top of page
nate-johnston-_OykiNSux5g-unsplash.jpg

SELF-CONFIDENCE

IS THE BEST OUTFIT.”

-  S T E F A N  J A M E S  -

I  A M  P R O G R A M

Wil jij heel graag weer een relatie maar lukt het je maar niet om de juiste partner te vinden? Grote kans dat er nog wat in de weg staat of dat er wat uitdagingen voor je liggen op het gebied van zelfliefde, zelfbeeld en/of zelfvertrouwen. Voel je die? Dan is het I AM PROGRAM hét traject voor jou.


Het I AM PROGRAM is een persoonlijk ontwikkel- en empowerment traject speciaal voor singles. Het is een op maat gemaakt programma voor meer inzicht en bewustwording, waarin het gaat om de verbinding met jezelf, met wat je wilt én wat je nodig hebt om om jezelf te stretchen buiten je comfortzone waardoor jouw zelfvertrouwen groeit, zodat jij maximaal gaat stralen, en de Wet van Aantrekkingskracht voor je gaat werken. In dit veelzijdige programma kijken we naar jouw wensen en behoeftes, naar grenzen en belemmerende overtuigingen, zodat niets je meer in de weg staat van het vinden van de ware!

IMG_9307.jpeg
H E T  T R A J E C T

Het I AM PROGRAM is een krachtig traject gebaseerd op de SPARK methode. Het traject bestaat uit 6 online- of wandelsessies van 2 uur waar je 100% commitment voor moet willen geven. Het vraagt lef, want het zal je vragen oude patronen te vervangen voor nieuwe. Uit je hoofd en in je hart, jezelf vanuit zelfleiderschap omarmen, vanuit daar belangrijke stappen en beslissingen nemen die goed voor joú zijn, zodat het (weer) gaat stromen bij je. Ik loop naast je op dit pad en kijk waar ik je kan inspireren en motiveren om het beste uit jezelf te halen zodat jij jezelf weer helemaal kunt openstellen voor de liefde.

Het traject biedt een prachtig werkboek met 6 waardevolle modules vol oefeningen, opdrachten en meer. De inspirerende online- of wandelsessies bieden alle ruimte om nog dieper op de modules in te gaan. In de sessies kijken we waar jouw persoonlijke behoefte en aandachtspunten precies liggen zodat ik je de nodige tips en tools kan geven waar jij het meeste bij geholpen bent. Tijdens het traject zijn rust, ruimte en regelmaat erg belangrijk, evenals het thema selfcare. Vind je het bijvoorbeeld lastig om rust te vinden, dan doen we samen een begeleide meditatie. Vind je het moeilijk om een goede eerste indruk te maken, dan besteden we extra tijd aan een goede, pakkende Pitch en leer ik je alles over presentatietechnieken. Zit je veel in je hoofd dan starten we een sessie met Running Therapie. Zo kijken we elke sessie weer waar jij staat en wat je op dat moment nodig hebt.

Voel jij aan alles dat dit de tijd is voor jou om te gaan staan voor jezelf, zodat jij gezien wordt door de ware? Neem dan gerust even contact met me op voor een vrijblijvende intake. 

De investering in het I AM PROGRAM bedraagt € 1.500,- incl. Btw (termijnbetaling mogelijk).

De sessies worden in overleg om de 2 weken ingepland (of anders, naar wens).

Angela (34 jaar):

“Ik liep al zo’n 10 jaar tegen date teleurstellingen aan, en mijn vertrouwen in mannen werd eigenlijk steeds minder. Ik baalde hier enorm van omdat ik merkte dat mijn zelfvertrouwen naar beneden zakte. Ik zag de Single Walk voorbij komen in de media, en zo boekte ik een eerste Single Sessie. Die voelde als een soort ontwaking. Ik had helemaal niet in de gaten dat ik in een soort slachtofferrol was gekropen en dat ik mezelf in de kraag moest nemen om daaruit te stappen. Daarom boekte ik het traject van het I AM PROGRAM, omdat ik uit mijn comfortzone wilde komen om verder te groeien en Bo me eerder heldere inzichten had geboden. Ik voelde aan alles dat het tijd was om ermee aan de slag te gaan!

