niet zo goed waar dat nou aan kan liggen? Is het wat je vertelt of is het de manier waarop je iets vertelt aan de ander? Of heb je zoveel teleurstellingen te verwerken gehad dat je jezelf eigenlijk niet meer helemaal open en kwetsbaar durft op te stellen? In alles gaat het om contact maken met jezelf, uit je hoofd en naar je hart, voelen en vanuit daar kijken wat nodig is, en wat een volgende beste stap voor je kan zijn.

 

Je hebt zo'n mooie uitspraak "Als het nestje klaar is, komt het vogeltje vanzelf". Als jij er echt klaar voor bent, als je je bagage een mooie plek hebt gegeven en hebt gedaan wat nodig is om weer open te kunnen staan voor de liefde, dat pas kan het ook écht gebeuren. Soms is daar eerst nog wat voor nodig. "You've got to do the work". Laat gerust weten als we je daarbij kunnen helpen.

Image by Xan Griffin
H E R K E N  J E  D I T ?
  • Het is weer zo'n ochtend dat je alleen wakker wordt. Het weekend nadert en je hebt nog helemaal niets gepland staan. Je vriend(inn)en zijn allemaal druk met hun partners en jij wilt je niet opdringen. Je voelt je stiekum best eenzaam maar wil vooral niet zielig gevonden worden, dus je houdt je sterk!

  • Je voelt je intussen best onzeker of je ooit nog een partner gaat vinden. Je blijft het spannend vinden hoe je een date tot een succes kunt maken, hebt altijd best wel even de tijd nodig om jezelf te kunnen ontspannen om goed uit de verf te komen. Je twijfelt over wat je aan moet doen, over wat te vragen of te vertellen op een eerste date, en zo heb je nog een hele lijst met vragen waarover je best eens zou willen sparren met een expert op dit gebied.

  • Je vorige relatie verliep nou niet echt vlekkeloos. Je bent er echter nog niet helemaal achter wat je nog te doen hebt om een volgende relatie een oprechte kans van slagen te geven. Het lijkt je fijn om hierover te praten met iemand die oordeelloos reflectie, inzichten en tools geeft, zodat je kunt werken aan dat wat nog de nodige aandacht vraagt.

​​

Als singlecoach ben ik er om samen met jou te kijken wat je nodig hebt om je op onweerstaanbare wijze te profileren en presenteren.

 

Wil jij echt gaan voor Mr/Mrs Right? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek (evt. via Skype) om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt kiezen voor een enkele Single Sessie of het I AM PROGRAM, met 6 wandel- of online sessies van 2 uur incl. een praktisch werkboek met informatie, tips en tools en verschillende opdrachten uiteengezet in 6 modules voor een beter zelfbeeld en meer zelfvertrouwen! De persoonlijke sessies hebben steeds weer een invulling op maat, afhankelijk van waar je staat en van jouw persoonlijke behoefte, zodat jij het maximaal mogelijk uit jezelf haalt!

R E V I E W S

IMG_2567.jpg

R I S E  &  S H I N E

Loop jij al langer rond met de gedachte dat je graag iemand naast je wilt op het pad dat je bewandelt? Een gecertificeerd coach en ervaringsdeskundige, met expertise en een sterk intuïtief vermogen die jou - zonder oordeel - kan spiegelen, begeleiden, steunen en inspireren in een voor jou uitdagende levensfase?​

 

Als coach gespecialiseerd in zelfbeeld, zelfvertrouwen en zichtbaarheid loop ik graag met je mee. Ik haal je uit je comfortzone en stretch je op inspirerende en motiverende wijze, want alleen door jezelf liefdevol uit te dagen en door te doén, groeit het vertrouwen in jezelf. Dit maakt dat jij stáát en durft te strálen waardoor de Wet van de Aantrekkingskracht voor je gaat werken! Wat heb jij nodig om een volgende stap op jouw pad te zetten?

I M P R O V E M E N T  B E G I N S  W I T H "I"

S A M E N  O P  P A D

Na een eerste intakegesprek (kosteloos) gaan we aan de slag met een voor jou op maat gesneden plan. Afhankelijk van jouw behoefte en wensen maken we samen 'de agenda'. Je kunt tijdens het coachingstraject kiezen voor online sessies of voor 'live' coachingssessies, bij mij in de praktijk in Utrecht óf in de vorm van wandelsessies (bv. Amelisweerd in Bunnik of Voorveldse Polder in Utrecht). Wanneer nodig kun je me tijdens de sessies door telefonisch bereiken voor feedback bij het nemen van belangrijke beslissingen. Laat me vooral ook weten als je specifieke vragen of wensen hebt.

