top of page
Image by Priscilla Du Preez

"THE YOURNEY TOGETHER

BEGINS WITH A

SINGLE STEP."

S I N G L E  W A L K  E I N D H O V E N
Schermafbeelding 2020-04-20 om 13.16.41.

Als single is het op dit moment bést een uitdaging om te daten! De café's zijn gesloten en evenementen worden aan de lopende band geannuleerd door de huidige situatie. Tijd om het eens wat creatiever aan te pakken met de SINGLE WALK EINDHOVEN, een wandelspeeddate in de heerlijke buitenlucht.

WAT GAAN WE DOEN?

De Single Walk Eindhoven gaat door het prachtige stadspark van Eindhoven. De wandeling biedt mooi plaatjes door vele prachtige vijvers en beelden, over uitgestrekte weides en velden. Naast authentieke bezienswaardigheden als de Genneper Watermolen biedt dit plekje ook romantische doorkijkjes, bankjes en bruggetjes waar de Dommel onder je door stroomt. Tijdens de wandeling zijn er verschillende ‘wissels’ zodat je de gelegenheid krijgt om meerdere singles te ontmoeten. Ook krijg je leuke vragen mee, die gegarandeerd zorgen voor voldoende gespreksstof 😉. Halverwege de wandeling is er een gezellig moment voor een warm drankje wat je de gelegenheid geeft om te kletsen met wie je wil. We eindigen de wandelspeeddate uitkijkend over een mooie vijver. Hier kun je kijken met wie je graag nog een vervolgdate zou willen plannen. Dat kan meteen ná de wandeling - als jullie dat beiden graag willen - óf je kunt daarvoor een nieuwe afspraak maken samen. Er is voldoende ruimte om nog even de telefoonnummers uit te wisselen. De Single Walk wordt georganiseerd voor Happy Singles uit heel Nederland, in verschillende leeftijdscategorieën (zie onder).

ALGEMENE INFO

Een paar dagen voor aanvang ontvang je nog een informatiemailtje van ons met leuke tips hoe jij je optimaal kunt voorbereiden. Klik hier voor veelgestelde vragen. En wil je op de hoogte blijven van originele datingevents in de toekomst? Volg ons dan op Instagram via @cupid.nl of klik op de Instagram button.

  • Instagram

A G E N D A  J U L I / A U G.

I N S C H R I J V E N

Anchor 2

Wil jij wel weer wat ‘beweging’ in jouw leven als Happy Singel? Reserveer dan jouw plekje voor deze sfeervolle 2 uur durende wandeling, waarbij genieten centraal staat! Even heerlijk ‘speeddaten' en goede gesprekken met andere bijzondere singles (volgens de RIVM voorschriften). Deelname bedraagt slechts € 25,- inclusief een heerlijk warm drankje. Interesse? Stuur dan onderstaand formulier in, dan hebben we alle benodigde gegevens compleet. We sturen je dan graag een bevestiging inclusief een betaallinkje waarna we na betaling jouw plekje reserveren (vol = vol). Wil je graag met meerdere vriend(inn)en aanmelden, stuur dan svp individueel het formulier in. Met het maken van een reservering ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

HARTELIJK DANK VOOR DE RESERVERING.

Schermafbeelding 2021-02-10 om 21.24.24.
bottom of page