priscilla-du-preez-vuXS3RvU7dw-unsplash.jpeg

"SINGLES WALK

THE SINGLE WALK."

S I N G L E  W A L K  U T R E C H T
Schermafbeelding 2020-04-20 om 13.16.41.

Als Happy Single kan het soms best een uitdaging zijn om een leuke partner te vinden!! Je hebt zo al wat datingapps geprobeerd, maar je merkt dat dat vluchtige contact van het online daten toch óók niet helemaal jouw ding is. Tijd om het wat 'natuurlijker' aan te pakken! Lijkt het jou leuk om op een heerlijk ongedwongen en laagdrempelige manier weer eens wat andere enthousiaste singles te ontmoeten, en dát combineren met een sfeervolle wandeling langs de prachtige Singel in Utrecht?! Dan is de Single Walk, waar singles uit heel Nederland naartoe komen, dé allerleukste wandelspeeddate voor jou!

WAT GAAN WE DOEN?

Nadat we hebben verzameld op een centraal punt in hartje Utrecht, beginnen we onze wandeling langs de sfeervolle Singel. Na gemiddeld 10 minuten wordt er gewisseld door steeds weer 1 plekje naar achteren door te schuiven. Zo heb je de gelegenheid om álle singles te ontmoeten. Eenmaal bij een wissel aangekomen krijg je alle tijd om, bij interesse in een nadere kennismaking of vervolgdate, de naam van je wandelpartner(s) te noteren. Deze namen kun je later aan ons doorgeven voor de Mail & Match, zodat we de matches kunnen maken, waar we je de volgende dag over berichten (altijd spannend ;)!. Aan het einde van de wandeling is er nog álle gelegenheid om nog even na te kletsen, om telefoonnummers uit te wisselen of samen een drankje te doen.

Wil je op de hoogte blijven van andere Single Events in de toekomst? Klik dan hier of volg ons via Instagram @cupid.nl (klik op onderstaande button).

  • Instagram
Schermafbeelding 2021-05-10 om 13.58.13.

E N ...R A A K !

Hoe leuk was het dat we na al die Single Walks ineens dit prachtige bericht kregen van Willem en Marieke, die vertelden dat ze elkaar gevonden hebben tijdens de Single Walk op Valentijnsdag 2021. Daar kregen we hier wel even kippenvel van. Dit is waar we het voor doen!! Op 7 mei schreven ze ons:

 

"Misschien leuk voor jou om te weten: Marieke en ik hebben inmiddels een relatie dankzij je wandeldate! Het begon natuurlijk grappig met de mail van de drie dames die je naar mij hebt doorgestuurd. We hebben eerst een tijdje in een appgroepje met z’n allen gezeten, een avondje gefacetimed, nog veel meer geappt en uiteindelijk ben ik naar Utrecht gegaan om daar gewoon gezellig met z’n allen een drankje te doen. Dit leidde ertoe dat Marieke en ik elkaar steeds meer zagen zitten. We hebben daarna heel vaak gedate en inmiddels dus een relatie! Dus bij deze bedankt voor het organiseren van de wandeldates 😉. Groetjes van Marieke en mij!"

Een half jaar later hoorden we ze gaan samenwonen, zooo mooi!

bart-larue-jMd3WS9LBcc-unsplash.jpg

"LIGHT UP

THE MAGIC."

-  K I M B E R L E Y  R E W  -

V A L E N T I N E  E D I T I O N

Op Valentijnsdag 2022 gaan we een aantal hele mooie Single Walks by Night organiseren, langs onze prachtige Singel in Utrecht, en jij kunt erbij zijn! Deze avond legt de Singel haar loper uit voor romantiek waarbij wij als Cupids zorgen dat de pijlen gescherpt zijn ;). Denk mooie gesprekken met gelijkgestemde Happy Singles, brandende lantaarns, mist op het water, en geknisper van het grind op de achtergrond. 

 

We weten dat het nog even duurt, maar dit jaar was Valentijnsdag zó’n succes dat we we je aanraden niet te lang te wachten als je wilt deelnemen aan deze Valentine edition (VOL=VOL). Hieronder vind je de leeftijdsgroepen (19-27 / 25-39 / 35-55 / 55-69) en tijden waarvoor je je kunt aanmelden voor deze sfeervolle Single Walk by Night. Zorg jij voor een dikke sjaal, warme handschoenen en stevige schoenen? Dan maken wij deze bijzondere wandelspeeddate tot een warme herinnering!

 

A G E N D A

NB. Blijf via deze link op de hoogte van de nieuwste events en data. We sturen je dan ook de nieuwe singles toe die deelnemen aan het Match Program.

