top of page
priscilla-du-preez-vuXS3RvU7dw-unsplash.jpeg

"IT ALL STARTS

WITH A SINGLE STEP."

S I N G L E  M I N G L E
Schermafbeelding 2020-04-20 om 13.16.41.

Als Happy Single kan het soms best een uitdaging zijn om een leuke partner te vinden!! Je hebt zo al wat datingapps geprobeerd, maar je merkt dat dat vluchtige contact van het online daten toch óók niet helemaal jouw ding is. Tijd om het wat 'natuurlijker' aan te pakken! Lijkt het jou leuk om op een heerlijk ongedwongen en laagdrempelige manier weer eens wat andere enthousiaste singles te ontmoeten, en dát te combineren met een sfeervolle stadswandeling langs de prachtige Singel in Utrecht?! Dan is de Single Mingle, met singles uit heel Nederland, dé allerleukste wandeldate voor jou!

HOE ZIET DE SINGLE MINGLE ERUIT

Nadat we hebben verzameld op een centraal punt, beginnen we gezamenlijk de wandeling. Na gemiddeld 10 minuten is er een wisselpunt en kan er van wandelpartner(s) gewisseld worden. Zo heb je de gelegenheid om álle singles te ontmoeten. We eindigen hartje centrum waar álle ruimte en gelegenheid is om met elkaar na te kletsen, om telefoonnummers uit te wisselen en/of samen een gezellig drankje te doen met diegene(n) met wie je een leuke klik hebt.

 

MAIL & MATCH

Vind je één of meerdere singles leuk, dan kun je deze namen aan het einde van de wandeling aan ons doorgeven voor de Mail & Match. Hiermee zullen wij de volgende dag de matches maken (altijd spannend!). Zit er een match voor je bij, dan ontvangen jullie beiden een Match Mail van ons, zodat jullie samen nog een leuke vervolgdate kunnen plannen.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ONZE EVENTS? 

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Cupid (klik hier) én volg ons via Instagram @cupid.nl voor tips en inspiratie.

  • Instagram
Schermafbeelding 2021-05-10 om 13.58.13.

E N ...R A A K !

Hoé leuk was het dat we ineens dit prachtige bericht kregen van Willem en Marieke, die vertelden dat ze elkaar gevonden hebben tijdens de Single Mingle op Valentijnsdag 2021!! Daar kregen we hier wel even kippenvel van. Dit is waar we het voor doen! Op 7 mei 2021 schreef Willem:

 

"Misschien leuk voor jou om te weten, Marieke en ik hebben inmiddels een relatie dankzij jouw wandeldate! Het begon natuurlijk grappig met de mail van de drie dames die je naar mij hebt doorgestuurd. We hebben eerst een tijdje in een app-groepje met z’n allen gezeten, een avondje gefacetimed, nog veel meer geappt en uiteindelijk ben ik naar Utrecht gegaan om daar gewoon gezellig met z’n allen een drankje te doen. Dit leidde ertoe dat Marieke en ik elkaar steeds meer zagen zitten. We hebben daarna heel vaak gedate en inmiddels dus een relatie! Dus bij deze bedankt voor het organiseren van de wandeldates 😉. Groetjes van Marieke en mij!"

Een half jaar later hoorden we ze gaan samenwonen, wauw! En ze zijn niet de enige. Intussen hebben meerdere singles elkaar gevonden tijdens de Single Mingle, en daar doen we het voor!

A G E N D A

NB. Zit de eerstvolgende stadswandeling vol of staat jouw leeftijd er nu niet tussen? Schrijf je dan via deze link in voor de nieuwste events en data. We sturen je dan ook de nieuwe singles toe zich hebben aangemeld voor het Match Program. Wie weet zit Mr. of Mrs Right dáár voor jou tussen...

I N S C H R I J V E N

Wil jij wel weer wat ‘beweging’ in jouw leven als Happy Single? Reserveer dan jouw plekje voor onze eerstvolgende sfeervolle Single Mingle, waarbij genieten centraal staat (duur gemiddeld 1,5 uur)! Heerlijk laagdrempelig en ongedwongen daten met goede gesprekken samen met andere bijzondere Happy Singles. Deelname bedraagt slechts € 20,- inclusief de Mail & Match. Interesse? Stuur dan onderstaand inschrijfformulier in, dan hebben we alle benodigde gegevens compleet voor jouw reservering. Na betaling is jouw plekje definitief gereserveerd (vol = vol). Let's make it happen!

