top of page
Dinner Table

"LIFE IS TOO SHORT

TO MISS OUT

ON THE FUN

OF DATING."

B L I N D  D I N N E R  D A T E
Schermafbeelding 2020-04-20 om 13.16.41.

Er is bijna niets zo gezellig dan met andere mensen tafelen. Vooral als het mensen zijn die je helemaal nog niét kent, dat maakt het natuurlijk extra spannend! Dat is waarom wij de BLIND DINNER DATE organiseren voor Happy Singles (40-55jr), op donderdag 07 oktober van 19:00-21:00 uur, op een geheime locatie in het centrum van Utrecht. 5 Mannen en 5 Vrouwen nemen elk een gerechtje en een drankje mee, wat je op deze avond deelt met elkaar, wat iets vertelt over jou, over een land waar je gewoond hebt, waar je de mooiste vakantie ooit hebt gehad of waardoor je bv. geïnspireerd bent geraakt om Salsa te gaan dansen. Ben je nou niet zo’n keukenprins(es), geen nood, dan mag je best een lekker kant & klaar gerechtje meenemen voor de avond.

 

DINNER DATEN

De avond start met een warme ontvangst door gastvrouw Bo die een heerlijk bubbeltje voor je schenkt aan een sfeervol kookeiland, waar alle ruimte is voor de gasten om even te settelen en nader kennis te maken met elkaar. Vervolgens wordt je gekoppeld aan jouw eerste gesprekspartner, waarmee je 10 minuten gaat speeddaten. Daarna volgt er een wissel waarbij de heren steeds één stoel doorschuiven. Bij iedere nieuwe date krijg je van ons een mooie vraag mee, én je raadt elkaars gerechtje. Er is alle ruimte voor diepgang maar vooral ook voor luchtigheid en humor, want dat máákt de avond extra gezellig! Na alle speeddates maakt Bo nog een heerlijk nagerechtje en is er aansluitend bij de koffie/thee (met iets lekkers) nog alle gelegenheid om na te kletsen en telefoonnummers uit te wisselen, óf nog een heerlijke avondwandeling te maken als je een leuke match hebt gevonden ;).

MATCH & MAIL

Gedurende de avond kun je de namen noteren van diegenen die je nog graag eens zou willen ontmoeten. Deze namen kun je de avond zelf of de volgende dag doorgeven aan Bo, die vervolgens de matches gaat maken. Heeft jouw date ook joúw naam genoteerd, dan krijgen jullie beiden een MATCH MAIL, zodat jullie samen nog iets leuks kunnen afspreken voor een gezellige vervolgdate.

ALGEMENE INFO

Een paar dagen voor aanvang ontvang je van ons nog een informatiemailtje met leuke tips hoe jij je optimaal kunt voorbereiden. Klik hier voor veelgestelde vragen. Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe Single Events? Meld je dan vrijblijvend aan voor onze mailing, volg ons op Instagram via @cupid.nl of klik op de button hieronder, zodat je niets kunt missen.

  • Instagram

A G E N D A

Mexican Taco Dinner

I N S C H R I J V E N

Anchor 2

Wil jij wel weer wat ‘beweging’ in jouw leven als Happy Single? Reserveer dan jouw plekje voor deze sfeervolle Blind Dinner Date (van 19:00-21:00 uur), waarbij genieten centraal staat! Even heerlijk Dinner & Daten met goede gesprekken samen met andere bijzondere singles. Deelname bedraagt slechts € 25,- incl. welkomstdrankje en koffie/thee met iets lekkers na. Het wordt een heerlijke datingavond! Interesse? Stuur dan onderstaand formulier in, dan hebben we alle benodigde gegevens voor jouw reservering compleet. We sturen je dan graag een bevestiging inclusief een betaallinkje waarna we na betaling jouw plekje definitief kunnen reserveren (vol = vol). Wil je graag met meerdere vrienden/vriendinnen aanmelden, stuur dan svp individueel het formulier in. Met het maken van een reservering ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Op de avond zelf hanteren we de coronavoorschriften, en vragen we een vaccinatiebewijs of negatieve test te overleggen vóór binnenkomst, met dank voor het begrip.

HARTELIJK DANK VOOR JOUW RESERVERING. WE BEVESTIGEN DEZE BINNEN 2 WERKDAGEN.

R E V I E W S  D I N N E R  D A T E

Bas (52 jaar): "Vorige week op aanraden van vrienden deelgenomen aan het diner. Het was voor mij de eerste keer dat ik deelnam aan een event van Bo, dus spannend, maar wat een leuk evenement! Leuke locatie, aardige mensen, relaxte sfeer en lekkere gerechtjes.En zeker ook leuke en aantrekkelijke vrouwen! Alles wordt goed en relaxt begeleid door Bo, zij is echt betrokken zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Daarna kun je weer en drankje doen en wat praten. Ik vond het zeer de moeite waard, stukken fijner en persoonlijker dan internetdating. Aanrader dus als je echt contact zoekt op een leuke manier! 

Mieke (39 jaar): "Met spanning in mijn lijf richting het diner gegaan. Gelukkig al snel met iemand aan de praat geraakt. Er was een losse sfeer zonder verwachtingen. Mijn eigen verwachtingen waren daarin wellicht wel net iets te hoog gegrepen, maar na dat los gelaten te hebben heb ik gewoon een gezellige avond gehad met gezellige mensen! En wie weet wat er nog uit komt!! En het eten was trouwens heerlijk! Groet Nienke."

DJ (52 jaar): "Was top geregeld Bo! Gr DJ"

Steffie (43 jaar): "Ha Bo, wat was het gezellig met het diner. Dank voor je organisatie en enthousiasme. Fijn als je me op de hoogte houdt als ook voor de single walk mogelijkheden. Hartelijke groet!"

Bert (51 jaar): "Het was absoluut gezellig vrijdag! Dank ook voor de organisatie van alles door jou! Ik heb genoten van de ongedwongen sfeer, het concept, het eten en natuurlijk het contact met diverse leuke vrouwen!"

bottom of page