I N S C H R I J V E N

Wil jij wel weer wat ‘beweging’ in jouw leven als Happy Single? Reserveer dan jouw plekje voor deze sfeervolle Single Walk, waarbij genieten centraal staat (duur gemiddeld 2 uur)! Even heerlijk daten en goede gesprekken met andere bijzondere Happy Singles. Deelname bedraagt slechts € 25,- inclusief de Mail & Match. Interesse? Stuur dan alvast onderstaand formulier in, dan hebben we alle benodigde gegevens compleet voor jouw reservering. Na betaling is jouw plekje definitief gereserveerd (vol = vol). Met het maken van een reservering ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

HARTELIJK DANK VOOR JOUW RESERVERING. WE BEVESTIGEN DEZE BINNEN 2 WERKDAGEN.

E R V A R I N G E N

Willem: "Marieke en ik hebben inmiddels een relatie dankzij je wandelspeeddate! Het begon natuurlijk grappig met de mail van de drie dames die je naar mij hebt doorgestuurd. We hebben eerst een tijdje in een appgroepje met z’n allen gezeten, een avondje gefacetimed, nog veel meer geappt en uiteindelijk ben ik naar Utrecht gegaan om daar gewoon gezellig met z’n allen een drankje te doen. Dit leidde ertoe dat Marieke en ik elkaar steeds meer zagen zitten. We hebben daarna heel vaak gedate en inmiddels dus een relatie! Dus bij deze bedankt voor het organiseren van de wandeldate. Groetjes van Marieke en mij!"

 

Lisanne: "Wat een heerlijke middag was dit en wat een leuke mensen in de groep! Ik wist van tevoren niet zo goed wat ik kon verwachten maar ik heb écht genoten. Het weer was nog wel even een uitdagingen maar gelukkig liepen we nét tussen de buien door ;). Ook veel leuke mannen ontmoet, heel divers, fijn om op deze manier te kunnen 'vergelijken'. Na afloop hebben we nog even na kunnen kletsen met iedereen. Dankjewel Bo!!"

Hasse: "Mijn eerste ervaring was vooral heel erg gezellig. Ik heb fijn gewandeld met leuke mensen die open staan voor liefde. De eerste zet was gelijk aan de vrouwen, wat best spannend was. Daarna liep het (letterlijk) als een trein. Ik heb heel veel gelachen en mooie gesprekken gehad en in korte tijd weer een aantal nieuwe mensen leren kennen."

 

Ruud: "Heb mij uitstekend vermaakt. Het was de eerste keer daten nadat ik vrijgezel ben geworden, iets minder dan een jaar geleden na een lange relatie. De dames waren erg gezellig om mee te praten. Gaf mij een goed gevoel over het vinden van een partner in de toekomst. Werd ook snel duidelijk wat belangrijk voor mij is, dus goed om te weten. Of ik nog contact ga zoeken denk ik nog even over, maar heb dus genoeg geleerd."

Rian: "Gisteren heb ik meegedaan met de Single Walk. Wat leuk had je dat georganiseerd! Hoop dat je dit nog lang blijft organiseren want het is een mooie manier om elkaar op een ontspannen manier te ontmoeten!"

 

Kim: "Het was een leuke wandeling en goed geregeld. Ik heb leuke gesprekken gehad maar er zat geen man tussen waar ik nogmaals op date mee zou willen maar dat was misschien ook wel te mooi geweest :). Desondanks heb ik een leuke wandeling in een mooie omgeving met fijne mensen gehad, top."

Jeroen: "Allereerst was het wandelend speeddaten echt heel erg fijn, veel beter dan tegenover elkaar aan een tafeltje zitten. En het was heel sfeervol met het winterweer en de gezelligheid onderweg."

Janiek: "Wauw laat me zo beginnen, wat een leuke dag heb ik gehad. Echt de sfeer was erg ontspannen en ik heb echt genoten (ondanks de kou). Dus erg bedankt, het was echt een super leuke dag."

Steven: "Ik vond de wandeling super leuk. Ook een leuke andere vrouw ontmoet met wie ik nog een keer ga wandelen. En sowieso leuk dat er weer eens een event was in deze tijd!"

Aniek: "Bedankt voor het organiseren van de leuke speeddateochtend. Wij hebben als 3 vriendinnen heel veel leuke gesprekken en lol gehad!"

Monique: "Afgelopen tijd heb ik een paar keer deelgenomen aan de single walks in Eindhoven. Ik ben erg enthousiast over deze manier van daten; leuke gesprekken, ongedwongen sfeer, in korte tijd een hele goede indruk van iemand kunnen krijgen. Ik zou niets aan het concept veranderen!"

