top of page
candice-picard-nloeYpUtrW0-unsplash.jpg
S I N G L E  S E S S I E

Vind jij het ook zo moeilijk om je tijdens een date van je beste kant te laten zien? Dat is ook niet zo gek, er hangt best wel wat vanaf. Want wat als jij nét niet de gewenste éérste indruk maakt op de voor jou ideale partner, en je daardoor meteen al de kans op een tweede date mist?! Soms zijn het gewoonweg de zenuwen die de overhand nemen, struikel je over je eigen woorden en gaat het helemaal anders dan je had bedacht. Misschien ben je nét single en ben je het daten wat verleerd Als singlecoach gespecialiseerd in zelfbeeld en zelfvertrouwen help ik je graag bij een optimale voorbereiding zodat jij 'in control' bent en de regie kan nemen én houden.

Tijdens deze 1,5 uur durende wandelsessie langs de Singel in Utrecht (of op locatie naar wens) bespreken we op de volgende onderwerpen:   

  • Hoe zorg je dat je ontspannen je eerste date ingaat. En hoe blíj́f je ontspannen tijdens jouw date?

  • Hoe maak je een echte connectie met de ander. Alles over écht luisteren, over goede vragen stellen en verbindend communiceren.

  • Hoe maak je die onweerstaanbare eerste indruk? Wat is de First Impression die jíj maakt?

  • Hoe presenteer je jezelf op een authentieke manier en waar kun je nog aan werken qua energie, lichaamshouding, intonatie en articulatie etc.?

  • Wat is jouw verhaal en hoe vertel je dat? Wat maakt een Perfect Pitch perfect?  

  • Alles over kleding- & stylingadvies, alle nodige tips voor een optimale presentatie van jezelf.    

Het tarief voor deze sessie/training van 1,5 uur is € 150,- incl. Btw per sessie.

Vind je het fijn om iets meer de tijd te nemen, dan kun je ook een Single Sessie boeken van 3 uur. Het tarief komt dan op € 250,- incl. Btw.

OPTIONEEL

  • Fotoshoot: 1 uur inclusief 2 sets kledingadvies (excl. visagie) inclusief selectie en lichte nabewerking 8 profielfoto's | € 200,- incl. Btw.

Mocht je na 1 sessie nog dieper willen ingaan op deze onderwerpen, dan kun je altijd een extra Single Sessie bijboeken of kiezen voor het I AM PROGRAM, een persoonlijk ontwikkel- en empowerment traject speciaal voor singles, voor meer inzicht, een krachtig zelfbeeld en maximaal zelfvertrouwen!

R E V I E W S

Dave H (56 jaar): "Al jaren liep ik gefrustreerd rond omdat ik de Nederlandse vrouw niet lijk te begrijpen. Ik voelde me gekwetst door de vele afwijzingen en kon de signalen niet meer lezen omdat mijn zicht vertroebeld was. Wat ik echter niet doorhad was dat die frustratie in mijn lijf was gaan zitten en dat dit in alles wat ik zeg en doe voelbaar is, in ieder geval voor de wat gevoeligere vrouw waar ik mezelf toe voel aangetrokken. Bo heeft me in één sessie laten zien dat een goede relatie begint met een goede relatie met mezelf. Dat die frustratie éérst uit mijn lijf moet voordat ik een nieuwe, gezonde relatie aan kan gaan. Ik weet nu wat ik te doen heb, éérst terug naar mezelf, in balans komen, de natuur in, werken aan mezelf, aan mijn lijf en een gezonde mindset, zodat ik weer sterk in mijn schoenen sta. Geen schieten met hagel meer, omdat ik weet wie ik ben en wie er bij me past. Wat zal me dat teleurstelling gaan besparen want daar werd ik echt moedeloos van. Ik zocht het alleen steeds maar buiten mezelf en zag niet meer dat het bij mezelf begint. Er zijn héél wat kwartjes gevallen. Ik begin steeds duidelijker te zien hoe en wat. Ik voel me meteen al veel krachtiger. Woorden schieten tekort. I'm very impressed! Dankjewel Bo voor alle inzichten en jouw heldere advies! "

Lies (46 jaar): "Ik kwam bij Bo terecht omdat ik mijn toekomst weer wat leven in wilde blazen. Ik weet altijd goed voor anderen, maar voor mezelf is dat toch heel anders. Ik zat echt in een donkere tunnel na mijn relatie. Bo stelt je direct op je gemak en geeft je een warm gevoel, wat mij heel erg in mijn proces heeft geholpen. Door haar coaching voelde ik al snel weer licht, begon de zon zelfs weer voor mij te schijnen! Ze weet in zeer korte tijd zoveel positiviteit in je leven toe te voegen. Zo bleef ik teveel in het verleden hangen, of ik keek té ver vooruit, waardoor de dingen er somber uitzagen of de angst het soms overnam. Bo leert je in te zien dat je in het nu lééft, en dat als je ergens in gelooft, dat ook echt mogelijk is. Ze is iemand met enorm veel ervaring, iemand die zich echt voor je inzet! Ze is voor mij de perfecte coach gebleken. "

Irene (62 jaar): "Bo kijkt met haar fotografisch oog naar je essentie en geeft dat op heldere wijze terug, waardoor ik me nóg beter kon verbinden met mezelf en datgene waar de aandacht naartoe mocht. Bo deed mij middels een korte meditatie-oefening inzien dat mijn hart nog te vol was met rouwen om mijn vader en een eerdere geliefde, én dat dat óók liefde is. Samen hebben we gekeken naar grijstinten die kleur behoeven, naar de schaduwen en lichtplekken en verrassende details. Zo heb ik gezien dat niet alles zwart/wit is maar dat daartussen alle ruimte zit voor mij om in te nemen, ook in relaties. Ze heeft me uitgenodigd een brief te schrijven aan mijn overleden vader wat ik dit weekend ga doen, met prachtige muziek van Bo op de achtergrond. Ook heb ik een steen gekozen voor mijn vader waarmee ik inmiddels mediteer, en dat voelt heel erg goed. Bo is een bijzonder mens! Het was erg fijn om haar voor deze Single Sessie te mogen treffen. Liefs van Irene."

Alex (49 jaar): "Ik had al heel veel dates gehad maar elke keer liep het op niets uit. Dat was rede voor mij om een Single Sessie bij Bo te boeken. Ik had al meerdere Single Walks gelopen maar toch voelde ik me niet helemaal op mijn gemak. Ik voelde me onzeker omdat ik niet goed wist wat ik over mezelf moest vertellen, wat vrouwen leuk vinden om te horen, en hoe ik mezelf moet opstellen, sterk of juist wat zachter? Ik had een hele hoop vragen opgeschreven die aan het einde van de sessie eigenlijk allemaal beantwoord waren! Zo hebben we het gehad over een Perfect Pitch, over hoe ik een goede eerste indruk kan maken, en wat ik er allemaal aan kan doen om mezelf (ook in dagelijks leven) zelfverzekerder te voelen. Ik kreeg best wat huiswerk mee, maar daar ben ik wel blij mee omdat ik nu weet waar ik nog aan kan werken. Ik zie nu al uit naar volgende Single Walk omdat ik wéét dat ik die veel sterker in ga. Ik ben er nog lang niet maar daarom heb ik ook gekozen voor het I AM PROGRAM om nog meer tijd te nemen voor mezelf, om te kijken wat het precies is wat ik zoek in een partner, en überhaupt dat ik mezelf wat sterker voel. Onwijs veel zin in om die uitdaging met mezelf aan te gaan! Dank Bo :)

bottom of page