top of page
S I N G L E  S H O O T

Wil jij graag kwalitatieve portretfoto's van jezelf voor jouw online datingprofiel(en) én om jezelf een heerlijke boost te geven? Ik breng je graag op een authentieke manier in beeld. Als fotograaf weet ik vele bijzondere plekjes waar we de juiste setting en sfeer kunnen neerzetten zodat jij kunt shinen! Heb je zelf een leuk idee? Wil je liever de shoot bij jou thuis in jouw eigen vertrouwde omgeving, alles is mogelijk! Ik denk graag met je mee.

VISAGIE & STYLING

Al jaren verzorg ik de visagie & kledingstyling bij de verschillende fotoshoots. Zo zorg ik dat het totaalplaatje klopt, met oog voor detail. Ook deze wensen bespreken we vooraf, zodat jij vol zelfvertrouwen jouw fotoshoot ingaat, en er vooral ook van kunt genieten!

4.jpg
K A R I N ' S  E R V A R I N G

Om te beginnen wil ik je ontzettend bedanken voor de geweldige middag, sfeer, foto’s en jouw coaching door de shoot heen. Ik ben helemaal blij hoe het ging. Jij bent echt een topper! Naast de fijne ontvangst, mooie visagie en stylingadvies, heb ik een onvergetelijke, fijne, gewoon fantastische dag gehad. Ik wil je hiervoor echt bedanken. Juist omdat ik nogal kritisch naar mezelf toe ben, heeft deze shoot voor mij heel veel betekend. Ik was bang om gespannen of gemaakt voor de camera te staan, maar die onzekerheid en angst waren ver te zoeken. Ook al ging het niet altijd perfect, jij hebt een engelengeduld om het, keer op keer, weer over te doen. Ik weet niet hoe je het doet, maar in ieder geval goed en dat is op z’n zachts gezegd. Jij bent een natuurtalent om als fotograaf mensen op hun gemak te stellen, eerlijk, met oprechte complimenten. Jouw professionaliteit voelt niet zakelijk maar menselijk. Of ik het nu goed deed of niet, het maakte me niet uit want ik voelde me gewoon goed, en dat is voor mij heel veel waard! Als ík zo kan doen voor de camera, dan kan iedereen het. Je bent echt een fantastische coach!!! Het leek wel een vakantiedag!!!"”

Kijk voor meer reacties en ervaringen ook eens bij referenties.

T A R I E V E N

Voor Single Shoots bied ik de volgende opties:

A. Intro/voorbespreking, kledingselectie 2 looks, fotoshoot 1 uur + 1 uur nabewerking, incl. 8 foto's in kleur - € 250,- incl. Btw.

B. Intro/voorbespreking, kledingselectie 3 looks, fotoshoot 2 uur + 2 uur nabewerking, incl. 15 foto's in kleur - € 450,- incl. Btw.

Voor visagie (excl. hairstyling) bereken ik € 75,- incl. Btw (per persoon).

Voor elk meeruur in fotografie bedragen de kosten € 100,- per uur en voor elke bewerkte foto extra € 35,- incl. Btw.

Bovenstaande opties zijn excl. 21% Btw, parkeer- en reiskosten à € 0,30/km vanaf Utrecht. 
Voor reistijd reken ik bij meer dan 1 uur retour € 50,-/uur ex. Btw.

De definitieve beeldselectie mag je evt. zelf maken a.d.h.v. de door mij aangeleverde contactsheets. De nabewerkte foto's worden in groot formaat aangeleverd en zijn geheel rechtenvrij te gebruiken voor datingprofielen en social media, m.u.v. commerciële doeleinden als eigen websites etc.

Wil je een datum reserveren of heb je nog vragen? Maak dan gebruik van het contactformulier of bel me even op onderstaand telefoonnummer. Wil je graag een kijkje nemen in mijn portfolio? Klik dan HIER. Ben jij klaar om jezelf te laten zien aan de wereld? Dan gaan we er samen iets moois van maken.

bottom of page