Met het maken van een reservering ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

HARTELIJK DANK VOOR JOUW RESERVERING. WE BEVESTIGEN DEZE BINNEN 3 WERKDAGEN.

E R V A R I N G E N

Evita: "Bedankt voor het regelen van deze stadswandeling voor singles! Het was erg gezellig. Bij deze de naam van de man die op mij een leuke indruk maakte: ... Ik hoop op een match, maar heb iig een leuke avond gehad."

Anna: "Hi Bo! Ten eerste bedankt voor de organisatie van de Single Mingle wandeldate! Wat een verademing om weer gewoon mensen direct in levende lijve te spreken, horen en zien met daten :). En denk geen verrassing, ik heb een gezellige wandel date gehad, zowel tijdens als zojuist in het café met jullie, en met ...Dat is de enige man die ik wel beter zou willen leren kennen. Dus zou superleuk zijn als het wederzijds is, benieuwd! ;). Groetjes en bedankt!"

 

Peter: "Hallo Bo! Allereerst bedankt voor een leuke en goed georganiseerde avond. Leuk om dat ook nog even af te sluiten met een drankje. Mocht deze avond niet succesvol zijn, zal je mij ongetwijfeld nog een keer zien (maar hopelijk niet 😉). Ik heb genoten en gelachen en het is altijd leuk om mensen te leren kennen en zoals ik zei, was er een leuke vrouw bij die ik graag beter zou willen leren kennen. En dat was mijn tweede wandeldate van de avond, met .... In de korte tijd die we hadden, heb ik met haar gelachen, hebben we elkaar een klein beetje leren kennen en had ik eerlijk gezegd nog wel wat langer met haar willen wandelen en kletsen. Dus als de pijlen van Cupid een beetje werken, is er wellicht van twee kanten een ‘match’. Er waren meer leuke vrouwen bij, maar daar had ik niet hetzelfde (eerste) gevoel bij. Nou, dan wacht ik nu ‘geduldig’ af en zie je Matchmail wel verschijnen."

Wes: "Met deze mail wil ik je bedanken voor de leuke avond. Ik heb wel eens eerder deelgenomen aan speeddate events, maar zo wandelend was een leuke ervaring. Het waren leuke gesprekken en voor de meeste dames lijkt het me leuk om ze wat verder te leren kennen. Hopelijk is het wederzijds."

Willem: "Marieke en ik hebben inmiddels een relatie dankzij je wandeldate! Het begon natuurlijk grappig met de mail van de drie dames die je naar mij hebt doorgestuurd. We hebben eerst een tijdje in een appgroepje met z’n allen gezeten, een avondje gefacetimed, nog veel meer geappt en uiteindelijk ben ik naar Utrecht gegaan om daar gewoon gezellig met z’n allen een drankje te doen. Dit leidde ertoe dat Marieke en ik elkaar steeds meer zagen zitten. We hebben daarna heel vaak gedate en inmiddels dus een relatie! Dus bij deze bedankt voor het organiseren van de wandeldate. Groetjes van Marieke en mij!"

 

Lisanne: "Wat een heerlijke middag was dit en wat een leuke mensen in de groep! Ik wist van tevoren niet zo goed wat ik kon verwachten maar ik heb écht genoten. Het weer was nog wel even een uitdagingen maar gelukkig liepen we nét tussen de buien door ;). Ook veel leuke mannen ontmoet, heel divers, fijn om op deze manier te kunnen 'vergelijken'. Na afloop hebben we nog even na kunnen kletsen met iedereen. Dankjewel Bo!!"

Jochem: "Allereerst vond ik het heel leuk om weer even wat verschillende mensen te spreken, verschillende interesses te horen! Zelf heb ik twee namen opgeschreven waar ik nog wel iets meer van zou willen weten. Mocht dat wederzijds zijn is dat natuurlijk mooi, anders heb ik alsnog een hele leuke tijd gehad!"

Hasse: "Mijn eerste ervaring was vooral heel erg gezellig. Ik heb fijn gewandeld met leuke mensen die open staan voor liefde. De eerste zet was gelijk aan de vrouwen, wat best spannend was. Daarna liep het (letterlijk) als een trein. Ik heb heel veel gelachen en mooie gesprekken gehad en in korte tijd weer een aantal nieuwe mensen leren kennen."

