top of page
Schermafbeelding 2021-10-06 om 09.44.46.png

IK VIND HET GEWELDIG

ALS IK IETS NIEUWS

HEB NEERGEZET.”

-  HUBERT  -

H U B E R T  I N  T H E  P I C T U R E

Als ik aan kom fietsen zie ik Hubert al meteen staan. Hij geeft me een stevige elleboog en een hele vriendelijke glimlach. We gaan zitten aan een tafeltje, aan het water bij Rhijnauwen. Het gesprek komt heel makkelijk op gang en Hubert (36) vertelt in alle openheid over zichzelf. Hij woont in Utrecht, samen met zijn kat (honden vindt hij ook erg leuk!), in een gezellige eengezinswoning. Hubert heeft een leuke en luchtige humor en vertelt over zijn werk en hobbies alsof we elkaar al jaren kennen!

H U B E R T ' S  H O B B Y ' S

Hubert houdt van ontdekken, van leuke én nieuwe dingen doen met een spelelement erin, zoals poolen, bowlen, bordspellen, kaarten (vb. Samba Kanasta) en gamen. Daarnaast vindt hij het leuk om naar de bios te gaan, om sci-fi series te kijken, én vindt hij het gezellig om op z’n tijd naar de kroeg te gaan. Hubert is een zeer fanatiek sporter. Zo sport hij wel 6 keer per week (lekker) thuis, met zijn eigen muziek op de achtergrond. Hij is ook regelmatig in de natuur te vinden én houdt enorm van muziek, van trance tot klassieke muziek. Daar kan hij tijdens zijn werk helemaal in opgaan, vooral als er een deadline voor de deur staat. Hij heeft een lichte voorkeur voor Aziatische restaurants en noemt zichzelf een flexitariër. Zelf drinkt hij én rookt hij niet. Dus als je heel toevallig zou willen stoppen met roken, dan is Hubert wellicht dé ideale man voor jou ;). Later – als we door de bossen van Amelisweerd lopen voor de shoot - komt hij nog even terug op hoe belangrijk de natuur en dieren zijn voor hem. Daar kan hij ook écht van genieten!

H U B E R T  I S  G E Ï N T E R E S S E E R D

Hubert is altijd erg geïnteresseerd in wat andere mensen drijft. Dat krijgt hij vaak terug van zijn vrienden én dat ik merk ik ook in ons intakegesprek. Hij is een zorgzame man, wat zich ook uit in de zorg voor zijn ouders die al iets ouder zijn. Belangrijke waarden die zij meegaven zijn eerlijkheid, rekening houden met je medemens en bescheidenheid.

Hubert is erg praktisch ingesteld, het type learning by doing. School was niet helemaal zijn ding, maar hij kwam helemaal tot leven toen hij bij de Hoogstraat Revalidatie de administratie mocht versimpelen. En nog steeds probeert hij de dingen simpeler te maken voor mensen als fulltime ICT applicatiebeheerder. Hij houdt ervan om zijn tanden ergens in vast te bijten, om iets te bouwen zodat het werk versimpeld wordt en mensen werktechnisch minder belast worden. “Ik vind het geweldig als ik iets nieuws heb neergezet, op een knopje druk en alles werkt!” Als ik hem vraag wat hij zou willen doen als hij helemaal opnieuw zou mogen kiezen, vertelt hij dat hij wel een rescueshelter voor dieren zou willen bouwen. Zijn ogen doen de rest van het verhaal…

Schermafbeelding 2021-10-06 om 09.31.27.png

D E  I D E A L E  P A R T N E R

Hubert zou het erg leuk vinden om een warme, lieve, gevoelige én sportieve vrouw (30-45jr) te ontmoeten, die op max. een uur afstand van Utrecht woont. Hij vindt het mooi als je een aantal van zijn interesses deelt zodat jullie samen leuke dingen kunnen gaan ondernemen. Daarnaast vindt hij het belangrijk dat je elkaar in je waarde laat en dat ieder zijn ruimte kan nemen in een relatie.

I N T E R E S S E ?

Vind je het ook zo heerlijk om leuke dingen te ondernemen, samen op de bank series te kijken, spelletjes te doen óf te gamen? Zijn eerlijkheid en zorgzaamheid ook belangrijke relatiewaarden voor jou en spreekt Hubert's profiel jou aan?? Stuur dan jouw motivatie met een aantal leuke foto’s van jezelf, dan sturen we het graag naar hem door.

bottom of page