top of page
Image by freestocks

"THE JOURNEY OF DATING IS SIMPLE,

JUST SMILE AND BE YOU."

E V E N T S

Hoe heerlijk zou het zijn als je op een laagdrempelige manier weer eens wat gelijkgestemden zou ontmoeten? Zonder tijdsdruk en kookwekker, maar alle ruimte om met diegene te connecten waar jouw interesse naar uitgaat? Als je gesprek met gemak op gang komt omdat je letterlijk en figuurlijk 'in beweging' bent. Daarvoor organiseren we sfeervolle Single Events zoals de Single Mingle en Walking Dinners. We hebben inmiddels meer dan 60 succesvolle events georganiseerd waaruit hele mooie ontmoetingen, vriendschappen én relaties zijn ontstaan. Sta jij ervoor open om de ware te ontmoeten? Kijk dan snel in jouw agenda en reserveer je plekje. Leuk als je erbij bent!

E R V A R I N G E N

Willem: "Marieke en ik hebben inmiddels een relatie dankzij je wandeldate! Het begon natuurlijk grappig met de mail van de drie dames die je naar mij hebt doorgestuurd. We hebben eerst een tijdje in een appgroepje met z’n allen gezeten, een avondje gefacetimed, nog veel meer geappt en uiteindelijk ben ik naar Utrecht gegaan om daar gewoon gezellig met z’n allen een drankje te doen. Dit leidde ertoe dat Marieke en ik elkaar steeds meer zagen zitten. We hebben daarna heel vaak gedate en inmiddels dus een relatie! Dus bij deze bedankt voor het organiseren van de wandeldate. Groetjes van Marieke en mij!"

 

Lisanne: "Wat een heerlijke middag was dit en wat een leuke mensen in de groep! Ik wist van tevoren niet zo goed wat ik kon verwachten maar ik heb écht genoten. Het weer was nog wel even een uitdagingen maar gelukkig liepen we nét tussen de buien door ;). Ook veel leuke mannen ontmoet, heel divers, fijn om op deze manier te kunnen 'vergelijken'. Na afloop hebben we nog even na kunnen kletsen met iedereen. Dankjewel Bo!!"

Hasse: "Mijn eerste ervaring was vooral heel erg gezellig. Ik heb fijn gewandeld met leuke mensen die open staan voor liefde. De eerste zet was gelijk aan de vrouwen, wat best spannend was. Daarna liep het (letterlijk) als een trein. Ik heb heel veel gelachen en mooie gesprekken gehad en in korte tijd weer een aantal nieuwe mensen leren kennen."

 

Ruud: "Heb mij uitstekend vermaakt. Het was de eerste keer daten nadat ik vrijgezel ben geworden, iets minder dan een jaar geleden na een lange relatie. De dames waren erg gezellig om mee te praten. Gaf mij een goed gevoel over het vinden van een partner in de toekomst. Werd ook snel duidelijk wat belangrijk voor mij is, dus goed om te weten. Of ik nog contact ga zoeken denk ik nog even over, maar heb dus genoeg geleerd."

Rian: "Gisteren heb ik meegedaan met de Single Mingle. Wat leuk had je dat georganiseerd! Hoop dat je dit nog lang blijft organiseren want het is een mooie manier om elkaar op een ontspannen manier te ontmoeten!"

 

Kim: "Het was een leuke wandeling en goed geregeld. Ik heb leuke gesprekken gehad maar er zat geen man tussen waar ik nogmaals op date mee zou willen maar dat was misschien ook wel te mooi geweest :). Desondanks heb ik een leuke wandeling in een mooie omgeving met fijne mensen gehad, top."

Jeroen: "Allereerst was het wandelend speeddaten echt heel erg fijn, veel beter dan tegenover elkaar aan een tafeltje zitten. En het was heel sfeervol met het winterweer en de gezelligheid onderweg."

Janiek: "Wauw laat me zo beginnen, wat een leuke dag heb ik gehad. Echt de sfeer was erg ontspannen en ik heb echt genoten (ondanks de kou). Dus erg bedankt, het was echt een super leuke dag."

Steven: "Ik vond de wandeling super leuk. Ook een leuke andere vrouw ontmoet met wie ik nog een keer ga wandelen. En sowieso leuk dat er weer eens een event was in deze tijd!"

Aniek: "Bedankt voor het organiseren van de leuke wandeldate. Wij hebben als 3 vriendinnen heel veel leuke gesprekken en lol gehad!"

Monique: "Afgelopen tijd heb ik een paar keer deelgenomen aan de Single Mingle in Eindhoven. Ik ben erg enthousiast over deze manier van daten; leuke gesprekken, ongedwongen sfeer, in korte tijd een hele goede indruk van iemand kunnen krijgen. Ik zou niets aan het concept veranderen!"

