top of page
Schermafbeelding 2021-03-27 om 14.04.28.
W O R K S H O P

Authenticiteit. Het is een woord wat je tegenwoordig overal tegenkomt. Wat maakt jou authentiek? En hoe authentiek kom jij over op anderen? Welke eerste indruk hebben mensen over het algemeen van jou op een eerste date? Wat straal je uit en waar zou je nog wat meer aandacht kunnen leggen? Wat zijn jouw usp's die jou onderscheiden van de vele andere singles? En durf je jezelf eigenlijk wel helemaal te laten zien zoals je bent?

JEZELF ZIJN
Het klinkt zo makkelijk maar soms kan dat best een uitdaging zijn wanneer je al wat teleurstellingen in de liefde achter de rug hebt. Dat kan er soms voor zorgen dat je wat onzeker bent geworden, of dat je twijfelt over wat nou precies jouw (kern)waarden zijn, wat je belangrijk vindt en hoe je dat op een goede manier kunt overbrengen tijdens een date. Aan de buitenkant laten we soms iets anders zien, dan kunnen we onszelf nog vaak weleens 'van onze beste kant' laten zien. Maar in hoeverre voelt dat natuurlijk voor jou? Hoe zou het voor je zijn, als je helemaal bij jezelf kunt blijven én vanuit daar contact kunt maken met die ander? Als je weet hoe je door puur jezelf te zijn, een onweerstaanbare indruk kunt maken? Own it!

Schermafbeelding 2021-01-03 om 19.07.00.
I N Z I C H T E N

We zijn ons vaak niet bewust van welke (eerste) indruk we maken op anderen. Wanneer je binnenkomt bij een feestje, wanneer je een sollicitatiegesprek hebt én wanneer we een date hebben. En vooral bij dat laatste kan het 't verschil maken of je wel/geen klik krijgt met die leuke man/vrouw. Dus hoe fijn als je meer inzicht krijgt wat jij uitstraalt, en direct/indirect communiceert naar anderen?!

FIRST IMPRESSION WORKSHOP
Dit inzicht en meer krijg je tijdens de First Impression workshop, over Personal Branding, présence & performance, speciaal voor singles door singels. In deze workshop ga je elkaar op een leerzame manier reflecteren, waardoor je meer leert over de ander en over jezelf. En wie weet dat daar al de eerste vonken overslaan ;)

B O  V E R T E L T

"Al jaren geef ik training en coaching in presence & performance aan mensen die zichzelf op een meer zelfverzekerde manier willen laten zien. Soms heeft het zelfvertrouwen een boost nodig, andere keren gaat het om het leren van gesprekstechnieken of het werkelijk contact durven maken. Dit aangaan met jezelf maakt dat je beter weet wie je bent en dat je je krachtiger voelt. Ik laat je graag zien wat er mogelijk is als je écht vertrouwen hebt in jezelf. Deze masterclass is daar een erg leuke training voor. Niet alleen omdat je er veel van leert, maar vooral ook omdat je veel van elkáár leert. Dat je daarmee ook andere singles op een laagdrempelige, creatieve manier leert kennen, is een prettige bijkomstigheid, een kans die we natuurlijk niet onbenut laten ;).

Schermafbeelding 2020-04-20 om 13.17.10.
R E S U L T A A T G E R I C H T

Aan het einde van deze First Impression workshop:

 • blaak je van het zelfvertrouwen, straal je als nooit tevoren en draait de Wet van Aantrekkingskracht overuren voor jou en jouw liefdesleven.

 • weet je waar je jezelf kunt onderscheiden van andere singles door op een natuurlijke en authentieke wijze jezelf te zijn.

 • weet je alles over do's en de don'ts oftewel dé afknappers voor de man/vrouw.

 • weet je welke kleuren jou het beste staan, wat voor kleding handig is te dragen naar jouw (first) date.