Berend: "Het was gisteren zeker een leuke wandeling. Bedankt voor de organisatie! En dan ook een leuke verrassing achteraf! Ik klets graag nog verder met Elsemiek."

Nikita: "Dankjewel voor het organiseren van de Single Walk! Het was spannend en voelde ook een beetje als een mooie uitdaging. en ik ben blij dat ik het gedaan heb. Weer een positieve ervaring erbij, dankjewel daarvoor! Succes & plezier met het voorzetten van je werk".

Margot: "Bedankt voor de leuke ochtend. Misschien de volgende keer eens in Limburg (bv. Maastricht) organiseren 😊? Nog veel plezier met de 2e ronde vanmiddag!"

Stanley: "Nou waar zou ik beginnen ......het weer was prachtig de sfeer was super (althans dat vond ik). Het leuke vind ik dat het allemaal zo ongedwongen is en dat gevoel had ik vanmiddag ook. Leuke mensen dus mijn dag was goed en ja m'n speech was ook omdat ik het iedereen gewoon erg gun. Bedankt en ja ik ben happy."

Volmer: "Ik heb meegedaan aan zowel de eerste als tweede editie van de single walk in Utrecht en kijk er positief op terug. Absoluut complimenten voor hoe je het hebt neergezet. Je hebt er een leuk concept van gemaakt. Ga zo door!"

Nadine: "Dank voor het organiseren van de leuke middag. Ik vond het erg geslaagd en waren ook allemaal heel aardige mensen."

Wouter: "Bedankt voor de organisatie en de mogelijkheid! ik vond het een hele leuke en gezellige middag, geweldig om gewoon met een aantal leuke mensen af te spreken nu."

Suzi: "Dank voor de gezellige wandeling vanmiddag. Wat een diverse heren en leuk om iedereen te hebben gesproken en beter te leren kennen. Zeker voor herhaling vatbaar! Ik voelde een klik met ... en wil hem graag nog een keer ontmoeten."

Sati: "Hi Bo, vandaag meegedaan aan de Single Walk en ik heb goeie gesprekken gehad. Complimenten voor deze opzet! Er zijn een paar dagems die ik nog graag een keer zou spreken, dus ik hoor graag via de Mail & Match of er iets wederzijds is."

Josie: "Bedankt voor de leuke middag gister! Ik vond het een heel relaxte en laagdrempelige manier van daten. Dat ik door dit concept heb gesproken met alle 8 de heren vond ik verrassend, met name omdat er zeker een aantal waren waar ik in een informele setting niet gauw een gesprek mee zou starten. Ook was er leuk contact met 1 van de dames in de bus heen en terug. Dus sowieso een geslaagde middag ondanks dat er voor mij niet echt een match was."

Sanne: "Nog bedankt voor de leuke wandeling vandaag! Ik was positief verrast door hoe laagdrempelig en gezellig het was (en wat fijn om weer even wat nieuwe mensen te ontmoeten na zo’n lange tijd!)."

Jan: "Bedankt voor het organiseren van de gezellige wandeling gisteren. Ik vond het leuk om nieuwe mensen te leren kennen, en tegelijkertijd van het zonnetje te genieten :-)."

Jantien: "Dank je nogmaals hartelijk voor de wandeling gisteren. Wat een goed idee en wat fijn dat je het niet bij een idee hebt gelaten, maar wandelingen bent gaan organiseren! Ik heb fijne gesprekken gevoerd, en aan het einde zat mijn hoofd helemaal vol van alle indrukken. Ik heb veel geleerd in die twee uurtjes. Hartelijke groet en wie weet, tot later!"

Celia: "Leuk en spannend om vandaag met jouw wandeling langs de Singel mee te doen! Een bijzondere ervaring en leuk om zo veel verschillende mensen te spreken. De tijd was soms enerzijds te kort, aan de andere kant genoeg om een indruk van iemand te krijgen. Ik ben wel nieuwsgierig naar iets meer van mijn eerste wandelpartner. Dank alvast voor de leuke organisatie en ik hoor wél via de Mail & Match of er wederzijdse interesse is, spannend!"

Steven: "Wat was het vandaag leuk en ontspannen! Leuke mensen, echt heel leuk. Leuke dames ook, dus we zullen zien. Bedankt voor alles!"

Chris: "Bedankt voor de gezellige goed georganiseerde middag gisteren. Ga door met je mooie werk Bo! Nogmaals hartelijk dank."

IMG_3282.jpg