S I N G L E  R E T R E A T

Heb jij nog geen vakantieplannen maar ben je wel toe aan wat meer tijd voor jezelf? Kun je wel een energieboost gebruiken en lijkt het je heerlijk om jezelf weer eens even helemaal op te laden in een prachtige omgeving, samen met andere gelijkgestemde vrouwen? Dan is deze SINGLE RETREAT precies wat je nodig hebt. Een fijne 5-daagse reis door de natuur, verzorgd door empowerment- & singlecoach Bo, waarbij we op zoek gaan naar jouw spark en waar alle ruimte is voor in- en ontspanning, voor verbinding én verdieping. 

Even niets moeten...

Uitgangspunt voor deze retreat is jezelf verwennen op een hele relaxte en bewuste manier, met lichte yoga en meditatie in de prachtige tuin of op het dakterras, met feel good food, gezonde sapjes en soepjes, prachtige wandelingen (de langste is 16km maar lopen we héél rustig) én voor wie wil running therapie voor meer rust in je hoofd. Tijdens deze dagen gaat het om vertragen, even niets moeten, minder streng zijn voor jezelf, uit je hoofd en naar je hart. De prachtige omgeving inspireert tot zelfreflectie en biedt alle ruimte om te voelen waar je staat en waar je naartoe wilt, wat je wilt achterlaten én wil meenemen. En je telefoon, dié mag je afgeven als je wilt (social detox). Hoe fijn is het om er deze dagen te kunnen zijn voor niemand anders dan jezelf?!

andressa-voltolini-202193.jpg

YOU CANN'T START

A FIRE WITHOUT

A SPARK.”

-  B R U C E  S P R I N G T E E N  -

kristian-egelund-113903.jpg
D E  S P A R K

Als single- en wandelcoach, yoga- en meditation teacher, heb ik een thema verbonden aan deze dagen: de Spark, waarbij elke letter zijn betekenis heeft. Zo beginnen we bijvoorbeeld de eerste dag met de S van Selfcare. Elke ochtend starten we met de Miracle Morning, met lichaamswerk, lichte yoga en meditatie, waardoor je meer helderheid ervaart en de mooiste inzichten krijgt. Ik neem je mee voor prachtige wandelingen door de mooie natuur die Epen rijk is. De avonden vullen we in met een (tot niets verplichtende) avondsessie, een avondwandeling of -meditatie. Het geeft de gelegenheid om wat dieper in te gaan op wat er die dag voorbij is gekomen én het geeft alle ruimte om te delen met elkaar, zodat je met een voldaan gevoel de dag kunt afsluiten. Vind je het fijn om ergens deze dagen een coachingsessie te boeken om over persoonlijke thema's van gedachten te wisselen? Dan kun je aanvullend een uur 1:1 coaching boeken. Wandelen we samen nog even een extra rondje en nemen we alle tijd voor je vraag, eventueel onder het genot van een coffee to go.

Hotel Inkelshoes

We worden deze dagen warm ontvangen door het gastvrije personeel van Hotel Inkelshoes. Een bijzondere locatie, prachtig gelegen in het Limburgse heuvellandschap. Genieten staat centraal. Zo heeft elke kamer prachtig uitzicht, heerlijke bedden en alle benodigde faciliteiten. Het hotel heeft een eigen huiskamer waar we gebruik van kunnen maken tijdens deze dagen.

T R E A T  Y O U R S E L F

Ben jij toe aan tijd voor jezelf? Wil jij weer eens de focus leggen op jouw energie en gezondheid, misschien wat kilootjes afvallen en werken aan jouw sprankeling? Contact me dan voor een intake, zodat ik samen met jou kan kijken of deze retreat aansluit bij jouw persoonlijke behoefte. 

 

INVESTERING

Deelname aan deze retreat kost € 795,- bij een 1-persoonskamer of € 895,- bij een 2-persoonskamer. Dat is inclusief het 5-daagse programma, inclusief ontbijt, daglijks lichte yoga en meditaties, mooie wandelingen, opdrachten en begeleiding van Bo.

Bovenstaand bedrag is excl. overige maaltijde, drankjes en toeristenbelasting (à €1,70 p.p.p.n.) welke na verblijf door jou rechtstreeks worden afgerekend met het hotel.

 

EXTRA OPTIES

Een extra coachingsessie is te boeken voor € 75,-/uur. Wil je verzekerd zijn van een sessie, neem dit dan meteen even mee in je reservering vooraf.

ZIN IN?

Meld je dan snel aan voor de volgende retreat. Single zijn is overigens geen absolute must, want je weet nooit of je in de tussentijd de ware tegen komt :).

 - OPDRACHTFORMULIER ANNELOES.GOOCHELAAR

"Op een koele ochtend heeft Bo ons geleid langs diversen Yoga oefeningen. Dit deed zij met een kalmte en duidelijkheid die ik als zeer prettig heb ervaren. Bo heeft voor mij die dag speciaal gemaakt door deze bijzondere fijne les, de omgeving was een bonus. Sommige mensen geven Yoga les en sommige mensen zijn Yoga! Dat laatste ervaarde ik met Bo, echt een aanrader."

-  M A R G R E E T (51)  -

A A N M E L D E N

Voel jij aan alles dat dit een JA voor jou is? Wacht dan niet langer en gun jezelf deze heerlijke 5-daagse DETOX RETREAT.

HARTELIJK DANK VOOR DE RESERVERING.