 

Ruud: "Heb mij uitstekend vermaakt. Het was de eerste keer daten nadat ik vrijgezel ben geworden, iets minder dan een jaar geleden na een lange relatie. De dames waren erg gezellig om mee te praten. Gaf mij een goed gevoel over het vinden van een partner in de toekomst. Werd ook snel duidelijk wat belangrijk voor mij is, dus goed om te weten. Of ik nog contact ga zoeken denk ik nog even over, maar heb dus genoeg geleerd."

Rian: "Gisteren heb ik meegedaan met de Single Mingle. Wat leuk had je dat georganiseerd! Hoop dat je dit nog lang blijft organiseren want het is een mooie manier om elkaar op een ontspannen manier te ontmoeten!"

Rens: "Nogmaals dank voor de organisatie Bo! Na op een terrasje nog lekker aan de wijn gegaan te zijn nu in een comfortabele trein terug richting huis! Was enorm gezellig vandaag met de dames die ik gesproken heb, waardevolle gesprekken gehad. Erg leuk dat je het weer georganiseerd hebt, dank!"

 

Kim: "Het was een leuke wandeling en goed geregeld. Ik heb leuke gesprekken gehad maar er zat geen man tussen waar ik nogmaals op date mee zou willen maar dat was misschien ook wel te mooi geweest :). Desondanks heb ik een leuke wandeling in een mooie omgeving met fijne mensen gehad, top."

Edwin: "Goedemorgen! Op de eerste plaats hartelijk dank voor het organiseren van deze fantastische wandeling. Ik heb elke stap genoten en ook weer wat over mezelf ontdekt/geleerd. Ik heb met iedereen een fijn en leuk, mooi of grappig gesprek gehad. Goh jee zeg, en dan nu de reacties op de Mail & Match afwachten. Voelt ook weer nieuw voor mij haha. Heerlijk, dat dan weer wel!"

Ricky: "Ik vond het gister echt heel erg leuk. Ik heb veel leuke gesprekken gevoerd. Daarom vind ik het ook erg lastig om een keuze te maken. Echt veel leuke mensen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor ... Misschien zit er een match tussen. Anders heb ik in elk geval een leuke avond gehad."

Jeroen: "Allereerst was het wandelend daten echt heel erg fijn, veel beter dan tegenover elkaar aan een tafeltje zitten. En het was heel sfeervol met het winterweer en de gezelligheid onderweg."

Janiek: "Wauw laat me zo beginnen, wat een leuke dag heb ik gehad. Echt de sfeer was erg ontspannen en ik heb echt genoten (ondanks de kou). Dus erg bedankt, het was echt een super leuke dag."

Steven: "Ik vond de wandeling super leuk. Ook een leuke andere vrouw ontmoet met wie ik nog een keer ga wandelen. En sowieso leuk dat er weer eens een event was in deze tijd!"

Aniek: "Bedankt voor het organiseren van de leuke wandeldateochtend. Wij hebben als 3 vriendinnen heel veel leuke gesprekken en lol gehad!"

Monique: "Afgelopen tijd heb ik een paar keer deelgenomen aan de Single Mingle in Eindhoven. Ik ben erg enthousiast over deze manier van daten; leuke gesprekken, ongedwongen sfeer, in korte tijd een hele goede indruk van iemand kunnen krijgen. Ik zou niets aan het concept veranderen!"

Berend: "Het was gisteren zeker een leuke wandeling. Bedankt voor de organisatie! En dan ook een leuke verrassing achteraf! Ik klets graag nog verder met Elsemiek."

Nikita: "Dankjewel voor het organiseren van de Single Mingle! Het was spannend en voelde ook een beetje als een mooie uitdaging. en ik ben blij dat ik het gedaan heb. Weer een positieve ervaring erbij, dankjewel daarvoor! Succes & plezier met het voorzetten van je werk".

Margot: "Bedankt voor de leuke ochtend. Misschien de volgende keer eens in Limburg (bv. Maastricht) organiseren 😊?!"

Stanley: "Nou waar zou ik beginnen ......het weer was prachtig de sfeer was super (althans dat vond ik). Het leuke vind ik dat het allemaal zo ongedwongen is en dat gevoel had ik vanmiddag ook. Leuke mensen dus mijn dag was goed en ja m'n speech was ook omdat ik het iedereen gewoon erg gun. Bedankt en ja ik ben happy."

