top of page
Schermafbeelding 2021-06-19 om 21.58.19.png

"BEACH STANDS FOR

BEST ESCAPE

ANYONE CAN HAVE"

S I N G L E S  B E A C H  W A L K
Schermafbeelding 2020-04-20 om 13.16.41.

De meest romantisch wandeling voor singles is toch wel een strandwandeling. Daarom organiseren we een heerlijke zomerse SINGLES BEACH WALK langs het prachtige strand in Noordwijk aan Zee. Het wordt een heerlijke dag aan zee, wandelend op blote voeten langs het strand (mag ook met schoenen ;). Geen online contact maar real life leuke mensen ontmoeten. Zie jij er ook zo naar uit om op een laagdrempelige manier andere singles te leren kennen? Schrijf je dan snel in en voel je welkom!

WAT GAAN WE DOEN?

De SINGLES BEACH WALK voor Happy Singles wordt georganiseerd van Noordwijk aan Zee tot Katwijk aan Zee. Tijdens deze strandwandeling zijn er verschillende ‘wissels’ zodat je de gelegenheid krijgt om meerdere singles te ontmoeten. Eenmaal bij een wissel aangekomen krijg je de tijd om bij interesse de naam van je wandelpartner/date te noteren. Deze kun je later aan ons doorgeven met de Mail & Match, waarover we je tijdens de wandeling meer vertellen. Aan het einde van de wandeling is alle gelegenheid voor een warm drankje to go wat je de mogelijkheid geeft om nog even na te kletsen met wie je wil, om telefoonnummers uit te wisselen én te kijken met wie je graag nog een vervolgdate zou willen plannen. Er zijn wandelingen voor verschillende data en leeftijdscategorieën. Vind je het leuk om een wandeling te combineren met een hapje & drankje, check dan ook even de Walking Dinner Date in Utrecht.

ALGEMENE INFO

Enkele dagen voor aanvang ontvang je nog een infomailtje van ons met handige tips hoe jij je optimaal kunt voorbereiden. Klik hier voor de veelgestelde vragen. Wil je op de hoogte blijven van andere Single Events in de toekomst? Klik dan hier of volg ons via Instagram @cupid.nl (klik op onderstaande button)

  • Instagram
Schermafbeelding 2021-05-10 om 13.58.13.

E N ...R A A K !

Hoe leuk was het dat we na al die Single Walks ineens dit prachtige bericht kregen van Willem en Marieke, die vertelden dat ze elkaar gevonden hebben tijdens de Single Walk op Valentijnsdag. Daar kregen we hier wel even kippenvel van. Dit is waar we het voor doen!! Op 7 mei schreven ze ons:

 

"Misschien leuk voor jou om te weten: Marieke en ik hebben inmiddels een relatie dankzij je wandeldate! Het begon natuurlijk grappig met de mail van de drie dames die je naar mij hebt doorgestuurd. We hebben eerst een tijdje in een appgroepje met z’n allen gezeten, een avondje gefacetimed, nog veel meer geappt en uiteindelijk ben ik naar Utrecht gegaan om daar gewoon gezellig met z’n allen een drankje te doen. Dit leidde ertoe dat Marieke en ik elkaar steeds meer zagen zitten. We hebben daarna heel vaak gedate en inmiddels dus een relatie! Dus bij deze bedankt voor het organiseren van de wandeldates 😉. Groetjes van Marieke en mij!"

Anchor 1

A G E N D A  A U G U S T U S

NB. Is de door jouw gewenste wandeling al volgeboekt of zit jouw leeftijdscategorie er niet bij? Kijk dan ook even bij onze Walk & Talk, een prachtige wandeling voor singles 50+ in Baarn. Het is de meest laagdrempelige manier van mensen ontmoeten, waar het nog wat meer gaat om het ontmoeten dan om het daten, met ook hier uiteraard weer de kans op een eventuele match!

Zit jouw datum er niet bij? Meld je dan via deze link aan voor de nieuwste events, dan houden we je graag op de hoogte.

I N S C H R I J V E N

Wil jij wel weer wat ‘beweging’ in jouw leven als Happy Single? Reserveer dan jouw plekje voor deze sfeervolle wandeling, waarbij genieten centraal staat! Even heerlijk daten en goede gesprekken met andere bijzondere singles. Deelname bedraagt slechts € 25,- (excl. drankje). Interesse? Stuur dan onderstaand formulier in, dan hebben we alle benodigde gegevens compleet voor jouw reservering.  We sturen je binnen 2 werkdagen een bevestiging inclusief een betaallinkje. Na betaling is jouw plekje definitief gereserveerd (vol = vol). Wil je met meerdere personen aanmelden, stuur dan individueel het formulier in. Met het maken van een reservering ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

HARTELIJK DANK VOOR JOUW RESERVERING. WE BEVESTIGEN DEZE BINNEN 2 WERKDAGEN.

alice-donovan-rouse-pZ61ZA8QgcY-unsplash.jpg

E R V A R I N G E N

Lisanne: "Wat een heerlijke middag was dit en wat een leuke mensen in de groep! Ik wist van tevoren niet zo goed wat ik kon verwachten maar ik heb écht genoten. Het weer was nog wel even een uitdagingen maar gelukkig liepen we nét tussen de buien door ;). Ook veel leuke mannen ontmoet, heel divers, fijn om op deze manier te kunnen 'vergelijken'. En het drankje to go was leuk om nog even na te kunnen kletsen met iedereen. Dankjewel Bo!!"

