top of page
Schermafbeelding 2021-04-15 om 16.20.28.

“IK HOUD VAN

EEN MAN MET

CHARISMA.”

-  LOES  -

L O E S  I N  T H E  P I C T U R E

Loes is een stralende, vitale vrouw van 60 jaar. Een echte Boogschutter, ondernemend, creatief én actief. Met haar 1.67 staat ze sterk in haar schoenen oftewel haar high heels, want vrouwelijkheid is wel haar middle name. Ondanks haar ondernemende karakter straalt ze ook veel rust uit. Mensen voelen zich al snel op hun gemak bij haar. Ze is enthousiast en heel gezellig. Zo vindt ze het heerlijk om iets te organiseren en mensen te ontvangen. Kernwoorden waarmee haar vrienden haar omschrijven zijn warm, zorgzaam, loyaal, trouw aan vriendschappen, tikkeltje eigenzinnig, zelfstandig en een gevoelsmens.

Loes woont op de Utrechtse Heuvelrug, in een sfeervolle 2 onder 1 kap woning. Het is een gezellig huisje uit 1912 met een inrichting die modern met antiek combineert, met verschillende schilderijen die kleur geven aan haar leven. Loes houdt van kunst in al haar vormen. Ze is niet het type wat een schilderij kiest voor de kleur bij haar interieur. Nee, als ze voor een stuk valt, dan gaat ze daarvoor. Loes maakt zelf ook prachtige beelden van (hard)steen in abstracte vormen (zie de foto’s onderin). Daarnaast houdt ze van styling, daar heeft ze echt gevoel voor. Dat blijkt ook haar inrichting én de tuin, die ze op dit moment eigenhandig aan het stylen en inrichten is.

Schermafbeelding 2021-04-12 om 11.18.01.
O N D E R N E M E N D  &  V E R B I N D E N D

Loes heeft haar eigen bedrijf. Ze is al jaren een enthousiast HR-adviseur. Ze houdt ervan zichzelf te blijven ontwikkelen. Zo heeft ze naast HBO Personeel en Arbeid, ook de Mediation opleiding genoten én heeft ze de opleiding ‘Persoonlijke Ontwikkeling en Professionele Communicatie’ afgerond, een opleiding die haar ook als mens veel heeft gebracht. Haar werkmotto luidt: ‘Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.’ – zo quote ze Ghandi. Ze heeft wat minder interesse in politiek omdat het daarin vaak om tegenstellingen gaat en Loes meer de verbinding zoekt in alles. Zo is ze in haar communicatie altijd op zoek naar de gemeenschappelijke belangen.

Schermafbeelding 2021-04-15 om 16.20.34.

L O E S '  H O B B Y ' S

Loes is een échte levensgenieter. Ze houdt ervan om samen lekker uit eten te gaan in mooie restaurants. Maar ook zelf koken vindt ze erg leuk, het liefst biologisch (als het om dierlijke producten gaat) met een mooie, bijpassende wijn. Daarnaast leest ze graag en is ze vooral het afgelopen jaar het wandelen erg gaan waarderen. Ze sport met een personal trainer, ook dat vindt ze heerlijk! Ze kan erg genieten van een concertbezoek, en ontspannen doet ze graag in de sauna.

 

Ook op vakantie is Loes ondernemend. Zo houdt ze erg van afwisseling. De ene dag iets cultureel en/of actiefs, en de andere dag heerlijk ontspannen. Maar ook spelletjes doen, iets wat ze vroeger veel deed, vindt ze leuk om samen te doen. Zuid-Afrika en Suriname staan op haar vakantiewensenlijstje om te ontdekken. Op dit moment vindt ze de Algarve in Portugal een heerlijk ontspannende plek om naar toe te gaan.

D E  I D E A L E  P A R T N E R

Loes is al een tijdje weduwe, en is klaar voor een echte verbinding. Ze houdt van een charmante, galante en stylische man in de leeftijd 55 tot 68 jaar, minimaal HBO niveau, als het even kan van 1.75cm of langer en het liefst niet te mager. Iemand van de oude stempel, met een jonge geest. Ze geniet ervan als je de deur voor haar openhoudt of haar stoel aanschuift, en complimentjes zorgen ook voor een glimlach. Innerlijk vindt ze het allerbelangrijkste in een man. Ook dat je tevreden in het leven staat, dat je kunt genieten van wat je hebt, en van wat er is. Mannen die niet kunnen communiceren, die geen vragen weten te stellen of té direct zijn, zijn geen match voor haar. Wel een man met charisma en zelfvertrouwen, iemand die stevig in zijn schoenen staat, respectvol, zorgzaam en attent is. Het is voor haar belangrijk dat je rekening houdt met elkaar én elkaar de ruimte geeft, dat je elkaar volledig accepteert, goed naar elkaar kunt luisteren, en laat merken wat je voor elkaar voelt. Ook humor, vrolijkheid én intimiteit kan ze erg waarderen. Loes heeft zelf geen kinderen maar vindt het erg leuk als haar partner (klein)kinderen zou hebben. Zelf heeft ze 2 katten, Bob en Gijs, beiden bijna 14 jaar oud. Praktisch gezien vindt ze het wel fijn als je op max. 3 kwartier rijden woont en heb je zelf een huisdier, helemaal gezellig, ze houdt ervan!

I N T E R E S S E ?

Herken jij jezelf in Loes' profielschets en ben jij die levensgenieter met charisma, respectvol en attent? Lijkt het jou leuk om Loes binnenkort een keertje vrijblijvend tijdens een (blind) date te ontmoeten? Stuur dan een korte motivatie met minstens 3 foto's van jezelf, dan hoor je snel van ons.

bottom of page