Image by Lukasz Szmigiel

"THERE IS NO WIFI

BUT WE PROMISE

A GREAT

CONNECTION."

W A L K  &  T A L K

Ook als Single kun je je soms best weleens alleen voelen. Kijkend om je heen lijkt het of iedereen een relatie heeft behalve jij. Je voelt je langzaamaan een beetje een uitzondering. Je vraagt jezelf af, "Hoe doen anderen dat toch?", "Hoe vinden ze nu die juiste partner?" Ligt het nou aan jou of is het écht een kwestie van timing en komt het erop aan dat je de juiste paden gaat bewandelen? Je wilt best weleens wat nieuwe mensen leren kennen. Erg leuk als je Mr. of Mrs. Right ontmoet, maar dat is al lang geen must voor jou. Je zou het al fijn vinden om verbinding te ervaren met gelijkgestemden...

WALK & TALK

Omdat je zeker niet de enige bent en het erg gezellig is om met gelijkgestemden te "forestbathen" in het groen, organiseer ik een sfeervolle WALK & TALK op zondag 31 oktober in Baarn van 13:00 tot 15:00 uur. Een prachtige wandeling langs het water, over bijzonder mooie paden, kris kras door de natuur. Tijdens de wandeling wissel je een aantal keer van gesprekspartner (m/vr). Na de wandeling is er alle gelegenheid voor een koffie/thee to go en kun je nog even connecten met diegenen met wie je zo'n fijn gesprek had. Het gaat tijdens deze wandeling meer om het samen zijn dan om het wandel(speed)daten. Het is een heel laagdrempelige en ongedwongen manier van wandeldaten. Maar mócht er iets uitkomen, dan is dat natuurlijk helemaal geweldig. Ook goed om te weten misschien is dat de verhouding man/vrouw gemiddeld 1:2 is. Door de kleine groepjes waarin je wandelt wordt dit als prima verhouding ervaren. Leuk idee! Mocht je tijdens de koffie/thee leuk vinden om te kijken wat er voor je in de kaarten staat, dan kun je ook nog kiezen voor een mooie mini reading.

  • Instagram

A G E N D A  O K T O B E R

I N S C H R I J V E N

 

Wil jij wel weer wat ‘beweging’ in jouw leven als Happy Single? Reserveer dan jouw plekje voor deze sfeervolle 2 uur durende wandeling, waarbij genieten centraal staat! Even heerlijk wandelen en goede gesprekken met andere bijzondere singles (volgens de RIVM voorschriften). Stuur dan onderstaand formulier in, dan hebben we alle benodigde gegevens compleet. We reserveren dan graag een plekje voor je (vol = vol). Wil je graag met meerdere vriend(inn)en aanmelden, stuur dan individueel het formulier in. Met het maken van een reservering ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

HARTELIJK DANK VOOR DE RESERVERING.

E R V A R I N G E N

Sanne (51jr): "Wat was het een leuke middag en wat hebben we geboft met het weer!! Het was een prachtige wandeling in de tuinen van het kasteel! Ik heb hele aardige leuke nieuwe mensen ontmoet. Hopelijk kom ik ze tijdens een andere wandeling nog eens tegen. Een geweldig leuk initiatief."

 

Simon (59 jr): "Na aanvankelijk wat sceptisch te staan tegenover het georganiseerde wandeldaten, heb ik zaterdag 29 mei met Bo en 20 anderen een prachtige wandeling gemaakt in Baarn, in een heel ontspannen sfeer. We hebben in een mooie omgeving gewandeld en ik heb leuke mensen gesproken én ook een vervolgafspraak kunnen plannen!"

Elsie (57jr): "Dank nogmaals voor de mooie middag gisteren; prachtige wandeling, leuke gesprekken, heerlijk koffietje op terras, de tarotkaarten (bijzonder en positieve bevestiging!), super allemaal."

Frank (65jr): "Het was een erg leuke wandeling vandaag. En nog bedankt dat je de Tarot kaarten voor mij hebt gelegd, dat vond ik heel leuk!!"