Volmer: "Ik heb meegedaan aan zowel de eerste als tweede editie van de Single Mingle in Utrecht en kijk er positief op terug. Absoluut complimenten voor hoe je het hebt neergezet. Je hebt er een leuk concept van gemaakt. Ga zo door!"

Nadine: "Dank voor het organiseren van de leuke middag. Ik vond het erg geslaagd en waren ook allemaal heel aardige mensen."

Jessie: "Wauw, wat een geweldige ervaring, dankjewel! En erg goede feedback van jou. Ik merkte zelf ook dat ik druk was maar kreeg er gek genoeg geen grip op. Heb na ons gesprekje wel wat meer rust kunnen pakken in de volgende wandelingen. Maar....ik heb ontdekt dat ik weer verliefd wil worden! Iets wat ik een paar jaar niet meer heb willen voelen, dacht het zelfs ook niet meer te kúnnen voelen! Nu was deze wandeling voor mij een eerste keer dus ik zou geen hoge verwachtingen van de Mail & Match moeten hebben (maar heb het stiekum wel hoor haha). Ik heb de hele weg terug in de auto met een ongelofelijke fijne energie én smile gereden. Nu thuis aan de bubbels (heb iets te vieren voor mezelf) en nagenieten van de mooie mensen die ik heb mogen ontmoeten."

Wouter: "Bedankt voor de organisatie en de mogelijkheid! ik vond het een hele leuke en gezellige middag, geweldig om gewoon met een aantal leuke mensen af te spreken nu."

Suzi: "Dank voor de gezellige wandeling vanmiddag. Wat een diverse heren en leuk om iedereen te hebben gesproken en beter te leren kennen. Zeker voor herhaling vatbaar! Ik voelde een klik met ... en wil hem graag nog een keer ontmoeten."

Sati: "Hi Bo, vandaag meegedaan aan de Single Mingle en ik heb goeie gesprekken gehad. Complimenten voor deze opzet! Er zijn een paar dagems die ik nog graag een keer zou spreken, dus ik hoor graag via de Mail & Match of er iets wederzijds is."

Josie: "Bedankt voor de leuke middag gister! Ik vond het een heel relaxte en laagdrempelige manier van daten. Dat ik door dit concept heb gesproken met alle 8 de heren vond ik verrassend, met name omdat er zeker een aantal waren waar ik in een informele setting niet gauw een gesprek mee zou starten. Ook was er leuk contact met 1 van de dames in de bus heen en terug. Dus sowieso een geslaagde middag ondanks dat er voor mij niet echt een match was."

Sanne: "Nog bedankt voor de leuke wandeling vandaag! Ik was positief verrast door hoe laagdrempelig en gezellig het was (en wat fijn om weer even wat nieuwe mensen te ontmoeten na zo’n lange tijd!)."

Jan: "Bedankt voor het organiseren van de gezellige wandeling gisteren. Ik vond het leuk om nieuwe mensen te leren kennen, en tegelijkertijd van het zonnetje te genieten :-)."

Jantien: "Dank je nogmaals hartelijk voor de wandeling gisteren. Wat een goed idee en wat fijn dat je het niet bij een idee hebt gelaten, maar wandelingen bent gaan organiseren! Ik heb fijne gesprekken gevoerd, en aan het einde zat mijn hoofd helemaal vol van alle indrukken. Ik heb veel geleerd in die twee uurtjes. Hartelijke groet en wie weet, tot later!"

Celia: "Leuk en spannend om vandaag met jouw wandeling langs de Singel mee te doen! Een bijzondere ervaring en leuk om zo veel verschillende mensen te spreken. De tijd was soms enerzijds te kort, aan de andere kant genoeg om een indruk van iemand te krijgen. Ik ben wel nieuwsgierig naar iets meer van mijn eerste wandelpartner. Dank alvast voor de leuke organisatie en ik hoor wél via de Mail & Match of er wederzijdse interesse is, spannend!"

Steven: "Wat was het vandaag leuk en ontspannen! Leuke mensen, echt heel leuk. Leuke dames ook, dus we zullen zien. Bedankt voor alles!"

Chris: "Bedankt voor de gezellige goed georganiseerde middag gisteren. Ga door met je mooie werk Bo! Nogmaals hartelijk dank."

IMG_3282.jpg
bottom of page