Image by Priscilla Du Preez

"LIFE IS TOO SHORT

TO MISS OUT

ON THE FUN

OF DATING."

W A L K I N G  D I N N E R  D A T E

Niets zo gezellig als daten combineren met een heerlijk hapje en een drankje. Dat is waarom we op veler verzoek de Walking Dinner Date weer hebben gepland! Het wordt een heerlijke vrijdagavond op 25 juni van 18:00 tot ongeveer 21:00 uur, waar je meerdere singles gaat ontmoeten en tussen de gerechten door een mooie wandeling maakt met elkaar. De groep worden steeds weer onderverdeeld in kleinere groepjes die wisselen van samenstelling na elk gerecht, waardoor je iedereen te spreken krijg. Bij het toetje en de koffie is er nog alle gelegenheid om na te kletsen en telefoonnummers uit te wisselen, óf nog een extra rondje te gaan wandelen als je een leuke match hebt gevonden ;). 

LOCATIE

We hebben 2 prachtige wandelingen uitgezet bij een sfeervol restaurant in Utrecht, op een locatie waar je goed kunt parkeren. Zo kun je heerlijk ontspannen jouw Walking Dinner Date beginnen. We beginnen de avond met een warm welkom met sfeervol welkomstdrankje en wat voorgerechtjes, waarna we de avond vervolgen met een eerste Walk in the Park, welke mooie plaatjes biedt langs het prachtige water, over uitgestrekte velden en weides. Als we terugkeren naar de boerderij staan daar smaakvolle tussen- en hoofdgerechtjes op ons te wachten. Daarna vertrekken we voor de tweede wandeling, waarbij je weer nieuwe singles ontmoet. Bij terugkomst mag je genieten van een mooi nagerechtje waarna we afsluiten met koffie/thee.

ALGEMENE INFO

Een paar dagen voor aanvang ontvang je van ons nog een informatiemailtje met leuke tips hoe jij je optimaal kunt voorbereiden. Klik hier voor veelgestelde vragen. Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe Single Events? Meld je dan vrijblijvend aan voor onze mailing, volg ons op Instagram via @cupid.nl of klik op de button hieronder, zodat je niets kunt missen.

  • Instagram

A G E N D A  J U N I

Chef at Work

I N S C H R I J V E N

 

Wil jij wel weer wat ‘beweging’ in jouw leven als Happy Singel? Reserveer dan jouw plekje voor deze sfeervolle Walking Dinner Date (van 18:00-21:00 uur), waarbij genieten centraal staat! Even heerlijk Eten & Daten met goede gesprekken met andere bijzondere singles (volgens de RIVM voorschriften). Deelname bedraagt slechts € 45,- incl. welkomstdrankje, 4 gerechtjes en koffie/thee na (excl. extra consumpties). Het wordt een heerlijke zomeravond! Interesse? Stuur dan onderstaand formulier in, dan hebben we alle benodigde gegevens voor jouw reservering compleet. We sturen je dan graag een bevestiging inclusief een betaallinkje waarna we na betaling jouw plekje definitief kunnen reserveren (vol = vol). Wil je graag met meerdere vriend(inn)en aanmelden, stuur dan svp individueel het formulier in. Met het maken van een reservering ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

NB. Gezien de diversiteit van de groep is het niet mogelijk om rekening te houden met speciale dieetwensen, allergieën etcetera, met dank voor het begrip.

HARTELIJK DANK VOOR DE RESERVERING.