top of page
Image by Lukasz Szmigiel

"THERE IS NO WIFI

BUT WE PROMISE

A GREAT

CONNECTION."

W A L K  &  T A L K
Schermafbeelding 2020-04-20 om 13.16.41.

Als Single kun je je soms best weleens alleen voelen. Kijkend om je heen lijkt het of iedereen een relatie heeft behalve jij. Je vraagt jezelf af of het aan jou ligt of dat het een kwestie van timing is. Maar vaak gaat het om het 'bewandelen' van de juiste paden, zodat je weer eens wat nieuwe mensen leert kennen. Extra leuk als je Mr. of Mrs. Right ontmoet, maar dat is geen must meer voor jou. Je zou het al fijn vinden om verbinding te ervaren met gelijkgestemden.

WALK & TALK

Omdat je zeker niet de enige bent en het erg gezellig is om met gelijkgestemden te "forestbathen" in het groen, organiseer ik een 2e sfeervolle WALK & TALK op zondag 31 oktober in Baarn van 13:00 tot 15:00 uur. Het wordt weer een prachtige wandeling langs het water, over bijzonder mooie paden, kris kras door de natuur. Tijdens de wandeling wissel je een aantal keer van gesprekspartners (m/vr). Na de wandeling is er alle gelegenheid voor een koffie/thee to go en kun je nog even connecten met diegenen met wie je zo'n fijn gesprek had. Het gaat tijdens deze wandeling meer om het samen zijn dan om het wandel(speed)daten. Het is een heel laagdrempelige en ongedwongen manier van wandeldaten. Goed om te weten misschien is dat de verhouding man/vrouw vorige keer 40 tot 60% was. Door de kleine groepjes waarin je wandelt wordt dit als een prima verhouding ervaren.

 

MINI READING

Mócht je het tijdens de koffie/thee leuk vinden om te kijken wat er voor je in de kaarten staat, dan kun je ook nog kiezen voor een mooie mini reading.

  • Instagram

A G E N D A  O K T O B E R

I N S C H R I J V E N

Anchor 2

Wil jij wel weer wat ‘beweging’ in jouw leven als Happy Single? Reserveer dan jouw plekje voor deze sfeervolle 2 uur durende wandeling, waarbij genieten centraal staat! Even heerlijk wandelen door de kasteeltuinen met goede gesprekken met leuke Happy Singles. Stuur dan onderstaand formulier in, dan hebben we alle benodigde gegevens compleet. We reserveren dan graag een plekje voor je (vol = vol). Wil je graag met meerdere vrienden of vriendinnen aanmelden, stuur dan svp per individu een inschrijfformulier in. Met het maken van een reservering ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

HARTELIJK DANK VOOR DE RESERVERING.

E R V A R I N G E N

Sanne (51jr): "Wat was het een leuke middag en wat hebben we geboft met het weer!! Het was een prachtige wandeling in de tuinen van het kasteel! Ik heb hele aardige leuke nieuwe mensen ontmoet. Hopelijk kom ik ze tijdens een andere wandeling nog eens tegen. Een geweldig leuk initiatief."

 

Simon (59 jr): "Na aanvankelijk wat sceptisch te staan tegenover het georganiseerde wandeldaten, heb ik zaterdag 29 mei met Bo en 20 anderen een prachtige wandeling gemaakt in Baarn, in een heel ontspannen sfeer. We hebben in een mooie omgeving gewandeld en ik heb leuke mensen gesproken én ook een vervolgafspraak kunnen plannen!"

Elsie (57jr): "Dank nogmaals voor de mooie middag gisteren; prachtige wandeling, leuke gesprekken, heerlijk koffietje op terras, de tarotkaarten (bijzonder en positieve bevestiging!), super allemaal."

Frank (65jr): "Het was een erg leuke wandeling vandaag. En nog bedankt dat je de Tarot kaarten voor mij hebt gelegd, dat vond ik heel leuk!!"

D58022E1-0AEB-4311-9AA2-19196E687A5F.hei
bottom of page