Schermafbeelding 2021-05-28 om 12.43.43.

ANKE HOUDT VAN GEZELLIGHEID.

“THE MORE

THE MERRIER.”

-  ANKE  -

S I N G L E  I N  T H E  P I C T U R E

Anke Oudijk is 35 lentes jong en woont in Maarssen, samen met haar dochtertje Quinn van 2,5 jaar. Hier woont ze in een sfeervol huis met een industriële inrichting gecombineerd met natuurlijke elementen. Anke is 1.87 dus kan een man van 1.77 of langer wel waarderen. Dat mag in de leeftijd 30-42 jaar. Anke heeft Bedrijfskunde gestudeerd en werkt momenteel als consultant. In de toekomst ziet ze zichzelf nog wel iets doen waarin ze nóg dichter bij de mens komt te staan, iets waarin ze mensen kan helpen.

Schermafbeelding 2021-04-07 om 15.39.20.
W A T  H A A R  V R I E N D E N  V E R T E L L E N

Wat haar vrienden over Anke vertellen: Anke is positief impulsief, staat graag klaar voor anderen, is attent, zorgzaam, gezellig, en een echte doorzetter die niet snel bij de pakken neer gaat zitten. 

 

Belangrijke familiewaarden die Anke heeft meegekregen zijn; het beste uit jezelf halen, er zijn voor elkaar en anderen helpen. Anke heeft beide ouders nog, een broer (woonachtig in Canada) en een jongere zus wonend in Utrecht.

 

Anke’s relatiewaarden zijn; betrouwbaar, creativiteit, positiviteit, ondernemend en familie.

Schermafbeelding 2021-04-08 om 07.59.33.

A N K E ' S  H O B B Y ' S

Anke is graag met haar handen bezig. Ze is heerlijk creatief, met koken en bakken, in de tuin, én ze vindt het heerlijk om (samen) te klussen. Zo heeft ze net eigenhandig haar eigen huis verbouwd! Maar ook van Burning Man, een festival of saunabezoek kan ze erg genieten. Elke dag wandelt ze in haar pauze, roeit 3 keer in de week thuis en stapt graag met haar dochter op de fiets. Haar quilty pleasures zijn Big Brother (meer voor op de achtergrond), festival met 90’s muziek en af en toe even langs de Mc Donalds. 

D E  I D E A L E  P A R T N E R

W A T  A N K E  Z O E K T  I N  E E N  M A N

Een stabiele man die open staat voor een echte relatie. Die er samen voor wil gaan, iets moois wil opbouwen. Iemand die betrouwbaar is, die humor heeft, geïnteresseerd is en leergierig, attent en zorgzaam. Iemand met HBO-niveau of hoger. 

 

Waar Anke naar uitkijkt?

Samen genieten van de kleine dingen zoals gezellig eten of naar het strand. Ze vindt het leuk om er samen op uit te gaan, als het maar niet met de motor is. Innerlijk vindt ze het allerbelangrijkste, en goede gesprekken kan ze erg waarderen. Ze houdt van wederzijds begrip, gelijkwaardigheid, dat je elkaar helpt groeien tot de beste versie van jezelf. Maar ook een man die stevig in zijn schoenen staat vindt ze fijn, iemand die ook zijn eigen leven heeft en met zijn vrienden de kroeg in gaat, én die weerstand kan bieden. Ze houdt van het gezinsleven en dat deelt ze graag. Ze staat ervoor open als je kinderen hebt, 'The more the merrier'. Bagage vindt ze prima, zolang het maar geen ballast (meer) is. 

 

Haar ideale dates zijn sportief en actief, denk bijvoorbeeld aan kanovaren, klimmen of een mooie wandeling. Ze is gevoelig voor complimentjes, humor (dat mag een beetje sarcastisch ;), en ze houdt enorm van gezelligheid. Ze vindt het belangrijk oog te hebben voor elkaar. 

 

Praktisch gezien woon je op max. 45 minuten reisafstand van Maarssen. En misschien ook niet onbelangrijk om te delen, Anke heeft nog een kinderwens.

A N K E  ON T M O E T E N ?

Herken jij jezelf in Anke's profielschets en ben jij spontaan, sociaal, zorgzaam en ondernemend? Lijkt het jou leuk om Anke binnenkort een keertje vrijblijvend tijdens een (blind) date te ontmoeten? Stuur dan een korte motivatie met minstens 3 foto's van jezelf naar info@cupid.nl, dan hoor je snel van ons.