 

Ik wilde mezelf weer laten zien! Bo’s energie, inspiratie en motivatie houdt niet op bij het werkboek en de sessies. Haar betrokkenheid bij mijn proces vind ik heel fijn. Dat maakt dat ik ook echt een 100% commitment voel om er alles uit te halen wat erin zit, wat er in mij zit!! Ik ben heel blij met het werkboek (fijn naslagwerk voor mezelf) en erg tevreden over de sessies! Ik kan nu beter duiden wat ik voel, en durf me weer kwetsbaar op te stellen. Inmiddels heb ik ook een hele leuke jongen ontmoet! We doen het heel rustig aan. De balans die ik nu voel vind zo fijn en belangrijk. Vanuit daar wil ik bouwen aan mijn relatie met hem.

Wouter (52 jaar):

"Ik was bezig met de weg, de borden en met pedalen, knopjes en schakelaars. Bo wees mij op mijn machtige handen aan het stuur en vroeg waar ik ook alweer heen wilde, gedurende onze drie wandelingen lang. Zij heeft mij dichtbij mijn gevoel gebracht, mij geholpen om mijn koers met vertrouwen uit te zetten en niet steeds tegen dezelfde vragen aan te botsen. Heel gezond, interessant en het bracht precies waar ik behoefte aan had. Fijn voor mijn naasten ook. Mijn ervaring is dat Bo attente, alerte en analytische kwaliteiten heeft waar veel mensen baat bij zullen hebben. En het was ondanks de intensiteit ook nog eens aangenaam, met kopjes koffie langs plomp en rivieren wandelend. Aanrader, zonder aarzeling."

Margriet (46 jaar):

"Toen ik begon met het coachingtraject zat ik echt heel slecht in mijn vel. Er zaten best wel wat dingen tegen en ik was behoorlijk over mijn grenzen gegaan waardoor ik een polsblessure had. En dan de Coronatijd die eigenlijk voor best veel eenzaamheid zorgde. Vooral toen ik de deuren van mijn salon moest sluiten en ik heel veel thuis zat. 

 

Ik had heel erg de behoefte om inzicht te krijgen in waarom ik toch steeds bepaalde keuzes maakte, bijv. met mannen in zee gaan die zich emotioneel niet wilden binden. Het voelde een beetje als een vicieuze cirkel waar ik zelf niet uitkwam. Toen heb ik Bo gebeld voor een intake, en dat was al heel fijn, om goed te kunnen overleggen wat ik nou precies wilde. Ik weet nog goed dat Bo me vertelde “Je moet eerst balans in jezelf vinden voordat je weer een nieuwe relatie aangaat." Dat is waarom het me een goed idee leek om me te laten coachen door Bo. Wat me heel erg aansprak was dat Bo de coaching in de vorm van wandelsessies doet. Dat leek me een heerlijke combinatie, wandelen en gecoacht worden. Beter dan strak aan een tafel zitten, dan kan het soms heel beladen voelen. 

 

Na het I AM PROGRAM ben ik nog met een tweede traject doorgegaan, nog wat meer gericht op lifecoaching, omdat ik er toch wel achter kwam dat ik op wel meer fronten mijn uitdagingen had. Zo vond ik het lastig om grenzen aan te geven. Ik werkte op dat moment heel veel, plande mezelf maar continu in zonder pauzes te nemen. Dus hebben we daar heel kritisch naar gekeken, hoe ik eerlijk naar mijn cliënten kon zijn en aan kon geven dat ik mijn polsen eerst rust moest geven, waardoor ik ook meer tijd kreeg om mezelf op te laden. Ik weet nog dat ik dat heel spannend vond om te doen, maar ik heb daardoor ook wel geleerd die eerlijkheid naar mezelf, als ‘Wat voel ik’ en ‘Wat wil ik’, naar mezélf uit te spreken. Ik merkte dat ik daarin wel vaker een masker op zette en dacht “We gaan maar gewoon door’. 

