Image by Rowan Chestnut
D E  S T R E T C H

Wil jij heel graag weer een relatie maar lukt het je maar niet om de juiste partner te vinden? Grote kans dat er nog wat in de weg staat of dat er wat uitdagingen voor je liggen op het gebied van zelfbeeld en zelfvertrouwen. Dan is DE STRETCH misschien wel hét traject voor jou?!


DE STRETCH is een persoonlijk ontwikkel- en empowerment traject speciaal voor singles, voor meer inzicht, een krachtig zelfbeeld en maximaal zelfvertrouwen, zodat jij jezelf (weer) durft te laten zien en de Wet van Aantrekkingskracht voor je kan gaan werken. Het gaat om nog meer in verbinding komen met jezelf, voelen wat het is wát je nodig hebt om te stralen, over positief communiceren met jezelf én verbindend communiceren met anderen, werken aan jouw energie en jezelf stretchen buiten je comfortzone waardoor jouw zelfvertrouwen groeit.

Image by Andrew Wise
H E T  T R A J E C T

DE STRETCH is een krachtig traject gebaseerd op de SPARK methode. Het traject bestaat uit 6 online- of wandelsessies van 2 uur waar je 100% commitment voor moet willen geven. Het vraagt lef, want het zal je vragen oude patronen te vervangen voor nieuwe. Uit je hoofd en in je hart, jezelf vanuit zelfleiderschap omarmen, vanuit daar belangrijke stappen en beslissingen nemen die goed voor joú zijn, zodat het weer / meer gaat stromen bij je. Ik loop naast je op dit pad en kijk waar ik je kan inspireren en motiveren om het beste uit jezelf te halen zodat jij jezelf weer helemaal kunt openstellen voor de liefde.

Het traject biedt een prachtig werkboek met 6 waardevolle modules vol oefeningen, opdrachten en meer. De 6 inspirerende online- of wandelsessies bieden alle ruimte om nog dieper op de modules in te gaan. In de sessies kijken we waar jouw persoonlijke behoefte en aandachtspunten precies liggen zodat ik je de nodige tips en tools kan geven waar jij het meeste bij geholpen bent. Tijdens het traject zijn rust, ruimte en regelmaat erg belangrijk, evenals het thema selfcare. Vind je het bijvoorbeeld lastig om rust te vinden, dan doen we samen een begeleide meditatie. Vind je het moeilijk om een goede eerste indruk te maken, dan besteden we extra tijd aan een leuke, pakkende Pitch en leer ik je alles over presentatietechnieken. Zit je veel in je hoofd dan starten we een sessie met Running Therapie. En zo zijn er nog heel veel onderwerpen en persoonlijke thema’s, praktische tips en tools die passen bij waar jij staat.

Voel jij aan alles dat dit de tijd is voor jou om jezelf te STRETCHEN? Om te werken aan jezelf, aan een sterk zelfbeeld en maximaal zelfvertrouwen? Zodat je sterker staat voor jezelf, duidelijker weet wat je wilt zodat het naar je toe kan komen? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvende intake. 

Jouw investering in DE STRETCH is € 1.475,-.

De sessies worden in overleg om de 2 à 3 weken ingepland.

R E V I E W

Angelien (34 jaar): “Ik liep al zo’n 10 jaar tegen date teleurstellingen aan, en mijn vertrouwen in mannen werd eigenlijk steeds minder. Ik baalde hier enorm van omdat ik merkte dat mijn zelfvertrouwen naar beneden zakte. Ik zag de Single Walk voorbij komen in de media, en zo boekte ik een eerste Single Sessie. Die voelde als een soort ontwaking. Ik had helemaal niet in de gaten dat ik in een soort slachtofferrol was gekropen en dat ik mezelf in de kraag moest nemen om daaruit te stappen. Daarom boekte ik het traject van De Stretch, omdat ik uit mijn comfortzone wilde komen om verder te groeien en Bo me eerder heldere inzichten had geboden. Ik vond het best spannend maar voelde aan alles dat het tijd was om ermee aan de slag te gaan! Ik wilde mezelf weer laten zien! Bo’s energie, inspiratie en motivatie houdt niet op bij het werkboek en de sessies. Haar betrokkenheid bij mijn proces vind ik heel fijn. Dat maakt dat ik ook echt een 100% commitment voel om er alles uit te halen wat erin zit, wat er in mij zit!! Ik ben heel blij met het werkboek (fijn naslagwerk voor mezelf) en erg tevreden over de sessies! Ik kan nu beter duiden wat ik voel, kan mijn grenzen beter aan te geven en durf me weer kwetsbaar op te stellen. Inmiddels heb ik ook een hele leuke jongen ontmoet, maar we doen het heel rustig aan. De balans die ik nu voel vind zo fijn en belangrijk. Vanuit daar wil ik bouwen aan een nieuwe relatie met hem.