 • weet je hoe je jouw verhaal helder en duidelijk overbrengt aan de ander en wat je wel en (beter) niet kunt vertellen tijdens jouw eerst date

 • weet je hoe je écht contact maakt met de ander zonder dat het ongemakkelijk is.

 • heb je maximale veerkracht doordat je sterker bent dan jouw belemmerende overtuigingen en gedachtes als bv. "Waarom zou hij/zij nou op mij vallen?"

 • heb je heel veel andere leuke singles leren kennen tijdens deze First Impression Session, jouw Partners in Shine!

jonathan-cooper-6AAEOba9nyo-unsplash.jpg
G O  F O R  I T !

Wil jij de voor eens en altijd dealen met jouw onzekerheid doordat je wéét hoe jij de beste First Impression ever maakt? Meld je dan ook aan voor onze superleuke én leerzame workshop ‘FIRST IMPRESSION’ op woensdag 28 april 2021. Een heerlijke online workshop (via Zoom) vol inzicht, kennis en humor, waarin je alles leert over een onweerstaanbare First Impression, over Verbindend Communiceren en alles over hoe jij jezelf als HAPPY SINGLE optimaal kunt positioneren, profileren & presenteren aan de man/vrouw van jouw dromen. Deelname aan deze Zoom-training bedraagt slechts € 47,- (normaal € 150,-).

 

Wat mag je voor deze investering verwachten?

 • een gaaf werkboek met belangrijke inzichten, praktische stappen en leuke oefeningen waar we tijdens deze training mee aan de slag gaan.

 • een 100& waterproof Perfect Pitch, waarmee je bij dates (en andere representatieve momenten) de beste eerste indruk ever maakt!

 • een korting van 25% op een portretshoot naar keuze, voor leuke profielfoto's voor jouw datingprofiel, voor Facebook, Instagram etcetera.

Voel jij aan alles een JA?! Schrijf je dan snel in voor de First Impression workshop voor Singles. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers (vol = vol).

C A R L A ' S  E R V A R I N G

"Wat een bijzondere, gave, leerzame dag! Bo straalt veel energie en warmte uit en daarom voel je je meteen op je gemak. Ook samen met de andere deelnemers heb ik zeker een klik gekregen. En wat hebben we veel geleerd! Ik weet nu hoe belangrijk een eerste indruk is, hoe ik een Elevator Pitch moet voeren en daarin helemaal bij mezelf blijf, authentiek. Ook weet ik nu mijn USP’s, heb ik door de kleurenanalyse duidelijkheid gekregen over welke kleuren mij het mooiste staan, en nog veel meer. Heel bijzonder waren ook de oefeningen die we samen moesten doen, waar we ook persoonlijke feedback op kregen. Ik heb veel geleerd, van Bo en van de andere deelnemers. We waren een gezellige groep, echt een aanrader dus."

Schermafbeelding 2020-08-18 om 20.03.40.
V E E L G E S T E L D E  V R A G E N

IK WEET NOG NIET ZEKER OF DIT WEL HET JUISTE MOMENT VOOR MIJ IS. KUNNEN WE EVEN BELLEN? 

Dat kan zeker. Wil jegraag even overleggen, stuur dan een e-mail met 2 opties wanneer we een call zou kunnen inplannen, dan check ik zsm mijn agenda.

IK VIND DAT HELE DATEN EIGENLIJK TE SPANNEND MAAR WIL AF VAN DIT ONZEKERE GEVOEL.

Dan kun je misschien eens overwegen om een paar sessies Lifecoaching te plannen. We kunnen dan kijken naar thema's als onverwerkt/uitgesteld verdriet van vorige relaties, of je bindings- of verlatingsangst je in de weg staat en meer. Als lifecoach help ik je graag bij jouw vraagstukken. Klik hier voor info.
 

Heb je zelf nog andere vragen? Laat het me gerust even weten via een e-mail naar info@bovrinten.nl. Wie weet krijgt jouw vraag nog een plekje onder aan dit rijtje ;). Dankjewel alvast!

bottom of page