Berend: "Het was gisteren zeker een leuke wandeling. Bedankt voor de organisatie! En dan ook een leuke verrassing achteraf! Ik klets graag nog verder met Elsemiek."

Nikita: "Dankjewel voor het organiseren van de Single Mingle! Het was spannend en voelde ook een beetje als een mooie uitdaging. en ik ben blij dat ik het gedaan heb. Weer een positieve ervaring erbij, dankjewel daarvoor! Succes & plezier met het voorzetten van je werk".

Margot: "Bedankt voor de leuke ochtend. Misschien de volgende keer eens in Limburg (bv. Maastricht) organiseren 😊? Nog veel plezier met de 2e ronde vanmiddag!"

Stanley: "Nou waar zou ik beginnen ......het weer was prachtig de sfeer was super (althans dat vond ik). Het leuke vind ik dat het allemaal zo ongedwongen is en dat gevoel had ik vanmiddag ook. Leuke mensen dus mijn dag was goed en ja m'n speech was ook omdat ik het iedereen gewoon erg gun. Bedankt en ja ik ben happy."

Volmer: "Ik heb meegedaan aan zowel de eerste als tweede editie van de Single Mingle in Utrecht en kijk er positief op terug. Absoluut complimenten voor hoe je het hebt neergezet. Je hebt er een leuk concept van gemaakt. Ga zo door!"

Nadine: "Dank voor het organiseren van de leuke middag. Ik vond het erg geslaagd en waren ook allemaal heel aardige mensen."

Wouter: "Bedankt voor de organisatie en de mogelijkheid! ik vond het een hele leuke en gezellige middag, geweldig om gewoon met een aantal leuke mensen af te spreken nu."

Suzi: "Dank voor de gezellige wandeling vanmiddag. Wat een diverse heren en leuk om iedereen te hebben gesproken en beter te leren kennen. Zeker voor herhaling vatbaar! Ik voelde een klik met ... en wil hem graag nog een keer ontmoeten."

Sati: "Hi Bo, vandaag meegedaan aan de Single Mingle en ik heb goeie gesprekken gehad. Complimenten voor deze opzet! Er zijn een paar dagems die ik nog graag een keer zou spreken, dus ik hoor graag via de Mail & Match of er iets wederzijds is."

Josie: "Bedankt voor de leuke middag gister! Ik vond het een heel relaxte en laagdrempelige manier van daten. Dat ik door dit concept heb gesproken met alle 8 de heren vond ik verrassend, met name omdat er zeker een aantal waren waar ik in een informele setting niet gauw een gesprek mee zou starten. Ook was er leuk contact met 1 van de dames in de bus heen en terug. Dus sowieso een geslaagde middag ondanks dat er voor mij niet echt een match was."

Sanne: "Nog bedankt voor de leuke wandeling vandaag! Ik was positief verrast door hoe laagdrempelig en gezellig het was (en wat fijn om weer even wat nieuwe mensen te ontmoeten na zo’n lange tijd!)."

Jan: "Bedankt voor het organiseren van de gezellige wandeling gisteren. Ik vond het leuk om nieuwe mensen te leren kennen, en tegelijkertijd van het zonnetje te genieten :-)."

Jantien: "Dank je nogmaals hartelijk voor de wandeling gisteren. Wat een goed idee en wat fijn dat je het niet bij een idee hebt gelaten, maar wandelingen bent gaan organiseren! Ik heb fijne gesprekken gevoerd, en aan het einde zat mijn hoofd helemaal vol van alle indrukken. Ik heb veel geleerd in die twee uurtjes. Hartelijke groet en wie weet, tot later!"

Celia: "Leuk en spannend om vandaag met jouw wandeling langs de Singel mee te doen! Een bijzondere ervaring en leuk om zo veel verschillende mensen te spreken. De tijd was soms enerzijds te kort, aan de andere kant genoeg om een indruk van iemand te krijgen. Ik ben wel nieuwsgierig naar iets meer van mijn eerste wandelpartner. Dank alvast voor de leuke organisatie en ik hoor wél via de Mail & Match of er wederzijdse interesse is, spannend!"

Steven: "Wat was het vandaag leuk en ontspannen! Leuke mensen, echt heel leuk. Leuke dames ook, dus we zullen zien. Bedankt voor alles!"

Chris: "Bedankt voor de gezellige goed georganiseerde middag gisteren. Ga door met je mooie werk Bo! Nogmaals hartelijk dank."

Schermafbeelding 2021-02-23 om 16.32.55.
bottom of page