top of page

R E V I E W S

W A T  A N D E R E N  Z E G G E N

Marianne (48 jaar): "Bo heeft een heel persoonlijke en betrokken aanpak, ze leest mensen enorm goed. Met deze mensenkennis heeft ze mij waardevolle tips gegeven. Aanrader haar sessies!"

Adriaan (49 jaar): "Zo nu en dan voer ik een goed gesprek met Bo. Bo creëert een sfeer van openheid en vertrouwen, daardoor komen relevante zaken aan de orde. Adviezen, meningen en juist dat wederzijdse vertrouwen helpen mij om persoonlijk zaken in het juiste perspectief te zien en de juiste keuzes te maken."

 

Loes (46 jaar): "Ik kwam bij Bo terecht omdat ik mijn toekomst weer wat leven in wilde blazen. Ik weet altijd goed voor anderen, maar voor mezelf is dat toch heel anders. Ik zat echt in een donkere tunnel. Bo stelt je direct op je gemak en geeft je een warm gevoel, wat mij heel erg in mijn proces heeft geholpen. Door haar coaching voelde ik al snel weer licht en liet ze zelfs de zon weer voor mij schijnen! Ze weet in zeer korte tijd zoveel positiviteit in je leven toe te voegen. Zo bleef ik teveel in het verleden hangen, of ik keek té ver vooruit, waardoor de dingen er somber uitzagen of de angst het soms overnam. Bo leert je in te zien dat je in het nu lééft, en dat als je ergens in gelooft, dat ook echt mogelijk is. Bo was voor mij de perfecte coach. Ze is iemand met enorm veel ervaring, iemand die zich echt voor je inzet!"

Margreet (49 jaar): "Op een koele ochtend op het strand heeft Bo ons geleid langs diversen Yoga oefeningen. Dit deed zij met een kalmte en duidelijkheid die ik als zeer prettig heb ervaren. Bo heeft voor mij die dag speciaal gemaakt door deze bijzondere fijne les, de omgeving was een bonus. Sommige mensen geven Yoga les en sommige mensen zijn Yoga! Dat laatste ervaarde ik met Bo, echt een aanrader."

Ruta: “Vanuit mijn vak weet ik hoe belangrijk het is om je energie op de juiste manier te verdelen. Maar zoals de meeste mensen wel weten is het geven van advies vaak gemakkelijker dan het volgen en dicht bij jezelf te blijven. Bo is een warme en intelligente vrouw met een passie voor mensen en een frisse kijk. Door haar manier van coachen wordt je getriggerd weer bij je gevoel te komen. Naast haar enorme dosis energie zie ik Bo als een coach die op een prettige manier communiceert en je op een positieve manier vooruit helpt."

Marijke (36 jaar): "Elke sessie brengt me weer dichter bij mezelf. Ik voel me ondanks de vele ups en downs, met de dag sterker worden, vooral ook door die liefdevolle schoppen onder m’n kont ;). Ik ben klaar met mezelf te verstoppen en wil mezelf weer laten zien. Dankjewel voor alles tot nu toe."

Magda (52 jaar): "Bo is een bevlogen, aardse vrouw die uit eigen ervaring weet wat helpend kan zijn om door moeilijke tijden te ploegen. Zij beschikt over een grote dosis moed, creativiteit, esthetiek, en realiteitszin. Bo heeft mij de spiegel voorgehouden, het beeld was niet ingewikkeld maar het verdiende onze oprechte aandacht. Zij heeft mij in mijn kern weten te raken."

Eva (43 jaar): "Ik wilde al langer werken aan mijn zichtbaarheid en mijn gevoel van vrijheid hierin. Zodoende kwam ik terecht bij Bo waarmee mijn persoonlijk ontwikkelingsavontuur begon. Ik boekte verschillende coachingssessies bij Bo die mij grote resultaten hebben gebracht. Voor mij is het uitgangspunt bij het kiezen van een goede coach simpelweg ‘een heldere visie’ tesamen met een rijke achtergrond. Bo is erg professioneel en haar sessies waren zeer divers en nauwkeurig voorbereid met vooraf een brede oriëntatie op mijn vragen/wensen waarvoor zij een op maat gesneden programma met oefeningen had gemaakt (ook voor thuis). De sessies hadden een erg goede invulling, met alles erop en eraan, van mooie gesprekken tot belangrijke tips en trics om mij naar mijn doel te helpen. Van creatieve oefeningen tot groene smoothies tot krachttraining om mijn lijf weer sterk(er) te maken. Er was volledige concentratie, en er werd niet gekeken op de klok. Ik stond echt even centraal. Bedankt lieve Bo!"

