top of page
docusign-yiW2yzZNnFo-unsplash.jpg

"YOU NEVER GET A CHANCE TO MAKE

A FIRST IMPRESSION."

-  W I L L  R O G E R S  -

F L I R T C U R S U S

Zou je makkelijker contact willen leggen met andere singles, maar ontbreekt het je aan praktische flirtskills? Vind je het lastig om flirtsignalen op te pikken, voel jij je ongemakkelijk wanneer iemand jou een knipoog geeft, of struikel je over je woorden wanneer die leukerd jou een persoonlijke vraag stelt?

Hoe zou het voor je zijn als je de Flirtmoves van een ander kan beantwoorden met zelfvertrouwen? Of nog leuker, als je zélf aan iemand kunt laten weten dat je hem of haar leuk vindt? Als er beweging ontstaat doordat je weet welke signalen je kunt geven om de boodschap over te brengen en het eerste contact gelegd kan worden? Het vraagt jou de Flirt in jezelf te ontmoeten, en daar helpt single- én flirtcoach Bo je graag bij.

L E T ' S  M A K E  I T  H A P P E N

In deze dynamische training komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

  • bewustwording en inzicht in hoe je jezelf op authentieke wijze laat zien.

  • gebruik je intuïtie, over vertrouwen en zelfvertrouwen

  • hoe je (bij) jezelf blijft en toch dichter bij de ander komt

  • hoe jij jouw sexyness vergroot, hoe je flirtsignalen opvangt én geeft

  • over jouw 'verhaal', hoe je dit overbrengt én hoe je dit vertaalt naar een pakkende profieltekst voor op datingsites

  • hoe je jezelf in beeld brengt met de leukste foto's

  • over gesprekstechnieken, verbindend communiceren en het werkelijk connecten met de ander

  • de First Impression, over lichaamstaal en het maken van oogcontact

  • en hoe je (wanneer je een klik voelt) maximaal kans maakt op een leuke vervolgdate.

Dat je in één training van een onervaren flirter naar een Femme Fatale of Womanizer transformeert kunnen we niet beloven. Wel dat je een hele leuke ontdekkingstocht gaat maken vol inzichten en creatieve oefeningen, praktische tips en tools. Je gaat bouwen aan (nog meer) zelfvertrouwen, zodat je je na deze training zelfverzekerd laat zien, zodat de Kracht van Aantrekkingskracht voor je gaat werken!! Want niets is zo aantrekkelijk als zelfvertrouwen, dus kom uit je comfortzone! Wij helpen je de drempel over!

 

VOOR WIE

De training is mede een aanrader als je al veel dates hebt gehad en het maar steeds niet lukt. Door het volgen van de training krijg je meer inzicht in hoe jij je in de datingwereld kunt profileren en zet jij meteen ook de puntjes op de 'i' waardoor daten nóg leuker wordt en de kans van slagen groter.

hanna-morris-yEWYAyq_E5s-unsplash.jpg

E E N  A A N R A D E R

"Onlangs heb ik bij Bo de Flirtcursus inclusief Single Sessie geboekt, erg leerzaam en verhelderend! Ze heeft mij tijdens de leuke en inspirerende wandelsessie hele waardevolle inzichten en tips gegeven die mij, als single én als mens, enorm vooruit hebben geholpen. Zo weet ik nu beter flirtsignalen op te pakken én sta ik vrijer in hoe ik zelf kan flirten. Bo is een heel fijn en warm persoon bij wie je je snel op je gemak voelt. Ze heeft me veel meer zelfvertrouwen gegeven, en heeft me weer positiever leren kijken naar het daten. Heb er enorm veel zin in om met al deze nieuw geleerde flirtskills op date te gaan. Een echte aanrader! Bedankt Bo!"

Veronique (30 jaar)

P R A K T I S C H

Deze praktische (online) training bestaat uit een handig werkboek met inzichtelijke vragen en waardevolle (huiswerk)opdrachten zoals het opnemen van een aantal filmpjes, waardoor je meteen concrete stappen zet! Het vraagt je wel tijd te maken om erin te duiken, om 100% commitment met jezelf aan te gaan én er echt mee aan de slag te gaan. Je kent 'm vast, 'Als je altijd doet wat je deed, krijg je wat je kreeg'. Bo helpt je de next step te zetten, dus ga ervoor. We've got your back! Heb je nog vragen, plan dan even een gratis intake met Bo. 

Jouw investering in de Flirtcursus is € 250,- incl. Btw.

Wil je het maximale uit de Flirtcursus en jezelf halen? Gun jezelf dan de Flirtcursus inclusief een Single Sessie, een inspirerende wandelsessie van 1,5 uur voor persoonlijk 1:1 flirt- & datingadvies. Jouw investering in jezelf en deze combinatie is € 395,- incl. Btw.

bottom of page