 

Wat ik fijn vond was dat we elke keer een onderwerp aanraakte wat op dát moment speelde in mijn leven, of het nou iets was met mijn werk, vrienden of mijn ouders, of over mijn werk. Door de modules van het werkboek ging het ook over verschillende thema’s. Zo moest ik bij een van de eerste modules een Future Self dagboek bijhouden, over de persoon die ik wilde worden en hoe die denkt. Ik voelde mezelf langzaamaan positiever denken, vooral toen we met de belemmerende overtuigingen aan de slag gingen. Ik weet nog dat ik best wat dingen negatief zag maar wist niet hoe ik dat naar het positieve kon draaien. Daarin heeft de focus op dankbaarheid me ook heel veel gebracht, waardoor de negatieve gedachtes steeds minder ruimte kregen.

 

Ook situaties van me afschrijven hielp me heel erg. Het maakte dat ik meer grip kreeg op mijn gevoel. Dat was voor mij heel erg goed, omdat ik merkte dat ik vaak helemaal niet stil stond bij wat ik voel en wat ik ergens van vindt, en dat ik me daar dan ook vaak weer onzeker over kon voelen. Dat heb ik in het traject ook echt geleerd door te gaan mediteren. Ik vond die eerste keren mediteren best heftig, maar het heeft me heel veel gebracht. Ik doe het nu ook vaak tussendoor op mijn werk en dat maakt nu dat ik, tussen het geven van de behandelingen door, de energie van de mensen meer los kan laten, dat ik mijn hoofd leeg kan maken en op die manier mijn batterij kan laden. 

 

Wat natuurlijk het leukste is, ik begon aan dit traject met het idee dat ik heel graag een relatie zou willen, en in de tussentijd zijn er heel veel mooie dingen gebeurd. Ik ben van Arnhem naar Utrecht verhuisd, iets wat ik ineens heel goed voelde door een opstellingsoefening die we gedaan hebben. Met mijn voeten in Arnhem en Utrecht maakte dat ik ineens duidelijkheid kreeg over dat ik naar Utrecht wilde, dat daar toch wel echt mijn hart lag. Toen heb ik het uitgezet waardoor ik heel snel een superleuk appartementje heb gevonden in Utrecht.

 

Uiteindelijk heb ik ook een hele leuke jongen ontmoet! Ik denk dat ik door het coachingstraject weer ervoor open stond voor mannen. Dat ik ook niet meer alleen naar uiterlijk keek maar vooral ook naar het emotionele stuk. Dat ik nu rust heb gevonden en echt mezelf kan zijn in een relatie is heel erg fijn. Ik denk echt dat ik dat bij die andere mannen nooit heb gevoeld!

 

Ik heb door dit traject de Wet van de Aantrekkingskracht écht ervaren. Ik vind het wel heel erg bijzonder als ik zo terug denk aan het traject, dat ik in februari 2021 er best verdrietig aan begon, met veel (negatieve) dingen aan mijn hoofd, en dat ik nu helemaal gelukkig ben in Utrecht, een hele leuke vriend heb, en dat alles heel erg loopt. Het meest waardevolle is dat ik goed heb leren voelen, dat ik mijn grenzen eerder aangeef en dingen beter kan uitspreken waardoor ik beter voor mijzelf kan zorgen. Ik merkte dat ik toch best wel streng was voor mezelf en heb ervaren dat als ik mezelf op deze manier meer liefde geef, dat alles veel relaxter voelt en gaat. Ook dat het uitspreken van mezelf geen zwakte is maar dat het me juist verder helpt.

 

Ik vond de coaching van Bo echt heel erg fijn. Ik kon me er echt op verheugen. Vond het ook altijd heel erg gezellig dat we voor de wandeling een koffietje deden. Ik vond de gesprekken altijd heel fijn. Bo luistert heel goed maar stelt ook hele goede vragen. Ze heeft ook altijd een hele prettige en vrolijke energie. De omgeving van Amelisweerd was natuurlijk ook prachtig en het wandelen was een hele fijne manier van coaching. Voor een vervolgtraject wil ik me heel graag wat meer op het zakelijke willen richten. Ik merk dat daar nu nog wat meer behoefte ligt."

bottom of page