Mieke (45 jaar): "Bo is een warm en liefdevol persoon die je in je waarde laat, die het negatieve positief kan ombuigen of kan helpen het negatieve een plekje te geven. Bij haar vind ik een luisterend oor. Afgelopen december is plots mijn vader overleden. Nog nooit heb ik zo'n heftig verlies geleden. Het boek van Bo heeft mij geholpen telkens een stapje te maken in het rouwproces. Op een gegeven moment zag ik weer lichtpuntjes in de donkere tunnel, kon ik weer lachen."

R E V I E W S  F O T O G R A F I E

Schermafbeelding 2021-01-21 om 09.53.34.

Cécile (41 jaar): ​“Een fantastische fotoshoot door Bo. Voor en tijdens de shoot gaf Bo heel bruikbare tips. De foto’s zijn erg mooi geworden en een afspiegeling van wat je wilt laten zien, hoe je echt bent. Ze weet je volledig op je gemak te stellen en zorgt ervoor dat je persoonlijkheid echt naar voren komt in de diverse foto’s. Zeer fijne ervaring en erg blij met het resultaat!”

Annie (32 jaar): "Bo is bijzonder creatief. Door haar humor en oprechtheid weet ze de juiste sfeer te brengen, en was de fotoshoot zeer ontspannen. Ze weet haar vak goed te verstaan. Dit in combi met haar persoonlijkheid maakte mij zeer tevreden. Bedankt voor deze dag, groetjes."

Karin D.: "Om te beginnen wil ik je ontzettend bedanken voor de geweldige middag, sfeer, foto’s en coaching. Ik ben helemaal blij hoe het ging. Jij bent echt een topper! Naast de fijne ontvangst, mooie visagie en stylingadvies, de leuke locaties en tips over poses waar ik aan kan werken en waar ik op moet letten, heb ik een onvergetelijke, fijne, gewoon fantastische dag gehad. Ik wil je hiervoor echt bedanken. Juist omdat ik nogal kritisch naar mezelf toe ben, heeft deze shoot voor mij heel veel betekend. Ik was bang om gespannen of gemaakt voor de camera te staan, maar die onzekerheid en angst waren ver te zoeken. Ook al ging het niet altijd perfect, jij hebt een engelengeduld om het, keer op keer, weer over te doen. Ik weet niet hoe je het doet, maar in ieder geval goed en dat is op z’n zachts gezegd. Jij bent een natuurtalent om als fotograaf mensen op hun gemak te stellen, eerlijk, met oprechte complimenten. Jouw professionaliteit voelt niet zakelijk maar menselijk. Of ik het nu goed deed of niet, het maakte me niet uit want ik voelde me gewoon goed, en dat is voor mij heel veel waard! Als ík zo kan doen voor de camera, dan kan iedereen het. Je bent echt een fantastische coach!!! Het leek wel een vakantiedag!!!"
 

Marianne: "Wat een bijzondere dag. Zo nerveus als ik begon, zo vrolijk en ontspannen ben ik geëindigd. Bo laat je jezelf zien op een manier die je niet verwacht. Ontspannen en naturel. Deze dag was echt een cadeautje voor mezelf."
 

Lindsey (30 jaar): "Een super ervaring, voelde me meteen op mijn gemak bij Bo. Wat voor mij het meest bijzonder was is dat ze het mooie van mij naar boven wilde halen. En daarmee bedoel ik de échte ik die ik nu mocht laten zien, niet de dame achter het maskertje van make up jurkjes en hoge hakken. Ze heeft me echt laten zien en laten merken dat die goed genoeg is. Voor mij was het meer dan een middagje shooten. Een hele fijne ervaring met een bijzondere dame die verstand van zaken heeft."
 

​Esmee (42 jaar): "Hartelijk dank voor de prachtige foto's. En dank voor je adviezen, informatie en de ontspannen sfeer en ambiance waarin de fotoshoot plaats vond."
 

Anke: "Dank je wel nog voor jullie lieve aanpak, de glimlach, rust en hulp." 
 

Marijke (51 jaar): "Ik voelde mij echt op mijn gemak en de foto`s zijn prachtig geworden, heel naturel. Ik ben er heel tevreden en blij mee. Lieve en warme groet."

bottom of page