Image by Bart LaRue

"LIGHT UP

THE MAGIC."

-  K I M B E R L E Y  R E W  -

S I N G L E  W A L K  B Y  N I G H T
Schermafbeelding 2020-04-20 om 13.16.41.

Als single zijn de avonden soms een uitdaging. Je maakt een snelle hap voor jezelf klaar, beantwoord nog wat e-mails en duikt de bank op voor weer een aantal afleveringen van Netflix. Je comfortzone is wel heel comfortabel geworden en je wil er best wel weer eens tussenuit, maar daten via de snellere apps is niet helemaal jouw ding. Je staat best open voor nieuwe ontmoetingen maar wil graag mensen leren kennen die net als jij houden van een goed gesprek én van lekker buiten zijn. Brengt dit al iets bij jou in beweging? Wandel dan mee met de eerstvolgende SINGLE WALK BY NIGHT, een bijzondere avondwandeling langs de prachtige Singel in Utrecht.

WAT GAAN WE DOEN?

Donderdag 04 maart organiseren we de eerste SINGLE WALK BY NIGHT. Deze wandeling wordt georganiseerd voor Happy Singles en gaat langs de prachtige Singel in Utrecht. Tijdens de wandeling zijn er verschillende ‘wissels’ zodat je de gelegenheid krijgt om meerdere singles te ontmoeten. Aan het einde van de wandeling is er alle ruimte voor een drankje wat je de gelegenheid geeft om nog even te kletsen met wie je wil. Aan het einde van de wandelspeeddate kun je kijken met wie je graag nog een vervolgdate zou willen plannen. Dat kan meteen ná de wandeling - als jullie dat beiden graag willen - óf je kunt daarvoor een nieuwe afspraak maken samen. Er is tijdens de wandeling voldoende ruimte om nog even telefoonnummers uit te wisselen.

ALGEMENE INFO

Eén week voor aanvang ontvang je nog een informatiemailtje van ons met leuke tips hoe jij je optimaal kunt voorbereiden. Klik hier voor veelgestelde vragen. En wil je op de hoogte blijven van originele datingevents in de toekomst? Volg ons dan op Instagram via @cupid.nl of klik op de Instagram button.

  • Instagram

A G E N D A

 

I N S C H R I J V E N

Wil jij wel weer wat ‘beweging’ in jouw leven als Happy Single? Reserveer dan jouw plekje voor deze sfeervolle 2 uur durende avondwandeling, waarbij genieten centraal staat! Even heerlijk daten en goede gesprekken met andere bijzondere singles (volgens de RIVM voorschriften). Deelname bedraagt slechts € 25,-. Interesse? Stuur dan onderstaand formulier in, dan hebben we alle benodigde gegevens compleet. We reserveren dan graag een plekje voor je (vol = vol). Wil je graag met meerdere vriend(inn)en aanmelden, stuur dan individueel het formulier in.

Met het maken van een reservering ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.