top of page
DSCF6691.jpg

ALLES KAN

JE HOEFT ALLEEN

TE BEDENKEN HOE.”

-  TED  -

T E D  I N  T H E  P I C T U R E

Ted is een charismatische man van 62 jaar jong, woonachtig in Uithoorn en staat met zijn 1.87 stevig in het leven! Daar woont hij in een sfeervolle 2 onder 1 kap woning, samen met zijn hond Louis. Zijn 2 zonen van inmiddels 24 en 26 jaar zijn alweer een tijdje geleden uitgevlogen en wonen beiden samen. Ted gaf zijn zoons mee: "Alles kan, je hoeft alleen te bedenken hoe."

 

Zelf komt Ted uit een gezin van 4 kinderen, 3 broers en 1 jongere zus. Samen hebben ze een hele sterke band. Ted kijkt terug op een hele warme en gelukkige jeugd. Zijn ouders hebben hem achtergelaten met mooie waarden als gelijkwaardigheid, eerlijkheid, niet oordelen, voor jezelf opkomen, en het hebben en houden van een ruime geest. Ted kan heel goed met verschillende mensen opschieten. Vrienden noemen hem gezellig, geïnteresseerd in anderen, zorgzaam, een goede luisteraar én meedenkend, een oude ziel, spiritueel. Zo heeft Ted jarenlang gemediteerd, iets wat hem als mens heel veel heeft gebracht. Hij is intuïtief en maakt graag keuzes met zijn hart. Andere karaktereigenschappen die Ted beschrijven zijn; optimistisch, toegankelijk, geïnteresseerd, enthousiast, energiek, zorgzaam, trouw en zeer loyaal. Waar Ted soms nog een uitdaging ziet voor zichzelf is het aangeven van grenzen.

Image by Aaron Burden
G E Z O N D E  A M B I T I E S

Ted heeft een gezonde ambitie. Zakelijk gezien heeft hij altijd commerciële rollen gehad, in verschillende functies, op verschillende niveaus. Als hoofd ledenbeheer bij een mooie organisatie zet hij nog steeds met veel plezier zijn talenten in (fulltime). Zijn hart ligt bij het trainen van mensen. Samen met mensen spelen en opeens ontdekken dat het spel heel erg lijkt op het leven. Dan komt hij het dichtst bij mensen, dat vindt hij het mooist. Als opleiding deed hij HBO Communicatie, Nima C en was hij later docent aan de Rijksuniversiteit Groningen. 

Schermafbeelding 2021-06-22 om 14.26.52.png

T E D 'S  H O B B Y ' S

Naast zijn gezonde ambities vindt hij het heel belangrijk om te genieten. Hij noemt zichzelf een echte Bourgondiër. Zo houdt hij van lekker koken en van heerlijk uit eten en dat hoeft zeker niet in een sterrenrestaurant. Hij noemt zichzelf de kok in huis én inkoper ;). Hij maakt zelfs zijn eigen wijn én pesto! Zaterdagavond is traditiegetrouw ‘pizza avond’ maar andere avonden kan hij erg genieten van langer tafelen, afsluitend met een heerlijke likeur bij de koffie. Ted houdt van lezen en schrijft momenteel een boek, autobiografisch, in de setting van de 7 eigenschappen van effectieve mensen. Sportief is hij ook! Zo roeit hij élke ochtend een half uur en stapt hij graag op de fiets.

D E  I D E A L E  P A R T N E R

W A T  T E D  Z O E K T  I N  E E N  V R O U W

Ted is 3 jaar weduwnaar en ziet ernaar uit om zijn leven te delen met een vrouw die ervoor open staat om zichzelf te verbinden. In relatiewaarden vindt hij gelijkwaardigheid, eerlijkheid en harmonie belangrijk en kan hij erg genieten van een gezonde spanning op honderdduizend manieren. Hij ziet ernaar uit om samen te wandelen en fietsen, naar een museum, theater of concert te gaan, of samen op de bank naar Netflix te kijken. Hij vindt het daarnaast heel belangrijk om naast een leven samen, ook een eigen leven te mogen hebben en te houden, zodat ieder de nodige ruimte krijgt.

 

Ted houdt van een lieve, verzorgde, vrouwelijke én sterke vrouw (50-65 jaar) met een mooie glimlach en een open oogopslag. Hij vindt het fijn als je (even praktisch) op max. 1 uur reisafstand woont, als je contactueel vaardig bent en als je humor hebt. Een gevatte, intelligente grap kan hij wel waarderen. En éxtra leuk als je van spelletjes houdt (bijv. Katan of 30 Seconds).

I N T E R E S S E ?

Zie jij uit naar een man die denkt dat alles kan en wil je samen met hem bedenken hoe? Dan is Ted misschien een mooie match voor jou?! Stuur jouw motivatie naar ons met een aantal leuke foto's, dan sturen we het graag naar hem door.

bottom of page