Dave H (56 jaar): "Al jaren liep ik gefrustreerd rond omdat ik de Nederlandse vrouw niet lijk te begrijpen. Ik voelde me gekwetst door de vele afwijzingen en kon de signalen niet meer lezen omdat mijn zicht vertroebeld was. Wat ik echter niet doorhad was dat die frustratie in mijn lijf was gaan zitten en dat dit in alles wat ik zeg en doe voelbaar is, in ieder geval voor de wat gevoeligere vrouw waar ik mezelf toe voel aangetrokken. Bo heeft me in één sessie laten zien dat een goede relatie begint met een goede relatie met mezelf. Dat die frustratie éérst uit mijn lijf moet voordat ik een nieuwe, gezonde relatie aan kan gaan. Ik weet nu wat ik te doen heb, éérst terug naar mezelf, in balans komen, de natuur in, werken aan mezelf, aan mijn lijf en een gezonde mindset, zodat ik weer sterk in mijn schoenen sta. Geen schieten met hagel meer, omdat ik weet wie ik ben en wie er bij me past. Wat zal me dat teleurstelling gaan besparen want daar werd ik echt moedeloos van. Ik zocht het alleen steeds maar buiten mezelf en zag niet meer dat het bij mezelf begint. Er zijn héél wat kwartjes gevallen. Ik begin steeds duidelijker te zien hoe en wat. Ik voel me meteen al veel krachtiger. Woorden schieten tekort. I'm very impressed! Dankjewel Bo voor alle inzichten en jouw heldere advies! "

Loes (46 jaar): "Ik kwam bij Bo terecht omdat ik mijn toekomst weer wat leven in wilde blazen. Ik weet altijd goed voor anderen, maar voor mezelf is dat toch heel anders. Ik zat echt in een donkere tunnel na mijn relatie. Bo stelt je direct op je gemak en geeft je een warm gevoel, wat mij heel erg in mijn proces heeft geholpen. Door haar coaching voelde ik al snel weer licht, begon de zon zelfs weer voor mij te schijnen! Ze weet in zeer korte tijd zoveel positiviteit in je leven toe te voegen. Zo bleef ik teveel in het verleden hangen, of ik keek té ver vooruit, waardoor de dingen er somber uitzagen of de angst het soms overnam. Bo leert je in te zien dat je in het nu lééft, en dat als je ergens in gelooft, dat ook echt mogelijk is. Ze is iemand met enorm veel ervaring, iemand die zich echt voor je inzet! Ze is voor mij de perfecte coach gebleken. "

Irene (62 jaar): "Bo kijkt met haar fotografisch oog naar je essentie en geeft dat op heldere wijze terug, waardoor ik me nóg beter kon verbinden met mezelf en datgene waar de aandacht naartoe mocht. Bo deed mij middels een korte meditatie-oefening inzien dat mijn hart nog te vol was met rouwen om mijn vader en een eerdere geliefde, én dat dat óók liefde is. Samen hebben we gekeken naar grijstinten die kleur behoeven, naar de schaduwen en lichtplekken en verrassende details. Zo heb ik gezien dat niet alles zwart/wit is maar dat daartussen alle ruimte zit voor mij om in te nemen, ook in relaties. Ze heeft me uitgenodigd een brief te schrijven aan mijn overleden vader wat ik dit weekend ga doen, met prachtige muziek van Bo op de achtergrond. Ook heb ik een steen gekozen voor mijn vader waarmee ik inmiddels mediteer, en dat voelt heel erg goed. Bo is een bijzonder mens! Het was erg fijn om haar voor deze Single Sessie te mogen treffen. Liefs van Wies."

Alex (49 jaar): "Ik had al heel veel dates gehad maar elke keer liep het op niets uit. Dat was rede voor mij om een Single Sessie bij Bo te boeken. Ik had al meerdere Single Walks gelopen maar toch voelde ik me niet helemaal op mijn gemak. Ik voelde me onzeker omdat ik niet goed wist wat ik over mezelf moest vertellen, wat vrouwen leuk vinden om te horen, en hoe ik mezelf moet opstellen, sterk of juist wat zachter? Ik had een hele hoop vragen opgeschreven die aan het einde van de sessie eigenlijk allemaal beantwoord waren! Zo hebben we het gehad over een Perfect Pitch, over hoe ik een goede eerste indruk kan maken, en wat ik er allemaal aan kan doen om mezelf (ook in dagelijks leven) zelfverzekerder te voelen. Ik kreeg best wat huiswerk mee, maar daar ben ik wel blij mee omdat ik nu weet waar ik nog aan kan werken. Ik zie nu al uit naar volgende Single Walk omdat ik wéét dat ik die veel sterker in ga. Ik ben er nog lang niet maar daarom heb ik ook gekozen voor 'De Stretch' om nog wat meer de tijd te nemen voor mezelf, om te kijken wat het precies is wat ik zoek in een partner, en überhaupt dat ik mezelf wat sterker voel. Onwijs veel zin in om die uitdaging met mezelf aan te gaan! Dank Bo :)

bottom of page