docusign-yiW2yzZNnFo-unsplash.jpg

"YOU NEVER GET A CHANCE TO MAKE

A FIRST IMPRESSION."

-  W I L L  R O G E R S  -

D E  F L I R T C U R S U S

Zou je makkelijker contact willen leggen met andere singles, maar ontbreekt het je aan praktische Flirtskills? Struikel je over je woorden wanneer die leuke man of vrouw een persoonlijke vraag aan je stelt? Voel jij je wat ongemakkelijk wanneer iemand jou een knipoog geeft of langer aankijkt dan 2 seconden? 

 

Hoe zou het voor je zijn als je de Flirtmoves van een ander kan beantwoorden met zelfvertrouwen? Of nog leuker, als je zélf aan iemand kunt laten weten dat je hem of haar leuk vindt? Als er beweging ontstaat doordat je weet welke signalen je kunt geven om de boodschap over te brengen en het eerste contact gelegd kan worden? Het vraagt jou de Flirt in jezelf te ontmoeten, en daar helpt matchmaker, single- en flirtcoach Bo je graag bij.

A A N T R E K K I N G S K R A C H T

In deze dynamische online training komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

  • bewustwording en inzicht in authenticiteit

  • gebruik je intuïtie, over vertrouwen en zelfvertrouwen

  • hoe je (bij) jezelf blijft en toch dichter bij de ander komt

  • hoe jij jouw sexyness vergroot, hoe je flirtsignalen opvangt én geeft

  • over jouw 'verhaal', hoe je dit overbrengt én hoe je dit vertaalt naar een pakkende profieltekst voor op datingsites

  • hoe je jezelf in beeld brengt met de leukste foto's

  • over gesprekstechnieken, verbindend communiceren en het werkelijk connecten met de ander

  • de first impression, over lichaamstaal en het maken van oogcontact

  • en hoe je (wanneer je een klik voelt) maximaal kans maakt op een leuke vervolgdate.

Dat je in één training van een onervaren flirter naar een Femme Fatale of Womanizer transformeert kunnen we niet beloven. Wel dat je een hele leuke ontdekkingstocht gaat maken vol inzichten en creatieve oefeningen, praktische tips en tools. Je gaat bouwen aan (nog meer) zelfvertrouwen, zodat je je na deze training zelfverzekerd laat zien, zodat de Kracht van Aantrekkingskracht voor je gaat werken!! Want niets is zo aantrekkelijk als zelfvertrouwen, dus kom uit je comfortzone! Wij helpen je de drempel over!

 

VOOR WIE

De training is mede een aanrader als je al veel dates hebt gehad en het maar steeds niet lukt. Door het volgen van de training krijg je meer inzicht in hoe jij je in de datingwereld kunt profileren en zet jij meteen ook de puntes op de 'i' waardoor daten nóg leuker wordt en de kans van slagen groter.

P R A K T I S C H

Deze praktische training bestaat uit een aantal filmpjes en een handig werkboek met inzichtelijke vragen en waardevolle opdrachten, waardoor je meteen concrete stappen zet! Het vraagt je wel tijd te maken om erin te duiken, om 100% commitment met jezelf aan te gaan én er echt mee aan de slag te gaan. Je kent 'm vast, 'Als je altijd doet wat je deed, krijg je wat je kreeg'. Bo helpt je de next step te zetten, dus ga ervoor. We've got your back! Heb je nog vragen, plan dan even een gratis intake met Bo.

De kosten voor deze uitgebreide Flirtcursus is € 150,- incl. Btw. Wil je liever 1:1 advies, kijk dan eens naar de optie van een Single Sessie.

Wil je de Flirtcursus combineren met een Single Sessie om jouw vragen te kunnen bespreken, dan betaal je € 275,- incl. Btw voor de combinatie.

seksuele-spanning-opbouwen-tips-1095x640

Voel jij aan alles dat dit een JA voor jou is? Wacht dan niet langer en gun jezelf deze leuke én leerzame Flirstcursus!

I N S C H R I J V E N

HARTELIJK DANK VOOR DE RESERVERING.