Hasse: "Mijn eerste ervaring was vooral heel erg gezellig. Ik heb fijn gewandeld met leuke mensen die open staan voor liefde. De eerste zet was gelijk aan de vrouwen, wat best spannend was. Daarna liep het (letterlijk) als een trein. Ik heb heel veel gelachen en mooie gesprekken gehad en in korte tijd weer een aantal nieuwe mensen leren kennen."

 

Ruud: "Heb mij uitstekend vermaakt. Het was de eerste keer daten nadat ik vrijgezel ben geworden, iets minder dan een jaar geleden na een lange relatie. De dames waren erg gezellig om mee te praten. Gaf mij een goed gevoel over het vinden van een partner in de toekomst. Werd ook snel duidelijk wat belangrijk voor mij is, dus goed om te weten. Of ik nog contact ga zoeken denk ik nog even over, maar heb dus genoeg geleerd."

Rian: "Gisteren heb ik meegedaan met de Single Walk. Wat leuk had je dat georganiseerd! Hoop dat je dit nog lang blijft organiseren want het is een mooie manier om elkaar op een ontspannen manier te ontmoeten!"

 

Kim: "Het was een leuke wandeling en goed geregeld. Ik heb leuke gesprekken gehad maar er zat geen man tussen waar ik nogmaals op date mee zou willen maar dat was misschien ook wel te mooi geweest :). Desondanks heb ik een leuke wandeling in een mooie omgeving met fijne mensen gehad, top."

Jeroen: "Allereerst was het wandelend speeddaten echt heel erg fijn, veel beter dan tegenover elkaar aan een tafeltje zitten. En het was heel sfeervol met het winterweer en de gezelligheid onderweg."

Janiek: "Wauw laat me zo beginnen, wat een leuke dag heb ik gehad. Echt de sfeer was erg ontspannen en ik heb echt genoten (ondanks de kou). Dus erg bedankt, het was echt een super leuke dag."

Steven: "Ik vond de wandeling super leuk. Ook een leuke andere vrouw ontmoet met wie ik nog een keer ga wandelen. En sowieso leuk dat er weer eens een event was in deze tijd!"

Aniek: "Bedankt voor het organiseren van de leuke speeddateochtend. Wij hebben als 3 vriendinnen heel veel leuke gesprekken en lol gehad!"

Monique: "Afgelopen tijd heb ik een paar keer deelgenomen aan de single walks in Eindhoven. Ik ben erg enthousiast over deze manier van daten; leuke gesprekken, ongedwongen sfeer, in korte tijd een hele goede indruk van iemand kunnen krijgen. Ik zou niets aan het concept veranderen!"

Berend: "Het was gisteren zeker een leuke wandeling. Bedankt voor de organisatie! En dan ook een leuke verrassing achteraf! Ik klets graag nog verder met Elsemiek."

Margot: "Bedankt voor de leuke ochtend. Misschien de volgende keer eens in Limburg (bv. Maastricht) organiseren 😊? Nog veel plezier met de 2e ronde vanmiddag!"

Stanley: "Nou waar zou ik beginnen ......het weer was prachtig de sfeer was super (althans dat vond ik). Het leuke vind ik dat het allemaal zo ongedwongen is en dat gevoel had ik vanmiddag ook. Leuke mensen dus mijn dag was goed en ja m'n speech was ook omdat ik het iedereen gewoon erg gun. Bedankt en ja ik ben happy."

Volmer: "Ik heb meegedaan aan zowel de eerste als tweede editie van de single walk in Utrecht en kijk er positief op terug. Absoluut complimenten voor hoe je het hebt neergezet. Je hebt er een leuk concept van gemaakt. Ga zo door!"

Nadine: "Dank voor het organiseren van de leuke middag. Ik vond het erg geslaagd en waren ook allemaal heel aardige mensen."

Wouter: "Bedankt voor de organisatie en de mogelijkheid! ik vond het een hele leuke en gezellige middag, geweldig om gewoon met een aantal leuke mensen af te spreken nu."

Sanne: "Nog bedankt voor de leuke wandeling vandaag! Ik was positief verrast door hoe laagdrempelig en gezellig het was (en wat fijn om weer even wat nieuwe mensen te ontmoeten na zo’n lange tijd!)."

Jan: "Bedankt voor het organiseren van de gezellige wandeling gisteren. Ik vond het leuk om nieuwe mensen te leren kennen, en tegelijkertijd van het zonnetje te genieten :-)."

Jantien: "Dank je nogmaals hartelijk voor de wandeling gisteren. Wat een goed idee en wat fijn dat je het niet bij een idee hebt gelaten, maar wandelingen bent gaan organiseren! Ik heb fijne gesprekken gevoerd, en aan het einde zat mijn hoofd helemaal vol van alle indrukken. Ik heb veel geleerd in die twee uurtjes. Hartelijke groet en wie weet, tot later!"

IMG_3282.jpg
bottom of page