Image by freestocks

"THE YOURNEY OF DATING IS SIMPLE,

JUST SMILE AND BE YOU."

D A T I N G

Hoe heerlijk zou het zijn als je weer eens een succesvolle date zou hebben? Als jij weer de kriebels voelt en misschien zelfs de ware tegen zou komen? Wat helpt is als de date iets bijzonders biedt, als het iets 'in beweging' brengt. En daar help ik je graag bij, door het bedenken van originele en creatieve dates op bijzondere, sfeervolle locaties in de natuur. Mooie ontmoetingen op de meest prachtige plekken die bijdragen aan de romantiek. Zo organiseren we binnenkort weer een leuke Single Walk in Utrecht. Kijk snel verder voor de eerstvolgende datum en reserveer je plekje. Leuk als je erbij bent!

E R V A R I N G E N

Lisanne: "Wat een heerlijke middag was dit en wat een leuke mensen in de groep! Ik wist van tevoren niet zo goed wat ik kon verwachten maar ik heb écht genoten. Het weer was nog wel even een uitdagingen maar gelukkig liepen we nét tussen de buien door ;). Ook veel leuke mannen ontmoet, heel divers, fijn om op deze manier te kunnen 'vergelijken'. En het drankje to go was leuk om nog even na te kunnen kletsen met iedereen. Dankjewel Bo!!"

Hasse: "Mijn eerste ervaring was vooral heel erg gezellig. Ik heb fijn gewandeld met leuke mensen die open staan voor liefde. De eerste zet was gelijk aan de vrouwen, wat best spannend was. Daarna liep het (letterlijk) als een trein. Ik heb heel veel gelachen en mooie gesprekken gehad en in korte tijd weer een aantal nieuwe mensen leren kennen."

 

Ruud: "Heb mij uitstekend vermaakt. Het was de eerste keer daten nadat ik vrijgezel ben geworden, iets minder dan een jaar geleden na een lange relatie. De dames waren erg gezellig om mee te praten. Gaf mij een goed gevoel over het vinden van een partner in de toekomst. Werd ook snel duidelijk wat belangrijk voor mij is, dus goed om te weten. Of ik nog contact ga zoeken denk ik nog even over, maar heb dus genoeg geleerd."

 

Kim: "Het was een leuke wandeling en goed geregeld. Ik heb leuke gesprekken gehad maar er zat geen man tussen waar ik nogmaals op date mee zou willen maar dat was misschien ook wel te mooi geweest :). Desondanks heb ik een leuke wandeling in een mooie omgeving met fijne mensen gehad, top."

Jeroen: "Allereerst was het wandelend speeddaten echt heel erg fijn, veel beter dan tegenover elkaar aan een tafeltje zitten. En het was heel sfeervol met het winterweer en de gezelligheid onderweg."

Janiek: "Wauw laat me zo beginnen, wat een leuke dag heb ik gehad. Echt de sfeer was erg ontspannen en ik heb echt genoten (ondanks de kou). Dus erg bedankt, het was echt een super leuke dag."

Steven: "Ik vond de wandeling super leuk. Ook een leuke andere vrouw ontmoet met wie ik nog een keer ga wandelen. En sowieso leuk dat er weer eens een event was in deze tijd!"

Aniek: "Bedankt voor het organiseren van de leuke speeddateochtend. Wij hebben als 3 vriendinnen heel veel leuke gesprekken en lol gehad!"

Monique: "Afgelopen tijd heb ik een paar keer deelgenomen aan de single walks in Eindhoven. Ik ben erg enthousiast over deze manier van daten; leuke gesprekken, ongedwongen sfeer, in korte tijd een hele goede indruk van iemand kunnen krijgen. Ik zou niets aan het concept veranderen!"

Berend: "Het was gisteren zeker een leuke wandeling. Bedankt voor de organisatie! En dan ook een leuke verrassing achteraf! Ik klets graag nog verder met Elsemiek."

Margot: "Bedankt voor de leuke ochtend. Misschien de volgende keer eens in Limburg (bv. Maastricht) organiseren 😊? Nog veel plezier met de 2e ronde vanmiddag!"

Stanley: "Nou waar zou ik beginnen ......het weer was prachtig de sfeer was super (althans dat vond ik). Het leuke vind ik dat het allemaal zo ongedwongen is en dat gevoel had ik vanmiddag ook. Leuke mensen dus mijn dag was goed en ja m'n speech was ook omdat ik het iedereen gewoon erg gun. Bedankt en ja ik ben happy."

Volmer: "Ik heb meegedaan aan zowel de eerste als tweede editie van de single walk in Utrecht en kijk er positief op terug. Absoluut complimenten voor hoe je het hebt neergezet. Je hebt er een leuk concept van gemaakt. Ga zo door!"

Nadine: "Dank voor het organiseren van de leuke middag. Ik vond het erg geslaagd en waren ook allemaal heel aardige mensen."

Wouter: "Bedankt voor de organisatie en de mogelijkheid! ik vond het een hele leuke en gezellige middag, geweldig om gewoon met een aantal leuke mensen af te spreken nu."

Sanne: "Nog bedankt voor de leuke wandeling vandaag! Ik was positief verrast door hoe laagdrempelig en gezellig het was (en wat fijn om weer even wat nieuwe mensen te ontmoeten na zo’n lange tijd!)."

Jan: "Bedankt voor het organiseren van de gezellige wandeling gisteren. Ik vond het leuk om nieuwe mensen te leren kennen, en tegelijkertijd van het zonnetje te genieten :-)."