Image by Priscilla Du Preez

"LIFE IS TOO SHORT

TO MISS OUT

ON THE FUN

OF DATING."

W A L K I N G  D I N N E R  D A T E
Schermafbeelding 2020-04-20 om 13.16.41.

Niets zo gezellig als daten combineren met een heerlijk hapje en een drankje. Dat is waarom we op veler verzoek een 2e Walking Dinner Date weer hebben gepland! Het wordt een heerlijke vrijdagavond op vrijdag 01 oktober van 18:00 tot ongeveer 21:00 uur, waar je meerdere singles gaat ontmoeten en tussen de gerechten door een mooie wandeling maakt met elkaar. De groep worden steeds weer onderverdeeld in kleinere groepjes die wisselen van samenstelling na elk gerecht, waardoor je iedereen te spreken krijg. Bij het toetje en de koffie is er nog alle gelegenheid om na te kletsen en telefoonnummers uit te wisselen, óf nog een extra rondje te gaan wandelen als je een leuke match hebt gevonden ;). 

LOCATIE

We hebben 2 prachtige wandelingen uitgezet bij een sfeervol restaurant in Utrecht, op een locatie waar je goed kunt parkeren Zo kun je heerlijk ontspannen jouw Walking Dinner Date beginnen. We starten de avond op sfeervolle wijze met een heerlijk welkomstdrankje en wat voorgerechtjes, waarna we de avond vervolgen met een eerste Walk in the Park, welke mooie plaatjes biedt langs het prachtige water, over uitgestrekte velden en weides. Als we terugkeren naar de locatie staan daar smaakvolle tussen- en hoofdgerechtjes op ons te wachten. Daarna vertrekken we voor de tweede wandeling, waarbij je weer nieuwe singles ontmoet. Bij terugkomst is er nog alle ruimte om met elkaar te kletsen, onder het genot van een heerlijke koffie/thee met iets lekkers na.

ALGEMENE INFO

Een paar dagen voor aanvang ontvang je van ons nog een informatiemailtje met leuke tips hoe jij je optimaal kunt voorbereiden. Klik hier voor veelgestelde vragen. Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe Single Events? Meld je dan vrijblijvend aan voor onze mailing, volg ons op Instagram via @cupid.nl of klik op de button hieronder, zodat je niets kunt missen.

  • Instagram

A G E N D A  O K T O B E R

Chef at Work

I N S C H R I J V E N

 

Wil jij wel weer wat ‘beweging’ in jouw leven als Happy Singel? Reserveer dan jouw plekje voor deze sfeervolle Walking Dinner Date (van 18:00-21:00 uur), waarbij genieten centraal staat! Even heerlijk Eten & Daten en sfeervolle wandelingen met goede gesprekken samen met andere bijzondere singles. Deelname bedraagt slechts € 45,- incl. welkomstdrankje, verschillende smaakvolle gerechtjes en koffie/thee na (excl. extra consumpties). Het wordt een heerlijke datingavond! Interesse? Stuur dan onderstaand formulier in, dan hebben we alle benodigde gegevens voor jouw reservering compleet. We sturen je dan graag een bevestiging inclusief een betaallinkje waarna we na betaling jouw plekje definitief kunnen reserveren (vol = vol). Wil je graag met meerdere vriend(inn)en aanmelden, stuur dan svp individueel het formulier in. Met het maken van een reservering ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

NB. Gezien de diversiteit van de groep is het niet mogelijk om rekening te houden met speciale dieetwensen, allergieën etcetera, met dank voor het begrip.

R E V I E W S

Bert (51 jaar): "Het was absoluut gezellig vrijdag! Dank ook voor de organisatie van alles door jou! Ik heb genoten van de ongedwongen sfeer, het concept, het eten en natuurlijk het contact met diverse leuke vrouwen!"

 

Mieke (39 jaar): "Met spanning in mijn lijf richting the Walking Dinner gegaan en in het begin wat ongemakkelijk om me heen gekeken. Gelukkig al snel met iemand aan de praat geraakt. Door de duidelijke shifts die er waren tijdens de wandeling de kans gekregen om met een aantal mensen te kletsen. Er was een losse sfeer zonder verwachtingen. Mijn eigen verwachtingen waren daarin wellicht wel net iets te hoog gegrepen, maar na dat los gelaten te hebben heb ik gewoon een gezellige avond gehad met gezellige mensen! En wie weet wat er nog uit komt!! En het eten was trouwens heerlijk! Groet Nienke."

DJ (52 jaar): "Was top geregeld Bo! Gr DJ"

Steffie (43 jaar): "Ha Bo, wat was het gezellig met het Walking Dinner. Dank voor je organisatie en enthousiasme. Fijn als je me op de hoogte houdt als ook voor de single walk mogelijkheden. Hartelijke groet!"

Bas (52 jaar): "Vorige week op aanraden van vrienden deelgenomen aan de Walking Dinner Date. Het was voor mij de eerste keer dat ik deelnam aan een event van Bo, dus spannend, maar wat een leuk evenement! Leuke locatie, aardige mensen, relaxte sfeer en lekkere gerechtjes van Loft 88.En zeker ook leuke en aantrekkelijke vrouwen! Na het welkomstdrankje en een hapje begin je aan de eerste wandeling door het nabijgelegen park. Je hebt dan de gelegenheid om met 4 à 5 dames apart te spreken. Alles wordt goed en relaxt begeleid door Bo, zij is echt betrokken zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Daarna kun je weer en drankje doen en wat praten. Na de hoofdgerechtjes volgt een 2e wandeling, waarbij je ook weer even relaxt met z'n tweeën kunt wandelen. Ik vond het zeer de moeite waard, stukken fijner en persoonlijker dan internetdating. Aanrader dus als je echt contact zoekt op een leuke manier!