M I N I  R E T R E A T

Loop jij als single elke keer tegen dezelfde dingen aan, en voel je aan alles dat het de hoogste tijd is om het roer om te gooien? Dan is deze 1:1 mini-retreat en het SPARK PROGRAM echt iets voor jou. Het is een geweldige 3-daagse met single- en wandelcoach Bo, een persoonlijke leiderschapsreis die we al wandelend maken langs o.a. Via Gulia, een prachtige wandelroute langs de Geul (L). Deze bijzondere 1:1 mini-retreat is erop gericht om alles (weer) te laten stromen ín jou, om jouw SPARK te vinden, om je (weer) te laten strálen! Het is een enorm waar(devol) cadeau aan jezelf!

Wat gaat deze reis je brengen?

Deze bijzondere mini-retreat brengt je thuis bij jezelf, want alleen door de verbinding met jezelf aan te gaan, kun je voelen wat je precies nodig hebt. Daarom organiseer ik deze dagen ook op een van de mooiste plekken in Nederland, waar de natuur je voedt met de mooiste beelden en vergezichten. Samen kijken we naar waar je staat en waar je naartoe wilt, wat je achter wilt laten en wat je mee wilt nemen. Deze dagen geven je een boost aan energie, inzicht, tools en brengen je in beweging op alle mogelijke fronten, letterlijk én figuurlijk. Het programma is zorgvuldig opgebouwd, en biedt alle ruimte tussendoor voor me-time, want ook dat is belangrijk tijdens de retreat. Naast de warme ontvangst van het hotel, ga je deze dagen leren hoe je meer rust en helderheid kunt ervaren, zodat je eenmaal thuis ook de balans weet te houden. Zodat je bewuste keuzes maakt die bij je passen, en die je verder brengen.

Image by Dennis Ottink

IT ALL BEGINS

WITH

A SINGLE STEP.”

Image by Colton Duke
V O O R  W I E

Deze retreat is voor diegene waarvoor een groep te groot is, of waarvoor discretie essentieel is, man of vrouw, leidinggevende of directeur. Als je op een dieper level aan jezelf wilt werken, als je naar jezelf wilt kijken, en ook ánders wilt leren kijken. Als je een uitdaging kent op het gebied van zelfbeeld, zelfvertrouwen en zichtbaarheid. Als je het lastig vindt om jezelf in een groep te openen, als je het spannend vindt om je kwetsbaar op te stellen en veiligheid belangrijk voor je is. Allemaal belangrijke onderwerpen die deze dagen aan bod komen, vooral omdat het óók zo belangrijk is in een relatie.

aziz-acharki-275516.jpg
T R E A T  Y O U R S E L F

Heb je nog geen vakantieplannen en voel je een absoute JA bij deze prachtige 1:1 retreat? Ben jij eraan toe om eens écht even de tijd voor jezelf te nemen en te kijken hoe je jouw SPARK weer kunt vinden? Neem dan even contact met me op voor een intake, zodat ik samen met je kan kijken of de retreat past bij waar jouw behoefte ligt. De retreat wordt ingepland in een week dat het ons beide schikt.

De bijdrage voor deze 1:1 retreat is € 975,- all inclusive excl. Btw. Dat is inclusief verblijfskosten, uitgebreid ontbijt, lunch en diner, dagelijkse 1:1 begeleiding, coaching en training, yoga en meditatie (optiioneel) en dagelijkse wandeltochten. Extra drankjes, tussendoortjes etc. zijn voor eigen rekening.

 

ZIN IN? TIJD EN RUIMTE VOOR?

Meld je dan snel aan voor deze 1:1 retreat.

A A N M E L D E N

 

Voel jij aan alles dat dit een JA voor jou is? Wacht dan niet langer en gun jezelf deze prachtige 3-daagse mini-retreat en het SPARK PROGRAM!

HARTELIJK DANK VOOR DE RESERVERING.