top of page
Image by whoislimos
R E L A T I E C O A C H I N G

Soms kom je op een punt in je relatie dat het single zijn ineens als heel aantrekkelijk begint te voelen. Je merkt dat je je gaat irriteren aan kleine dingen die je nog leuk vond toen je elkaar net leerde kennen. Je twijfels worden groter en groter, en de kleine barstjes in je relatie beginnen langzaamaan tot scheuren te vormen. Ligt het nou aan jou of aan je partner? Waarom kun je niet (meer) tevreden zijn met wat er is? Waarom wordt het gras aan de overkant steeds groener? Wat is het nou wat je precies voelt én wat je wilt? Past deze relatie nog wel bij jou en je leven? Je blijft maar in cirkeltjes rond draaien en voelt aan alles dat er íets moet gaan gebeuren, want zo gaat het niet langer. Denk dan eens aan een kortcyclisch traject wat je weer helderheid kan geven.

In een traject werken we steeds in wandelsessies van 2 uur, zodat we alle ruimte hebben om even de diepte in te gaan. De wandelsessies vinden plaats in het prachtige gebied Rhijnauwen in Bunnik. Tussen de sessies door geef ik vaak wat huiswerk mee zodat je ook thuis oefeningen en opdrachten kunt doen die je helderheid geven. Ik neem daarin alle aspecten mee die zorgen voor een goede afstemming met jezelf, van jouw persoonlijke lifestyle tot je werk, van de relatie met jezelf tot de relatie met anderen. Voorafgaand aan een traject boeken we eerst een telefonische intake, zodat we kunnen kijken of ik de juiste persoon ben die jou kan begeleiden bij de vragen die je hebt.

Ik werk over het algemeen in kortcyclische trajecten van 3 wandelsessies (€ 750,- excl. Btw) of 6 wandelsessies (€ 1475,- excl. Btw).

Kijk je ook alvast een bij de link naar referenties? Fijn als ik iets voor je kan betekenen.

bottom of page